Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 To podobno moderatorzy mieli nas zachecac zeby nie smiecic na gmclanie, no ale coz. Ta? ;> Wcale nie uważam że jest to śmieć. Widzę że zamiast humorystycznego programu wolicie grać w "skacz kulką" - ok - postaram się zrobić w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 5/5... Za to, że jest to jedyny oryginalny pomysł i dobre wykonanie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Program ma dużo bugów!!! A wiesz co to bug? To podobno moderatorzy mieli nas zachecac zeby nie smiecic na gmclanie, no ale coz Gdyby każdy miał takie poczucie humoru jak Yoda... Niestety niektórzy nie mają go wcale... Ale zapomniałem, że to jest poważny serwis dla poważnych twórców gier! @Crackkk Ładnie się podlizujesz, ładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No a mnie się podoba i dam 4/5 bo: - To wersja beta tzn raczej bedzie lepsza ;) - Idzie się niezle zabawić (jazda)xD - Program sprawia dużo przyjemnosci - To wszystko xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Gdyby każdy miał takie poczucie humoru jak Yoda... Niestety niektórzy nie mają go wcale... Ale zapomniałem, że to jest poważny serwis dla poważnych twórców gier! A idz zobacz jak ludzi ktorzy zrobili kalkulator/inny program w gm jada: "TO NIE JEST PROGRAM DO ROBIENIA PROGRAMOW, NIKT TEGO NIE BEDZIE UZYWAL" ;] #Edit Rzeczywiscie sie pomylilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A idz zobacz jak ludzi ktorzy zrobili kalkulator/inny program w gm jada: "TO NIE JEST PROGRAM DO ROBIENIA GIER, NIKT TEGO NIE BEDZIE UZYWAL" ;] Oczym ty do mnie piszesz? Napisz jeszcze raz po Polsku. Z reszta. Kalkulator to co innego niż genialny pomysł ziom's editora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A idz zobacz jak ludzi ktorzy zrobili kalkulator/inny program w gm jada: "TO NIE JEST PROGRAM DO ROBIENIA GIER, NIKT TEGO NIE BEDZIE UZYWAL" Czyli do robienia programów? Ale ten program nie jest na serio ludzie x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a ja twierdze jak Yoho! jakby się popytać ludzi kto jest najlepszy z modów i adminów to Yoda by wygrał. Bo jest najbardziej wyluzowany z całej siły wyższej i można pogadać... a co do edytora to 3/5 bo wiem że stać Cię na więcej :) Pozdro! EDIT: bo prawda jest taka że jak ujął Yoda 90% gmc nie zna się na żartach,udają poważnych a mają po 11 lat i są jeszcze na etapie "pobluźnie ostro to na pewno ta laska mnie polubi" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A może by jeszcze zrobić z wersją z kamerą internetową? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A może by jeszcze zrobić z wersją z kamerą internetową? biggrin.gif To znaczy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 W okienku widzisz samego siebie z kamerki internetowej, możesz sobie 'na bieżąco' dodawać efekty i na końcu zrobić z tego obrazek :) Gdzieś na GMC widziałem DLLkę do obsługi kamery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 W okienku widzisz samego siebie z kamerki internetowej, możesz sobie 'na bieżąco' dodawać efekty i na końcu zrobić z tego obrazek Też by można. Ale raczej nie będę tego rozwijał bo nie widzę w tym sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 jakby się popytać ludzi kto jest najlepszy z modów i adminów to Yoda by wygrał. Bo jest najbardziej wyluzowany z całej siły wyższej i można pogadać... a co do edytora to 3/5 bo wiem że stać Cię na więcej Nie żebym obrażał Yodę ale przecież to jeszcze dzieciak... jak na przykład ja ;) więc raczej z nim nie da się porozmawiać o czymś większym :P ( bez obrazy oczywiście ) bo prawda jest taka że jak ujął Yoda 90% gmc nie zna się na żartach,udają poważnych a mają po 11 lat i są jeszcze na etapie "pobluźnie ostro to na pewno ta laska mnie polubi" smile2.gifA gufno prawda... żarty z szajstewem to już na gmc jest przeżytek... ile szajstwa wychodzi średnio co 5h? I z tym 11 latkiem wypraszam sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 więc raczej z nim nie da się porozmawiać o czymś większym Zdefiniuj coś 'większego'. A gufno prawda... żarty z szajstewem to już na gmc jest przeżytek... ile szajstwa wychodzi średnio co 5h? Hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zdefiniuj coś 'większego'.To akurat sam sobie odpowiedz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Btw: Nie żebym obrażał Yodę ale przecież to jeszcze dzieciak Jak i 99% innych użytkowników tego forum. Więc ja nie widzę w tym problemu ;P @up: hmmm niemożna ze mną porozmawiać o tym jak się żyje w akademiku? :crying: Nie przesadzajmy znowu. Nie chodzi mi o to że udaję dorosłego czy coś, ale porozmawiać to się nie da 20 lat - 10 lat. W takim wieku w jakim my jesteśmy, różnice zaczynają się zacierać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mam dość społeczności tego forum 80% to dzieciaki które robie mega poważne gry (patrz Davka ileś tam) 18% to nieśmieszni studenci, dla których życie krąży wokół piwa, kondomów, seksu i uczenia się na zaliczenia 2% reszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Yoda, weź mi powiedz, czy Ty w końcu jesteś typem wesołego jajcarza, czy też poważnym użytkownikiem, którego nie śmieszą rady Pana GmClana? =p Bo w tym temacie prezentujesz postawę zupełnie inną, niż teraz. ;o Czy to jakaś wewnętrzna przemiana? Ogólnie nic do Ciebie nie mam, szanuję Cie itp. itd., ale byłbym wdzięczny, gdybyś się określił. Mówię serio, bo nie wiem, jak mam traktować niektóre Twoje wypowiedzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @Dark Maximal: Ujmę to tak - jedne rzeczy mnie śmieszą inne nie. :cold2: Nigdy nie mówiłem że jestem poważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No ja wiem, że nigdy nie mówiłeś tego wprost, ale Twoje posty/komentarze/shouty z tamtego okresu mogą o tym świadczyć, dlatego pytam. Chyba, że źle je interpretuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 . Chyba, że źle je interpretuję. Mówię ci. Nie wszystkie rzeczy mnie śmieszą. Preferuję specyficzny humor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Preferuję specyficzny humor. Ja też, ale jakoś ani fani k"ó"ltowych "włatcuff móch" mnie nie rozumieją, ani ci z kozackim humorem. Mi jest trudniej. Btw. Jakby ci się chciało, nałóż do programu taką poprawkę, aby zdjęcie dało się przemieszczać. kondomów, seksu Ja bym wsadził to do jednego worka nazwanego "kontakt z kobietą". Studenci widzą w płci żeńskiej tylko to (w większości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mi jest trudniej. Jak widać po tym temacie, mi też łatwo nie jest ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dobra, widzę że gmclan jest zbyt poważnym serwisem, żeby pożartować sobie - szkoda :(Na GMClanie było (za) dużo okazji do żartów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 OMG fajowskie normalnie super twarze idzie robić "słuchafony" XD 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 1/5... :< Mogłeś się bardziej postarać. To robota na max godzinę... ^^ I te grafiki strasznie słabo wycięte... :( Żadnego pliku mi nie chciało załadować... Ale jest jeden "+". Z prac, zamieszczonych w tym temacie śmiałem się do łez... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 I te grafiki strasznie słabo wycięte... sad.gif To tak specjalnie synu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zdefiniuj coś 'większego'. Hm? Dupy :sp_ike: 18% to nieśmieszni studenci, dla których życie krąży wokół piwa, kondomów, seksu i uczenia się na zaliczenia no nie licząć uczenia sie i zaliczeń cały ja. roox :sp_ike: no i oprócz kondomów, nie lubie latexu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 @propa: To daj znac jak bedziesz tatą. Z resztą, pewnie już jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 dam. ale nie spieszy mi sie do ojcostwa. czemu miałbym już być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi