Lollus Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jako, że już za kilka godzin Prima Aprilis, zapytuję was jakie macie pomysły na kawały* (słowne, fizyczne, telefoniczne): -dla kolegów, koleżanek -dla rodziny itp. *mając na myśli kawały, nie mam na myśli kawałów o blondynkach z Wąchocka, tylko te inne kawały mam na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Mam ADHD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Powiedz, że jesteś w ciąży. Temat moim zdaniem trochę głupi i bezsensowny... <_< Wymyśl sobie coś oryginalnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Powiedz rodzicom, że masz doskonałe oceny, a później pokaż im swoje jedynki i dwóje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ooo dobre :D W czwartek mam wywiadówkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Taki nastrojowy prima aprillisowy zart . Uwaga , czarny humor. Przybiegają dzieci do mamy i krzyczą: - Mamo, mamo, tata się powiesił w piwnicy! Zdenerwowana i przerażona matka rzuca prasowanie i zbiega wraz z dziećmi do piwnicy, ale niczego nie zauważa. A dzieci na to: - Ha, ha, ha. Prima aprilis... nie w piwnicy tylko na strychu Zaczerpniete z http://www.wcipy.pl/dowcipy,czarny-humor,75.html @Kamrat , dobre , takie oryginalne =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Krzyknij do ludzi "przeżyję", po czym skocz z wieżowca z naklejoną na plecach kartką z napisem "Żartowałem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No, to mogło by być życiowe Kamracie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ja planuje rozwalić komuś aprilisową butelke na twarzy, będą jaja jak berety :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 @Propa: Jaja to będą dopiero jak wylądujesz na pałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 najwyzej wezmne ze soba więcej butelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 U mnie w szkole powieszono dziś kartkę, że zaczyna się sezon koszulek Polo i nie trzeba będzie w mundurze chodzić ... mam nadzieję, że dyrekcja nas nie wkręca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Podbiegnij do jakiegoś księdza, obejmij go w pasie i wykrzyknij na cały głos "Taaato!". =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Powiedz swojej mamie, że masz dzieci z Pania Kontekstową :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 @PabloooGM: Aż się popurtałem ze śmiechu Pozdro @topic: według mnie to nie jest śmieszne, cłae prima aprilis jest dziecięce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 według mnie to nie jest śmieszne, cłae prima aprilis jest dziecięce... Nom kawały typu: "- patrz masz coś na plecach" "- co?" "- ahahah prima aprilis ehehe! nie są śmieszne :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Przestaw zegarek z 7:00 na 9:00 i będziesz mieć krócej lekcje <_< jak pani się zapyta czemu tak wcześnie jest koniec lekcji to ty powiedz: LoooL pani to chyba chora jest czy coś?? Ten topic jest bez sensu... Najlepiej go usuńcie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Urżnij sobie głowę, mówiąc wcześniej koledze, żeby schował ją do tortu i taką niespodziankę wręczył rodzicom. Masaż dla nieśmiertelnej duszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 To może: -Mamo! Mamo! Miałem stosunek z dziewczyną. -Co!? -Żartowałem. Prima Aprillis. Z chłopakiem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udawaj martwego albo udawaj, że nie masz głosu :P Nabiorą się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Albo powiedz qmplowi, że jego mama przed szkołą czeka, jak wyjdzie zamknij drzwi od budy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Powiedz mamie, że bigos mieszałeś głową xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Albo krzyknij na lekcji do kolegi: Gówwwwwnnnnooooooooooooo, a potem Prima Aprilis... U mnie dzisiaj kolega dla jaj święcił jak ksiądz dziewczyny z mojej klasy szczotką do kibla... a potem jak pani od polaka pytała się co się stało, to on powiedział: PRIMA APRILIS!!! I dodał: SAME SIE POCHLAPAłY!! AHHAHAHA ALE PICZE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Powiedz nauczycielowi który odchodzi z pracy, że jest ci bardzo smutno. A potem dodaj Prima Aprilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @crack: Ej ty naprawdę się nudzisz... Wyjdź na podwórko i pograj w piłkę, dobrze Ci to zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Albo powiedz do mamy: -Mamo, chce mieć z tobą dzieci! -Co?! -Prima Aprilis, z tatą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To też jest marny humor... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Powiedz nauczycielowi który odchodzi z pracy, że jest ci bardzo smutno. A potem dodaj Prima Aprilis Ja już tu nie będę wchodzić... A w piłkę to grałem na W-F XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Eh... Beznadziejny temat. A na dodatek odpowiedzi są nie na temat i jeszcze gorsze od pomysłu założenia takiego tematu... -.-' Edit: @up: [odnoście podpisu] Rozróżniasz pojęcia n00b i newbie? Bo chyba nie za bardzo.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 [odnoście podpisu] Rozróżniasz pojęcia n00b i newbie? Bo chyba nie za bardzo.. :( Chycba nie . Ale co do sygny , jak ma takie podejscie do robienia gier to lepiej niech to zostawi w spokoju jak ma sie byle czym przejmowac i zalamywac co Mu powiedza lub napisza. Taki malenki offtop ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi