Phoenix Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam! Moj team Red Empire Games poszukuje czlonkow do teamu. Potrzebni są: - graficy z 2 - programisci moze byc 1 moje gg 7755107 (glownie jestem w gg na weekend ale gry i animacje robie przez caly tydzien) PS: nie potrzebuje jakis snobskich doswiadczonych moga byc srednio-zaawansowany ale by byl mily itp. nie potrzebuje goscia ktory jak sie zapytasz jak zrobic strzelanie odpowie ci to bylo 1000 razy poszukaj se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Może i kogo znajdziesz... Życzę powodzenia! :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Naprawdę, z takim zaangażowaniem znajdziesz 'tysiące chętnych' ludzi. Może napisz kto jest, co oferujecie, dlaczego jesteście teamem a nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Masz coś ciekawego do pokazania? ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ta, zobacz w jego sygne. Masa niedokończonych projektów. Dwa bez nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Pokaż przynajmniej jedną, dobrą (najlepiej twoją) grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 a ile juz jest osob w tym teamie? i dlaczego ktokolwiek mialby chciec do niego dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 nie potrzebuje goscia ktory jak sie zapytasz jak zrobic strzelanie odpowie ci to bylo 1000 razy poszukaj se.Czyli potrzebujesz po prostu człowieka do odpowiadania na pytania, bo wstyd ci zapytać na forum? Do dupy z takimi teamami. Nie po to jest GMClan, żebyście odcinali się od niego w małych grupkach >:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ale wnioskując z avatara gwarantuje niezłe płace .-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mogę dołączyć, ale, ile płacisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 po 1 nie place! po 2 jak ktos chce to dojdzie jesli nie to nie trzeba! I nie boje sie pytac! a bez nazwy to dla tego ze najpierw tworze gre a potem nazywam gre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Gdzie można pobrać "Fast Attack 0.6"?? Chcę zobaczyć co potrafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 po 1 nie place! po 2 jak ktos chce to dojdzie jesli nie to nie trzeba! I nie boje sie pytac! a bez nazwy to dla tego ze najpierw tworze gre a potem nazywam gre! Kota w worku sie nie kupuje. To tak jak isc do pracy , nie wiedzac co sie w niej bedzie robic ;) Pomysl logicznie , ma to jakis sens ? Nie . No chyba ze ktos lubi ryzyko i niespodzianki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jeżeli jest skończona gra to jest 1.0+ a nie 0.6 I nie krzycz, tylko pokaż co umiesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Pokaż tego Fast Attack, zobaczymy co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Pokaż tego Fast Attack, zobaczymy co to jest. Dawał kiedyś na forum. Bodajże Catch The Clown, tylko Clown się nei ruszał, tylko znikał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @Phoenix: Chcesz team? Hmmmm.... A już wiem! Ty będziesz mówić co mają robić, a ty tylko może dopiszesz: Autor: PhoenixPL, podziękowania dla ktośtam, ktośtam itd. A ty tylko wymyślasz grę... Zrób coś dobrego i wtedy werbuj do teamu... Lepiej zamknij ten temat, ponieważ ludzie będą po tobie jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a ile juz jest osob w tym teamie? i dlaczego ktokolwiek mialby chciec do niego dołączyć? @Phoenix: Chcesz team? Hmmmm.... A już wiem! Ty będziesz mówić co mają robić, a ty tylko może dopiszesz: Autor: PhoenixPL, podziękowania dla ktośtam, ktośtam itd. A ty tylko wymyślasz grę... Zrób coś dobrego i wtedy werbuj do teamu... Lepiej zamknij ten temat, ponieważ ludzie będą po tobie jechać... Trójka na tym samym poziomie, ale ja się nie czepiam. A niech tylko któryś napisze, że coś umie, to go wyśmieję a zarazem zacytuję ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @UP: Co ty gadasz :P Ja już nie przerabiam przykładów XD sam teraz piszę IronAge... (Shocker tylko mi inventory zrobił :) ) A jeśli mnie chcesz wyśmiać, to se zobacz kiedy ostatnio o coś się pytałem <_< i kiedy pokazałem, że jestem "n00bem" :P To było może z 2 miechy temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Co może oznaczać, że dalej jesteś noobem, ale pytasz się ludzi na GG czy coś, żeby nikt inny z forum o tym nie wiedział :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Im mniej pytasz, tym głupszy się robisz -.-' . Robię grę, silnik napisał A, a grafikę zrobił B. Ale ja robiłem bardzo dużo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Na gg to sie tylko Shockera pytałem... czy mi zrobi inventory... pff... zobaczycie co zrobię to dopiero mówcie, czy jestem jeszcze newbie <_< PS.: Wkurza mnie wasze nastawienie do takich newbies... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A jeśli mnie chcesz wyśmiać, to se zobacz kiedy ostatnio o coś się pytałem dry.gif i kiedy pokazałem, że jestem "n00bem" tongue2.gif To było może z 2 miechy temu... Pytanie się o coś nie świadczy o noobiarstwie ;/ O nim świadczy JAK się pyta. Poza tym świadczy też o tym poziom wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Mhmm.. Skomentuje to jednym porównaniem ;p Newbie != Noob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @UP: Newbie nie znaczy Noob. WIKIPEDIA, DAMN! PhoenixPL, no mówże kim są ci członkowie, to może dołącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja mogę też dołączyć... Ale jak dokończę Knight of Union (Zmiana nazwy gry :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 sorki ale mnie nie bylo. fast attack to nie wypal wlasciwie z nie wiedzy zrobilem taka n00bska gre. narazie pracuje nad kilkoma grami nie dlatego ze nie umiem zrobic jednej dobrej tylko dla tego ze mam duzo pomyslow. Muximan jest ale nie wiedzialem ze ktos doszedl do REG'a. Jesli ktos doszedl dyskretnie niech napisze mi na pw. Ucze sie od niedawna GML wiec prosze o wyrozumialosc Harvester zapraszam i crackkk gm rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 narazie pracuje nad kilkoma grami nie dlatego ze nie umiem zrobic jednej dobrej tylko dla tego ze mam duzo pomyslow. Spisz sobie wszystkie pomysły i wybieraj po najlepszym i je realizuj. Dopiero kiedy się zatniesz (nie będziesz umieć czegoś zrobić, ale czegoś poważnego) zabierz się za kolejny najlepszy pomysł, żeby się podszkolić i ukończyć ten pierwszy najważniejszy projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 @UP: Newbie nie znaczy Noob. WIKIPEDIA, DAMN! On to napisał, damn. Jeśli nie wiesz, co znaczy "!=", to się nie odzywaj, damn. Damn damn damn damn DAMMIT. PS. Teamowi życzę szybkiej śmierci. Moje życzenia zawsze się spełniają. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 @Up Mhm.. proszę życz mi żebym dostał Wii xD Jeja dwusetny post.. ^.^ A co do tematu to nie wiadomo co się stanie, ale lepiej się podszkol w gm-ie i dopiero potem zakładaj teamy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi