Threef Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1eq9ZdAMza0...feature=related O cholera... internet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 to teraz sie zrehabilitujeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 MINDFUCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Coś ciekawego, pierwszy raz się z tym spotykam, dubstepowy mix utworu Blackened death metalowego. Tutaj jest orginał: http://www.youtube.com/watch?v=37K_vSg0Odw...feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 A ja teraz przez propozycje na YT wpadłem na to: U2 - Beautiful Day (Mat Zo Remix) [uplifting/Balearic] Od 3 minuty w dal są chyba 100% moje klimaty! @HuderLord: dość słabo jak na DubStep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Orientuje się ktoś co to za typ muzyki? Wiem tylko że jakiś podgatunek muzyki electro ale jaki? Nie mogę znaleźć podobnych utworów od innego artysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Orientuje się ktoś co to za typ muzyki? Wiem tylko że jakiś podgatunek muzyki electro ale jaki? Nie mogę znaleźć podobnych utworów od innego artysty. To jakaś forma Ambientu. Ciężko będzie coś podobnego znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Jako że nie uzyskałem odpowiedzi z wytwórni: Solarstone & Betsie Larkin - Where Do We Go from Here (Threef Bootleg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Groundation: Hebron reggae yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Naszło mnie na wspominanie. If I said I want you back I'd be a liarThere's nothing left of us to long for anymore But inside the ashes burns an endless fire And every night I can't help reaching out for more Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Kocham Minecrafta głównie za soundtrack - coś wspaniałego ;__; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Słabe. Muzycznie bardzo przeciętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Właściwie, nigdy nie słyszałem soundtracku z Minecrafta - zawsze gram z winampem :s on topic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jakim, to sarkazm? ;) Bo to co zaprezentowałeś ma melodię na poziomie agleta. Minecraftowy soundtrack nie ma wybitnej jakości, ale to przez to, że został stworzony przez amatora w domowym zaciszu, ale ma za to świetną melodię, a to raczej ona jest podstawą muzyki @UP: Niezłe, przychodzi mi na myśl stary funk, Oddział Zamknięty, czy nawet Lady Punk lub T.Love ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Słabe. Muzycznie bardzo przeciętnie. Dziwne to, to aż mi się spodobało. Podchodzi lekko pod industrial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 on topic: Co prawda cover, ale niebo lepszy od oryginału. Zazdroszczę rodzicom, że w radiu za ich czasów nie leciała sieczka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jakim, to sarkazm? ;) Bo to co zaprezentowałeś ma melodię na poziomie agleta. Minecraftowy soundtrack nie ma wybitnej jakości, ale to przez to, że został stworzony przez amatora w domowym zaciszu, ale ma za to świetną melodię, a to raczej ona jest podstawą muzyki To nie sarkazm. Amatorka nie jest żadnym usprawiedliwieniem, a melodia jest sztampowa i dzieli się u mnie na dwie części: randomową i przewidywalną. To może być dobra etiuda na ćwiczenie melancholijnych brzmień, jest kilka ładnych przejsć i zmian tonacyjnych, natomiast poza nimi jest wałkowanie mało pociągającego muzycznie tematu. Tło jest ubogie, minimalistyczne - nie powiedziałbym, że jest to jakaś szczególna wada, lecz nie spełnia moich oczekiwań kompletnie. Co do drugiego utworu. Tu cel był jasno postawiony i dobrze zrealizowany. Stosunkowo duża powtarzalność miała wbić słuchacza w pewien trans, szorstkość brzmienia i głosu przyprawiać o niepokój, a minimalistyczna oprawa tylko potęguje te odczucia. I to działa, przynajmniej dla mnie. Tamten utwór miał zadany inny cel, ale wykonanie było, w moim subiektywnym odczuciu, zaledwie poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Bonus diss na Masseya, Mes http://www.youtube.com/watch?v=OU2TYlU8cw4 No i Zjawin ś.p. ft. jacyś-tam-raperzy ;) . Tekstowo miazga, flow miazga, no i te bębny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To nie sarkazm. Amatorka nie jest żadnym usprawiedliwieniem, a melodia jest sztampowa i dzieli się u mnie na dwie części: randomową i przewidywalną. To może być dobra etiuda na ćwiczenie melancholijnych brzmień, jest kilka ładnych przejsć i zmian tonacyjnych, natomiast poza nimi jest wałkowanie mało pociągającego muzycznie tematu. Tło jest ubogie, minimalistyczne - nie powiedziałbym, że jest to jakaś szczególna wada, lecz nie spełnia moich oczekiwań kompletnie. Co do drugiego utworu. Tu cel był jasno postawiony i dobrze zrealizowany. Stosunkowo duża powtarzalność miała wbić słuchacza w pewien trans, szorstkość brzmienia i głosu przyprawiać o niepokój, a minimalistyczna oprawa tylko potęguje te odczucia. I to działa, przynajmniej dla mnie. Tamten utwór miał zadany inny cel, ale wykonanie było, w moim subiektywnym odczuciu, zaledwie poprawne. Ok, muszę przyznać, że po części się z Tobą zgadzam, ale minimalizm mi tu jak najbardziej odpowiada, bo jest to dla mnie odprężające, gdyż słucham dużo jazzu, gdzie wszystkiego czasem jest za dużo i mile jest później wsłuchać się w takową prostotę. A co do Twojego utworu : nie wiem jaki był cel autorów, ale chyba go nie osiągnęli. Jest to dla mnie za mało melodyczne i ogółem nie przypomina mi za bardzo muzyki ;> takie trochę zbyt "siadające na psyche" i raczej ten kawałek nie należy do takich po których dostaje się na całym ciele gęsiej skórki, no ale co kto woli. BTW. Mam tu dla was wspaniałego klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Bardzo ładne unisono, sympatyczna kompozycja :). Coś na rozluźnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Bardzo ładne unisono, sympatyczna kompozycja :). Coś na rozluźnienie. O tak, z początku myślałem, że to kolejny pseudo-relaksacyjny gniot, a tu świetne połączenie ów muzyki relaksacyjnej z lekkimi akcentami techno i hip-hopową rytmiką. Dodatkowo te komputerowe odgłosy <3 Od razu na myśl wlazł mi Portal (którego ubóstwiam) Co o tym myślicie? Ludzie wszyscy nazywają to gniotem i kiczem, ale chamsko wpada w ucho :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jeżeli to jest kicz, to lubię kiczowatą muzykę :). Prawie jak demoscenowy funk :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Nie słucham takiej muzyki, ale do kiczu jeszcze temu daleko. :P Największy kicz to leci na weselach. http://koszakrap.wrzuta.pl/audio/7AINKEzbc...alne_ocieplenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Nie wiem, czy już tego przypadkiem nie dodawałem, ale, w każdym razie, jest to inna wersja. Naprawdę, radzę Wam wysłuchać tego do końca. Zastanawiałem się nawet czy nie dodać tego do napisów końcowych w mojej grze. Co myślicie o takiej muzyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Dobrze, że ten motyw początkowy w końcu zniknął. Potem już brzmi elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Myślę że na napisy końcowe do tej gry będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Za kilka minut na YT rusza transmisja live z Tomorrowland 2012. Jak zobaczyłem zdjęcia głównej sceny to zostałem pozytywnie zaskoczony. :lol: http://www.youtube.com/tomorrowland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi