Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 To anime czy hentai? anime, mr. Ignorant :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 anime, mr. Ignorant :) Ale strasznie poryte. Obejrzałem z ciekawości 2 odcinki i na trzeci się raczej nie skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ale strasznie poryte. Obejrzałem z ciekawości 2 odcinki i na trzeci się raczej nie skuszę. Ej no to z Japonii oni tam wszyscy są poryci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ale Fullmetal Alchemist było zacne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Lucky Star tez zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Anime animami, ale ja zostaję przy poniaczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 @up :lubieto: Jeden z niewielu utworów elektronicznych, które mi się podobają :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ale strasznie poryte. Obejrzałem z ciekawości 2 odcinki i na trzeci się raczej nie skuszę. called ecchi ;) @Explosivo: +1 @Chell: nie wiem, jak można na stwierdzenie, że FMA był przyzwoity powiedzieć, że LS też, przeż to nie ma nic ze sobą wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Szklana góra - Jacek Kaczmarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Takiego mixu gatunków jeszcze nie słyszałem: electro, industrial, pop, metal, ebm w jednym utworze. I damn nie jest wcale takie złe. :P Szatańska wersja Lady Gagi jak ktoś powiedział w komentarzach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Fajny tekst, opisujący epicką bitwę. http://szalonykefirek.wrzuta.pl/audio/4n8l...kci_placow_boju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Song dobry, a anime aż bym obejrzał, jaki tytuł? edit: już mam - Mayo Chiki! Ale strasznie poryte. Obejrzałem z ciekawości 2 odcinki i na trzeci się raczej nie skuszę. Anime zacne, nie jest tak poryte, jak się wydaje, gorąco pragnę drugiej serii, bo nieziemsko się wciągnąłem. Polecam bardzo, sam obejrzę to jeszcze kolejny raz za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Anime zacne, nie jest tak poryte, jak się wydaje, gorąco pragnę drugiej serii, bo nieziemsko się wciągnąłem. Polecam bardzo, sam obejrzę to jeszcze kolejny raz za jakiś czas. Infinite Stratos widziałeś? Jak nie to do dzieła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Odkopuję wokale które odbierały mi tchu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Rany. Jakaś plaga. Kumpel mnie katuje tym ludzi na każdej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 @up mnie katują nonstop disco polo bo tylko ja tych piosenek nie znam na pamięć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 @Up zarąbiste to, szczególnie intro. Czasem lubię posłuchać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mi się z niej najbardziej podoba brzmienie refrenu zaśpiewanego przez chór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Tak, wiem, że stare, ale mimo to jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wersja Pixies lepsiejsza. to teraz coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Tak, wiem, że stare, ale mimo to jest super. Nie przesadzaj, że stare. Placebo wydało ten kawałek zaledwie jakieś 9 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 O kurde, bardzo dobrze zmontowane AMV :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wersja Pixies lepsiejsza. to teraz coś ode mnie: Kurde, brzmi jak Mindless Self Indulgence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 bo to jest Mindless Self Indulgence ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Co to za anime?! Epickie już widać :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nyan Koi czy jakos tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 nic wybitnego, ale te nołlajfowe wspomnienia ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi