Wojo Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Grudnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 wojo słuchałeś tego? [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Dnia 4.12.2018 o 21:26, exp napisał: wojo słuchałeś tego? [ O kur-czaki ale to jest do-fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Nie słuchałem tego exp, ale w wolnym czasie sprawdzę to na spokojnie. Ten kawałek wpadł mi w ucho przez Breaking Bad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Grudnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 To ja przez BB przed pół roku miałem to na dzwonku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Exp, przesłuchałem tego i kilka utworów ma fajne brzmienie, ale na chwilę obecną nie są to moje klimaty. Bardzo lubię słuchać soundtracku z bumer 1 i bumer 2. I to nie tylko tego w wykonaniu Sergieya Schnurova/Leningradu. Oba filmy są niezłe, chociaż druga część troszkę mniej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Grudnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dnia 7.12.2018 o 06:29, Chell napisał: To ja przez BB przed pół roku miałem to na dzwonku Gdy dodawałem wcześniejszy wpis odwołujący się do Breaking Bad, to byłem jakoś na końcówce czwartego sezonu. Dzisiaj obejrzałem cały i całkowicie zmieniło mi to pogląd na kawałek, który dodałeś, wcześniej wydawał mi się on wesołą piosenką, lecz teraz gdy wiem do którego momentu się on odwołuje to jestem zdołowany. Tak czy inaczej bardzo miło będę wspominał ten serial mimo, iż niektóre sceny były moim zdaniem słabe, to jednak jest on warty uwagi i oceniam go na 8/10. E: Wtedy słuchałem krótkiego fragmentu i nie skupiałem się na tekście żeby było jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashek Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Znalazłem to na youtube ale większego syfu w życiu nie widziałem. Przeczytałem nawet teksty innych piosenek tego wykonawcy. DRAMAT nie polecam nikomu. Rap to dno i dwa metry mułu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jeśli zastanawiacie się czy Teaser Birds of Prey czy Ślepnąc od Świateł, to odpowiadam, że to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Flashek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi