I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Niewiem dlaczego, ale to mi przypomniało o piosence Oh Oh Oh Sexy Vampire z newgrounds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Pewnie dlatego że w tym co dałeś są elementy electro industrialu/EBM ( refren zdecydowanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ogarniałem zespoły jakie będą na Woodstocku i odkryłem Enter Shikari. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Screamer? No thanks no growl = no skill :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ocenianie samego wokalisty? WAHAHAHAH~!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ocenianie samego wokalisty? WAHAHAHAH~!!! Nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 King Crimson! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tego typu muzyki pewnie jeszcze nie słyszeliście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nawet, nawet. Gdyby nie wokal, to bym powiedział, że brzmieniem nieco demosceną zalatuje :D. The Making - Wolves Don't let your hair down! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kontynuuję zabójczą przygodę z Waitsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na razie na mojej playliście Waits... czeka ;]. Eurythmics - There Must Be An Angel (Playing With My Heart) 2:35 - 3:10 ciarki za każdym razem ;). I ta choreografia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na razie na mojej playliście Waits... czeka ;]. Eurythmics - There Must Be An Angel (Playing With My Heart) 2:35 - 3:10 ciarki za każdym razem ;). I ta choreografia! GML [url="http://"]Eurythmics - There Must Be An Angel (Playing With My Heart) [/url] I co tera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Kupie sobie taki kostium... kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Lol, zapomniałem odnośnika: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ogarniałem zespoły jakie będą na Woodstocku i odkryłem Enter Shikari. Masakra. ;) dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ale pozytywnie mnie też zaskoczyło Atari Teenage Riot. Wyszło przeciętnie, ale bawiłem się przednio drąc ryja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 tesla boy robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokon Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Unisonic - Unisonic :P Kiske + Hansen :D http://www.youtube.com/watch?v=dzODDCCvZNw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jakiej muzy sluchasz w tym momencie? Więc nie wiem po co wstawiacie po kilka piosenek naraz. Wątpie żeby ktoś lubił tak słuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 przy dobrym miksie może by się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Sry za double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Biliński, a potem Leningrad! :thumbsup: I tak nikogo to nie obchodzi, ale porcja świetnego, żywego fusion z cziptunami! Positive Infinity - Serket PS Zrzuty YT są denerwujące, zwykłe linki są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Fajne, ale przesz daleko tu do fusion, prędzej bitowe latin melodycznie we włoskie klimaty Paolo Conte a skoro o Conte mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mam wrażenie, że pisząc fusion, w głowie kręci się styl konkretnego zespołu - mówimy o pewnym nurcie; nurt nie ma jasno określonych granic. Positive Infinity podpada pod określenie "połączenie jazzu i rocka" w pełni. Chyba że coś mi umknęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 nurt nie ma jasno określonych granic. Ale jednak są. Przytaczając słowa maminej Wikipedii, fusion jest hybrydą jazzu i funku. To, że jedna składowa się zgadza, jeszcze nie kwalifikuje ich do fusion. Funku tam za nic nie słyszę, jazzu z braku laku jako tako można się dosłyszeć, gitara rocka nie czyni. Jest po prostu taka muzyka, której się nie kwalifikuje czyt. Positive Infinity. dorzucę w gwoli jasnościów klasykę fusion, czyli kolejny nużący raz ów czarnuch w brylach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi