PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Eldo - Nie pytaj mnie o Nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 The String Quartet Tribute To Bad Religion - American Jesus GENIALNE <33333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 PATTON Z PLASTELINĄ NA ZĘBACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Lady Gaga - Poker Face :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Cały utwór trwa 59 minut, dam więc link do ulubionego fragmentu. And when the lights dim And falls slowly the curtain I return to dance in a ring With the skeleton man And the bearded lady The bird-boy and The laughing dwarf; Among dragons And avenging angels Winged maidens And herds of blind men Who bark With open wide orbits Taking me at last To the world where Uncertainty does not exist In heaven. Or underground Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Projektor - Nie poganiaj mnie http://www.youtube.com/watch?v=ScdVMd8AfVA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zetsubou Girls:) - Omamori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Lady Gaga - Poker Face :)Dobry bit... Tak, mówię to ja, wasz admin. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Bit jak na bit może i dobry, ale co, jeśli bity są złe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Lipali - Pójdźmy wszyscy do stajenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Coldplay - Viva La Vida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Bit jak na bit może i dobry, ale co, jeśli bity są złe?Wtedy umrzesz na kiłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 She & Him - Thought I Saw Your Face Today Jeden z niewielu niemetali na mojej playliście, tak czy owak świetny. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Coldplay - Viva La Vida PS. Kurcze! Ale mój temat się rozwinął! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 The Ting Tings- That's Not My Name. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 @mallo - :D moja piosenka Avril Lavlblablae (nigdy jej nazwiska dobrze nie napisze :) - Best Damn Thing PUNK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Korn - Alone I break potem coś z Farben Lehre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Avril Lavlblablae (nigdy jej nazwiska dobrze nie napisze :) - Best Damn Thing PUNK! PUNK?!?!?!?!?!?!?!?! Aż musiałem sobie puścić coś, co rzeczywiście jest punk rockiem, a nie lalunią robioną na buntowniczkę pod publikę. Bad Religion - Fuck Armageddon This Is Hell tak btw. a propos Avril, to patrząc na amerykańskie subkultury, powinno się ją nazywać skatem (tak skejci, w USA słuchają pop-punku, a nie rapu jak u nas) a nie punkiem. Chociaż, to całe jej skaterstwo, jest całkowicie robione pod publikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Każda subkultura jest pod publikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Stronger, Better, Costam, Costam Chodzi mi glownie o muzyczke ale filmik tez fany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Weezer - Pork And Beans http://pl.youtube.com/watch?v=WanLLnVixC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 http://uk.youtube.com/watch?v=ETa47DdZwHg&NR=1 Weezer - Trouble maker Tez bym chciał tyle rekordów pobić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 kto czytał książke / jest w temacie conajmniej by się wzruszył :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Już to lepsze http://www.youtube.com/watch?v=aQIxn7s3ym8 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 W&W - ID http://pl.youtube.com/watch?v=fr07mjRYdVs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Już to lepsze nom ogólnie wykonanie lepsze, ale ja mam akurat sentyment do tej piosenki bo opowiada o największych bohaterach o jakich zdołałem przeczytać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Lucky Day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi