propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Trochę głupie pytanie "Czy boicie się śmierci" Każdego z nas w końcu dopadnie i nic nas przed tym nie uchroni. Ja tam się boję bo nie mam pojęcia jak umrę. murdalow nie widziałeś lub nie czytałeś chyba "Zielonej Mili" psychol nie namoczył gąbki i dlatego. przeważnie sie tak nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 psychol nie namoczył gąbki i dlatego. przeważnie sie tak nie dzieje ale tak czy siak lepiej nie umierać w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 lepsze to niż targanie sutów rozgrzanymi do czerwoności kleszczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie ma czegoś takiego jak dusza. To wytłumacz skąd się duchy biorą. Trochę głupie pytanie "Czy boicie się śmierci" Każdego z nas w końcu dopadnie i nic nas przed tym nie uchroni. Ja się śmierci nie boję. Znam coś czego nawet śmierć nie pokona i przed śmiercią uchroni ale nie powiem co to jest bo to dla was za trudne do zrozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Znam coś czego nawet śmierć nie pokona i przed śmiercią uchroni ale nie powiem co to jest bo to dla was za trudne do zrozumienia. Iiii tam. Nic was przed śmiercią TERAZ nie uchroni. Mnie też. To wytłumacz skąd się duchy biorą. Duchów nie ma, są dusze, ale te raczej po czyśćcu, niebie i piekle się wałęsają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 psychol nie namoczył gąbki i dlatego. przeważnie sie tak nie dzieje Tak, ale jak załatwiali Bitterbucka to też za pierwszym razem im się nie udało, mimo, że wszystko było ok. Także to chyba nie takie proste :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 To wytłumacz skąd się duchy biorą.Znikąd się nie biorą, bo nie istnieją. I nie rzucaj mi fotomontażami, na których widać czyjś ryj na szybie, bo to tylko wzbudza we mnie śmiech. =p Btw, lubię dziesięciolatki prawiące gadki w stylu "nic nie wiecie o śmierci", "wy tego nie zrozumiecie" itp. Chyba zacznę to zapisywać w jakimś zeszycie. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 myślenie duże ma znaczenieTo chyba kończy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja śmierci się nie boje, choć jestem ateistą i mój pogląd na "życie po śmierci" jest bajką. Mam jedynie nadzieję że umrę godnie i moje imię ktoś zapamięta, a po śmierci będzie niekończący się sen. Boje się jedynie takiej sytuacji że przed śmiercią będą mi rozszarpywać tępym skalpelem gardło, wycinać nożyczkami genitalia, rozcinać brzuch itp. To jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Za dużo filmów oglądałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @Słoniu: Kolega pokazał na fonie parę filmików na temat odcinania głowy nożem, rosyjskich sekcji zwłok itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tak rodzą się psychopaci =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tak rodzą się psychopaci =OPsychopata to moja ostateczna alternatywa na życie i miejmy nadzieję, że niedoszła. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Za dużo filmów oglądałeś. wycinać nożyczkami genitaliaDAWAJ LINKI XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja śmierci się nie boje, choć jestem ateistą i mój pogląd na "życie po śmierci" jest bajką. Mam jedynie nadzieję że umrę godnie i moje imię ktoś zapamięta, a po śmierci będzie niekończący się sen. Boje się jedynie takiej sytuacji że przed śmiercią będą mi rozszarpywać tępym skalpelem gardło, wycinać nożyczkami genitalia, rozcinać brzuch itp. To jest moje zdanie. to po co wszystko obrzydzasz i nakręcasz się snuff`ami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Już od dawna od tym rozmyślałem, co po smierci będzie w mym mózgu czy będe dalej myśleć jak normalny człowiek, czy będzie czarno przed oczami, a za 5 milliardów lat i tak się wszyscy spalimy czy będziemy w grobie, czy nie. Trochę sie śmierci boje, ale wierzę, że się odrodzę, ale pod jaką postacią to niewiadomo może nawet będe muchą :lol2:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Trochę sie śmierci boje, ale wierzę, że się odrodzę, ale pod jaką postacią to niewiadomo może nawet będe muchą :lol2:. liczy sie progres :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Już od dawna od tym rozmyślałem, co po smierci będzie w mym mózgu czy będe dalej myśleć jak normalny człowiek, czy będzie czarno przed oczami, a za 5 milliardów lat i tak się wszyscy spalimy czy będziemy w grobie, czy nie. Trochę sie śmierci boje, ale wierzę, że się odrodzę, ale pod jaką postacią to niewiadomo może nawet będe muchą :lol2:. Kupie łapkę na muchy i się skończy. Po za tym jak mówisz że za 5 milirdów lat wszyscy zginiemy to się zdziw bo albo: Ludzie sami się pozabijają. Wynajdą nowego wirusa(Patrz film 'im a legend). Zamieszkają na innej planecie. Po za tym karaluchy przetrwają i będą rządzic światem. Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Karaluchy nie. Zajączki naładowane bateriami! Boje się jedynie takiej sytuacji że przed śmiercią będą mi rozszarpywać tępym skalpelem gardło, wycinać nożyczkami genitalia, rozcinać brzuch itp. Nie będziesz tego czuł i tak, i tak. Mogą cie nawet spalić i nic nie będziesz czuł, bo to tylko ciało rozkładające sie na części pierwsze ; p. Takie podstawy dualizmu, które dla mnie są prawdą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wypróbujmy na tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wypróbujmy na tobie. już mi rozpruwali jądra by usunąć krwiak. Więc mi żadna nowość , że mi coś wyciągają gdy jestem na off xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 już mi rozpruwali jądra by usunąć krwiak. Więc mi żadna nowość , że mi coś wyciągają gdy jestem na off xP Jak zwykle czytam takie rzeczy przy jedzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 zamknijcie ten spierdolony temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja zawszę marzę aby umrzeć z powodu wyprucia mi brzucha z wnętrzności, wyjęcia ich na haku i wlaniu mi do środka gorącej smoły. Byle przy miłych paniach. Zawsze jakieś wspomnienia będą w następnych inkarnacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Może lepiej zamknąć temat? Ps. http://www.life-after-life.paranormalium.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No wiecie, temat traci powoli smaczek, a i wiele osob prosi by go zamknac, wiec dla dobra ogolu uczynie honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi