Eve Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ej.. ja też chce być w komiksie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Dobra ok. Wszyscy będą. xD Dajcie czasu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 O mnie się nie da zrobić komiksu. To jest co najmniej niemożliwe. Więc nie próbuj nawet mnie rysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Teraz większość userów będzie jęczeć: "Mnie też, mnie też". Ja na twoim miejscu wywaliłbym GG z profilu, bo to samobójstwo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mnie też, mnie też :lol2: Fajny komiks, masz talent :thumbsup: , czekam na 2 część :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Fajowy komiks, pękam ze śmiechu, jak Gnysek odkrywa, że ta dziewczyna to Tymon!!! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Proszę daj mnie też do komiksu ale chciałbym wyglądać fajnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mhm, niezły komiks, ładnie narysowany, gratuluje :) Oczywiście wszyscy teraz się bedą zgłaszać zeby zrobić o nich komiks '-.- a biedny autor co ma uczynic. Nie rozumiecie ze zeby wystepowac w komiksie trzeba byc chrakterystyczny, dlatego w mpierwszym odcinku jest Gnysek, wszyscy wiemy o jego zamiłowaniu do płci pięknej :) ps: minuta w paincie : D http://www.gmclan.org/uploader/3496/blabla.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Na jakiej zasadzie robisz komiks ? Bo niektóre mi nie wyglądają na malowane komputerowo, ale kolory są zbyt hmmm.... takie pełne xD Czy najpierw rysujesz, potem skan do kompa i wypełnienie kolorami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Na jakiej zasadzie robisz komiks ? Bo niektóre mi nie wyglądają na malowane komputerowo, ale kolory są zbyt hmmm.... takie pełne xD Czy najpierw rysujesz, potem skan do kompa i wypełnienie kolorami? Wszystko robię ręcznie, czarny kolor wypełniam tuszem :P, potem skanuję w czerni i bieli i dodaję tekst w corelu. I tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Moja charasterystyka: - Jestem leniwy w porównaniu do Game Makera - Lubię komputer - Robię wszystko jak najszybciej i często wrzucam niedokończone projekty do kosza - Jestem N00bem - Chyba największy fan znany sonica na GMClanie - Zbanowany na Deviantarcie - Nie mam jak zrobić planu z powodu lenistwa - Gdybym był adminem ,bluzgałbym na Ziomalka1996 To tyle XD EDIT: ps: minuta w paincie : D http://www.gmclan.org/uploader/3496/blabla.png Śmieszne :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mówiłem, że ten temat to samobójstwo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 A ja zainspirowany owym komiksem i tematem założonym przez Paqoo postanowiłem także narysować pare pasków o użytkownikach gmc, oczywiście nie mam takich zdolności jak ariyme ale nudziło mi się i wyszło coś takiego: http://www.gmclan.org/uploader/3496/warcrawt1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 http://www.gmclan.org/uploader/3496/paqoo1.png Haha, ######ste! Na końcu wygląda jak Stewie z FG :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ten pasek przypomina mi ten: http://www.demland.info/dem/paski/026.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Yoho genialnie wyszło :D A komiks o gnysku dobry, bardzo :) Możesz mnie wsadzić ale muszę być: -chudy -brzydki - i zielony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Yoho:hahaha wypaśnie 6/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ajA tEż ChCeM!... JakO SzAfaAaAAAaaa!!! BTW. Fajny komiks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 s*e !!! Serio, uśmiałem się :P Spadajcie, w drugiej cześci znów będę ja, tym razem wycieczka do kina z jakimś happy endem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Będzie hentai? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Albo mocne ecchi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Komiks lepszy, niż się spodziewałem. Reakcja forumowiczów niestety jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Hentai z gnyskiem i ziomalem_1996 ? To chyba raczej yaoi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ale by to wyglądało. Może daj siebie x gnysek? XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 A może przestańcie się naśmiewać z gnyska że chce być w kinie i oglądać Hentai'a z ziomkiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ja to bym chciał żeby był Prze_Ass :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 hah obsmiany komiks i taki pomyslowy :D Fajnie rysujesz przyznam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Hentai z gnyskiem i ziomalem_1996 ? To chyba raczej yaoi :D Nie no, nie przesadzajmy :P Są granice dobrego smaku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ja pierwsza w komiksie! i bez kolejki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 a ja się zgadzam z pablem!(pablom?pablomem?pablomomem?pablemem?:P) Prze_Ass rox! to największy kozak tego forum...chociaż nie,i tak wszyscy wiemy że mamy się bać Greli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi