Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (Z jedną się lizałem, serio!) To był najważniejszy moment całego związku, ale potem się rozpadł. Polizanie jej po całej twarzy to nie był dobry pomysł... Mój pies robił to lepiej i to jego wybrała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To był najważniejszy moment całego związku, ale potem się rozpadł. Polizanie jej po całej twarzy to nie był dobry pomysł... Mój pies robił to lepiej i to jego wybrała. Owned. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 O to tak jak ja, ale imię jej inne ;P Użyj rzutowania statycznego xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A ja mam tylko 11 lat i już mam dupę biggrin.gif Lol! Ja jak się już urodziłem to miałem dupę. :blink: A tak na serio to miałem już dziewczynę lecz coś poszło nie tak i się rozstaliśmy. A teraz na razie nie szukam bo i tak czasu nie mam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Użyj rzutowania statycznego xD. xD może bym wrzucił jej fotkę, ale mam tylko z 6 kl. podstawówki :< Lol! Ja jak się już urodziłem to miałem dupę. blink.gif Genialny tekst! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 xD może bym wrzucił jej fotkę, ale mam tylko z 6 kl. podstawówki :< Zarzuć imieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zarzuć imieniem. Zuzanna ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja potwierdzam, ja byłem 'księdzem'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Na mnie nic nie macie. ;DA fotkę z pewnym jegomościem ubranym w spódniczkę to pamiętasz? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Oł je i Tymon załatwiony na Amen :D Ciekawe co na to Ariyme :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zuzanna ;3 ;/ Nie wiem dlaczego, ale brzmi jakoś tak dziecińnie. (zuzanna 122|117|122|97|110|110|97) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tymon zaŁatwiony, a na jode coś macie? Tymon, dodaj mój avatar do swojego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dziecinnie to brzmi Zuzia. A Zuzanna... Mrrr. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jakby zaprzeczał to dajcie znać, gdzieś na dysku sie pałęta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ;/ Nie wiem dlaczego, ale brzmi jakoś tak dziecińnie. Oj sam jesteś, brzmi słodko <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Yoda to dziecko szatana i wszyscy o tym wiedzą! ;< Beczo: Dawaj dawaj, napiszemy nowego newsa. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Yoda i Zuzanna, jak to romantycznie brzmi :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tymon zaŁatwiony, a na jode coś macie? Moje foty wystarczą >D @up: A jak, ]:> Rekolekcjonista buargh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Yoda chciał mieć z tymonem lodówkę. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Yoda i Zuzanna, jak to romantycznie brzmi :3 ;[ W sumie lepiej niż Adam i Zuzanna ;H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Terminal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ale jestem ciekaw czy na Gnyska coś macie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ale Adaś i Zuzia jest już całkiem wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ale Adaś i Zuzia jest już całkiem wporzo. :cat: Sorry, musiałem >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A moje narzekanie na brak kobiet nie wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To jeszcze ja i Jaklub. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Valentine ładne imie :) poznałem kiedyś taką holenderke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ide z tego forum, bo mnie ciągle z czatu wyrzucają :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A myślisz, ze nas to nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ha, mnie nie wyrzucają. Ale od dawna opa nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi