Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Spoko, tego avka miało tutaj już wiele użytkowników, tak więc zasucharzyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 TuxMan ustaw sobie stary. @Marmot Patrz zrobiłem ci avka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 TuxMan, łap! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 TuxMan ustaw sobie stary. @Marmot Patrz zrobiłem ci avka ;) Avatar dla Marmota normalnie rox!!! :lol2: Ale ustawiłem sobie nowy avatar (z pingwinem, rzecz jasna ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ten dziób i oczy wyglądają przerażająco, szczególnie jak się wyrzuci resztę pingwina ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 WTF?? Btw, mój nowy avek ;) TO HASACZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 marmot wlepiający warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 marmot wlepiający warn. Nie no, to roxi!!! Najlepiej tak by było z Marmotem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Marmot i Kryniak ;[ (ten screen z Garry's Moda akurat z neta zassany, nie samemu zrobiony ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Marmot i Piczer ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Nie no, to roxi!!! Najlepiej tak by było z Marmotem ;) Lizus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 omg rofl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Czy wy też zauważyliście że TuxMan ostatnio liże dupę każdemu na gmclanie? Perfidnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Czy wy też zauważyliście że TuxMan ostatnio liże dupę każdemu na gmclanie? Perfidnie! jeah... Połowa jego postów to: To jest super... znakomicie to zrobiłeś... jesteś super... itp. Ehh tuxmanie weź się za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=fh8VfFH78jY&...feature=related Tralaa ! Musze sobie garry's moda kupić xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Czy wy też zauważyliście że TuxMan ostatnio liże dupę każdemu na gmclanie? Perfidnie! Też pytanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 @Kofel: Zobacz sobie te filmiki z Garrys Moda: http://www.collegehumor.com/video:1820168 EPIC http://pl.youtube.com/watch?v=9Ai7BkOXr6k idiotyczny że aż fajny Poza tym, stare Garrys Mody (w tym wersja 9, najnowsza to 11), są darmowe, wystarczy mieć tylko HL2 i CS:S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Patrzcie na to :D http://pl.youtube.com/watch?v=vIvtVSzKj8c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Co to za postać bo coś głośno o niej na gmc a ja nie znam oświećcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 google.pl :P coś związanego z half-life 2 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 https://addons.mozilla.org/pl/firefox/user/181348 ? XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Lol, dobre, TuxMan szwabem? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Hmm... TuxMan knurrrrem ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 To nie mój profil :P. Ktoś zerżnął mój nick i zarejestrował się pod moim nickiem :P Wiem, że to ironia, ale nie lubię zrzynek mojego nicku ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 To nie mój profil :P. Ktoś zerżnął mój nick i zarejestrował się pod moim nickiem :P Wiem, że to ironia, ale nie lubię zrzynek mojego nicku ;P Już się nie pogrążaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Pozwolę sobie porównać... TuxMan (gmclan): Dołączył: 7.08.2007 TuxMan z linka: Użytkownik Firefox Add-ons od 7 lip 2007 x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Pozwolę sobie porównać... TuxMan (gmclan): Dołączył: 7.08.2007 TuxMan z linka: Użytkownik Firefox Add-ons od 7 lip 2007 x) On zarejestrował się miesiąc wcześniej ode mnie B) Zarejestrowałem się 7 Sierpnia 2007 roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Umiemy przeczytać ze zrozumienem post Solmisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Mój poprzedni post odnosił się do tego: Ktoś zerżnął mój nick i zarejestrował się pod moim nickiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 hshahahahaushauhsuahushasushuahauhauahahhah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi