Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 On od początku miał Twoje przyzwolenie skoro jeszcze tu siedzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ej admini i moderatorzy, póki co zostawcie ten wątek, ma on moje przyzwolenie, bo jest ciekawy. ;P A musisz mówić? Przecież to widać i po zdjęciach i po wypowiedziach. tak, kontynuuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 na tej pomalowanej ręce dodaj sobie: Parental Advisory Explicit Content albo na tyłku :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No nie wiem no... Szybko strzelasz fochy jak ktoś Ci nadepnie na stopę. Pokazałbym konkretne wątki z gmclanu o tym świadczące, ale... nie zasłużyłaś. :P Ale wiedz, że są takie. Jeszcze się parę uzbiera i będzie można co wypominać. Ciągle zbyt mało danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No nie wiem no... Szybko strzelasz fochy jak ktoś Ci nadepnie na stopę. Pokazałbym konkretne wątki z gmclanu o tym świadczące, ale... nie zasłużyłaś. :P Ale wiedz, że są takie. Jeszcze się parę uzbiera i będzie można co wypominać. dla takiej tylko ochłapy i ch** na pocieszenie w luke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ech xd te wasze wypociny... nie Ranmus, jeszcze nie pusciłam 'focha' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ech xd te wasze wypociny... nie Ranmus, jeszcze nie pusciłam 'focha' może coś innego puściłaś bo cały czas czuje smród,idź na koncert tokio hotel z tą dyfuzją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 może coś innego puściłaś bo cały czas czuje smród,idź na koncert tokio hotel z tą dyfuzją och, pojechałeś ;( kurde ;( i gdybyś był tak łaskaw i od czasu do czasu się wykąpał nie zatruwałbyś sobie powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 och, pojechałeś ;( kurde ;( sorry nie chciałem,myślałem,że szarpie jakiegoś trypla z tokio hotel,zwykła pomyłka :( edit: zastanów się co piszesz,bo ciągle edytujesz posty i nie nadążam nad twoją głupotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ech xd te wasze wypociny... nie Ranmus, jeszcze nie pusciłam 'focha'Jak nie jak tak. A ten wątek z komiksem od Aryime? Też chciałaś by Cię namalowano i jeszcze proponowałaś dokoptowanie Firemarka, a potem co? W innym wątku obraziłaś ją, potem odpisałaś, że wcale na tym komiksie Ci nie zależy, jakbyś komuś łaskę robiła, że Cię namaluje. I wiesz co? Sumienia nie oszukasz. Pisz co chcesz, śmiej się, ale ja wiem, żeś wtedy poczuła smutek. Dla mnie to było typowe dziecinne zachowanie. :) Foch! Poczułem wtedy typowego focha i schowanie się za swoją skorupką. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 chowiesz się za tym ch****** imidżem emo is dead nie kryj swojej prawdziwej twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jak nie jak tak. A ten wątek z komiksem od Aryime? Też chciałaś by Cię namalowano i jeszcze proponowałaś dokoptowanie Firemarka, a potem co? W innym wątku obraziłaś ją, potem odpisałaś, że wcale na tym komiksie Ci nie zależy, jakbyś komuś łaskę robiła, że Cię namaluje. I wiesz co? Sumienia nie oszukasz. Pisz co chcesz, śmiej się, ale ja wiem, żeś wtedy poczuła smutek. Dla mnie to było typowe dziecinne zachowanie. :) Foch! Poczułem wtedy typowego focha i schowanie się za swoją skorupką. :P Och, schlebiasz mi pisząc jak obserwujesz moje zachowanie. Powtórzę Och, ach.. btw. w życiu nie powiedziałam, że jestem "pełnoletnia" (haha) a co dopiero "nie dziecinna" (muahah). Kochany jesteś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 przed wejściem sprawdz czy jest pełnoletnia <_< jak cie nie obserwować skoro nadstawiasz ciągle pupe :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Och, schlebiasz mi pisząc jak obserwujesz moje zachowanie. Powtórzę Och, ach..Szczerze? W tamtym wątku po prostu żal mi się Ciebie zrobiło, dlatego też go zapamiętałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 tobie też radzę.. z resztą rozumiem cię.. każdy ma jakieś upośledzenie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 tobie też radzę.. z resztą rozumiem cię.. każdy ma jakieś upośledzenie ;] no właśnie,więc jak piszesz to wyjmij klawiaturę z szpary, bo se krzywdę zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranmus: ale poco się tłumaczysz o co ci 'szczerze' chodziło. murdalow: pysznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranmus: ale poco się tłumaczysz o co ci 'szczerze' chodziło. murdalow: pysznie. nie wiedziałem,że ci tak zasmakowało,przestań już ssać bo mi sie kurczy powoli :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranmus: ale poco się tłumaczysz o co ci 'szczerze' chodziło.Po co? Bo wyczuwam tutaj straszne pozerstwo, a na takich to ja mam oko, zresztą Ci już o tym wspomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 od początku był dziwnie skurczony ;o Ranmus Napisano Dzisiaj, 19:43 Po co? Bo wyczuwam tutaj straszne pozerstwo, a na takich to ja mam oko, zresztą Ci już o tym wspomniałem. jaki ty spostrzegawczy.. kurde.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 od początku był dziwnie skurczony ;o jaki ty spostrzegawczy.. kurde.. jak zobaczył tyle tapety to opadł,dopiero go zaczęłaś reanimować ustami ledwo go postawiłaś na nogi :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Czy już można zacząć kasować, drogi Ranmusie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie kasujcie, połączcie z Niekontrolowanymi i już :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie kasuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja już, co głupsze kasuję :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Miałem na myśli ostatnie posty Eve i mordalowa. =p A temacisz rzeczywiście można połączyć. Najwyżej później sobie ciachniecie, jak będziecie chcieli mieć oddzielnie. ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Eve dobrze grywa w ping-ponga jak widać. Szkoda, że odbija piłeczkę z tak małym wdziękiem i gracją w porównaniu do ruchów Ranmy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Miałem na myśli ostatnie posty Eve i mordalowa. =p A temacisz rzeczywiście można połączyć. Najwyżej później sobie ciachniecie, jak będziecie chcieli mieć oddzielnie. ;q przecież Ranma pozwolił to ciągnąć to po ch** robicie niby porządek? kulajcie dropsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 od początku był dziwnie skurczony ;o jaki ty spostrzegawczy.. kurde.. Nic więcej dodać od siebie nie potrafisz? Czy twoja dyskusja zawsze sprowadza się do jednozdaniowych, prostych wypowiedzi? Nudne to się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 tak, bo uważam, że nic innego do was nie dotrze. z resztą po co się rozpisywać na tak niedorzeczny temat? chociaż niektórzy tak lubią ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi