Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co mnie to obchodzi, jestem morsem. Ja też :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A propos dup, coś na rozweselenie: http://youtube.com/watch?v=L_wLPg86nJU Tak mi się jakoś przypomniało, nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 to taki ktorego nic nie zaskoczy... szprytne. @Rammus: To jest tak głupie, że aż genialne : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 I jednemu Bizonowi dodać bana. ;) No właśnie... W tylko to potraficie, nic innego. Dlatego "normalni" gmclanowicze tam nie wchodzą.... (nie wliczając paru porządnych osób, które tam przesiadują ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 btw. macie poczytajcie sobie ircloga jak chcecie: https://gmclan.org/irclog.txt Przeresetowałem, żeby zobaczyć co tam teraz napiszą, a po drugie zajmował kupę megabajtów, bo z połowy marca był. EDIT: Ej, zbanowaliście bota... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ale sranie :x GMClanowy kanał irc jest bardzo wporzo jak na mój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 EDIT: Ej, zbanowaliście bota... :( Jakiego bota ? A z drugiej strony - powiedzeilibyście mi ,jakie najbardziej znane osoby na GMClanie zostały zbanowane XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 GMClanowy kanał irc jest bardzo wporzo jak na mój gust. Też tak sądzę. Teraz jest spokój bo nie ma lamerów ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jakiego bota ? A z drugiej strony - powiedzeilibyście mi ,jakie najbardziej znane osoby na GMClanie zostały zbanowane XD? Nikt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To nie jest kobieta, to jest bot negujący. :( Zawsze myślałem że to to samo, teraz już wiem że nie, ZNISZCZYLISCIE WŁAŚNIE MOJE DZIECIŃSTWO! No ale mi przeszło i doszedłem do wniosku, że ta dziewczyna po prostu taka jest, dlatego zostałem tylko przy randze bota negującego. Co to za wytłumaczenie, jeśli ktoś kogoś wyklina i ciągle spamuje, to czemu dostaje warna/bana a nie "Poprostu taki jest" i zmiane rangi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co jak co, ale ta słabość naszej administracji do spamujących samic jest troch denerwująca. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co jak co, ale ta słabość naszej administracji do spamujących samic jest troch denerwująca. =P DM,wierze w ciebie że przywrócisz tu sprawiedliwośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tak, nie zapomnij o prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dark Maximal, prowadź nas, duchowy przywódco! :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Drwią ze mnie. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie, wcale nie. DM Na Administarora! Tak, zaprowdź nowy pożądek na stronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A co będę z tego miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A co będę z tego miał? Poskromisz spamujące samice. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Admini po naradzie doszli do wniosku, że dlatego nie reagują na występki Eve, ponieważ osobniczka ta nie posiada siusiaka. Chcą oni także zauważyć , że płeć w sumie ma się nijak do całej sprawy, ponieważ z Ddusią robili porządek, a takiego Propaganję traktują na wielce uprzywilejowanych zasadach, mimo że osobnik wymieniony na końcu ma owłosione nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Admini po naradzie doszli do wniosku, że dlatego nie reagują na występki eve, ponieważ osobniczka ta nie posiada siusiaka. Chcą oni także zauważyć , że płeć w sumie ma się nijak do całej sprawy, ponieważ z Ddusią robili porządek, a Propaganję traktują na wielce uprzywilejowanych zasadach, aczkolwiek osobnik wymieniony na końcu ma owłosione nogi. I wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja w życiu miałam dwie dupy... Ale co tu opowiadać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 #up Ja mam tylko jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To tutaj jest czat? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja w życiu miałam dwie dupy... Ale co tu opowiadać xD Opowiadaj O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To tutaj jest czat? XD Był. WTF H4X? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 czyzbysmy nie wiedzieli czegos o tymonie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 rox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To tutaj jest czat? XD irc://irc.quakenet.org/#halp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 no mów. też poopowiadałabym, ale nie chcę się znowu 'wymądrzać'- jak to niektórzy stwierdzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ej! Nie napisałem konkretnie, że się wymądrzasz, tylko chodziło o kreowanie postawy przemądrzałej osobniczki - jest subtelna różnica? Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi