Yoda Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Kurde, jak gra z widokiem z góry - od razu Almora :rolleyes: Ludzie... Kolejne MMORPG typu przeróbka Tibii smile.gif Radzę przeczytać uważnie pierwszy post. Jakoś mi się strasznie nie podobają dachy tych budynków, takie jakieś łyse. A co niby na nich ma być o: Btw grafika sie jeszcze w dużym stopniu zmieni. Giera jak giera, ale trailer to jest dno normalnie xD. Nic nie pokazuje, niczego się z niego na dobrą sprawę nie można dowiedzieć, zwykłe nagranie jak grasz, bez żadnych urywków z ciekawych momentów, bez muzy tongue2.gif. Jak umiesz GM'a to teraz się poucz trailery robić xD. No wiesz, nie miałem możliwości nagrać nic z walki itp. Nie teraz. Ten trailer miał pokazać ogólnie jak to będzie wyglądać, ile już jest itp :) Faktycznie przydałyby się nowe grafiki, nie tylko dachów, wiele innych sprite'ów nie pasuje do siebie. Ludzie ja nie jestem dobrym grafikiem ;P A staram się wszystko robić sam. I tak w CHL jest duża poprawa jeśli chodzi o grafę ;) Ale czy nie lepiej zamiast jednej mapy zrobić kilkanaście map w rożnych lokacjach, które będą zmieniały się w czasie gry? smile.gif No właśnie nie ;P Chodzi o to że będą małe mapki i będą zmieniane przez admina ;) Może będzie tez jakiś edytor map :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Kurde, jak gra z widokiem z góry - od razu Almora :rolleyes: Ludzie... Oj zdziwiłbyś się, ile jest podobieństw do Almy... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Oj zdziwiłbyś się, ile jest podobieństw do Almy... emot11.gif No ile? Grafika i tyle! o! To że widok z góry. A to sypie za sobą i animacje i inne takie. Ale dobrze czuję się w widoku z góry i póki co nie zamierzam zagłębiać się w inne perspektywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Gra nawet ciekawie się zapowiada, ale zobaczymy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nowy trailer! Link - speedyshare [ 15.8 mb RAR ] Link - YouTube Nadal nie ma pokazówki trybu multi, ale po prostu stwierdziłem że nie ma jeszcze zbyt wiele do pokazania, więc dałem filmik tego co zrobiłem w grze, bo trochę rzeczy przybyło ;) I see all your move bastards! >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nie podoba mi się ten interface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Takie pierdoły jak interface, grafiki itemów itd. ulegną zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 nie wiem czy grafiki itemów to takie pierdoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 nie wiem czy grafiki itemów to takie pierdoły Podczas testów silnika na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Hm, mógłbyś wrzucić na YouTube albo Google Video? Pobrałem, ale nie chce się odpalić. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Link - YouTube Przecież jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 na YouTube te drzewa wyglądają IMO jak tańczące brokuły widziane z góry ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 na YouTube te drzewa wyglądają IMO jak tańczące brokuły widziane z góry ;D OMG Tańczące brokuły >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 te drzewa sie za bardza kreca i miotaja zbyt nieregularnie przez co mam wrazenie ze tam straszny huragan panuje - podobaja mi sie te latajace czasteczki - pyłki owady czy coś tam - ale lepiej by wygladały jakby były bardziej sharp - nie takie puchate. poza tym wyglada cool pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 te drzewa sie za bardza kreca i miotaja zbyt nieregularnie przez co mam wrazenie ze tam straszny huragan panuje - Nom wiem że to kręcenie drzew wokół własnej osi głupie jest. W najbliższym czasie popracuję nad animacją 'szkieletową' drzew :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nawet,nawet tylko te drzewa są troche dziwne pod wzgledem animacji :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nawet,nawet tylko te drzewa są troche dziwne pod wzgledem animacji smile.gif Już pisałem w poprzednim poście, że popracuję nad tym ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 rozwin motyw tych cząsteczek - pyłków, owadów etc - tylko bez przesady. ALe sto srpawia wrazenie takeigo lata wpelni.. pelno syfu jakiegos w powietrzu, nie ma czym oddychac. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 wreszcie pożądny chat, tylko nadal nie podoba mi sie eq, za małe. I te ikony itemów też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 , tylko nadal nie podoba mi sie eq, za małe. I te ikony itemów też... Może dlatego że nad nim nie pracowałem? ;/ To są tylko wyrysowywane kratki, a o grafikach itemów pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Proponuje ci abyś zrobił tak, że gdy postać trzyma długa broń (dwuręczną), np. jak to coś na filmiku, nie mogłą używać tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pomysł ciekawy, może być... tylko czemu ta 'cegła' (tam gdzie jest życie, mana itp.) jest taka wielka?... dziwnie wyglądają domki, takie piankowe pojemniki na mięso przewrócone do góry nogami... i nie widać gdzie jest do nich wejście... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Proponuje ci abyś zrobił tak, że gdy postać trzyma długa broń (dwuręczną), np. jak to coś na filmiku, nie mogłą używać tarczy. Ale to nie była broń dwuręczna x_X tylko czemu ta 'cegła' (tam gdzie jest życie, mana itp.) jest taka wielka?. Dojdzie jeszcze wiele rzeczy do interfejsu. Dlatego. dziwnie wyglądają domki, takie piankowe pojemniki na mięso przewrócone do góry nogami... i nie widać gdzie jest do nich wejście... boxed.gif Nad domami mam zamiar popracować w najbliższym czasie. W ogóle, nie bierzcie tej grafiki, że taka będzie ostatecznie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No przyznam, ze nowy trailer wyglada lepiej niz poprzedni, ale do rzeczy: Chciales by nie czepiac sie grafiki, bo sie zmieni - wiec ta czesc omine ;P Ale do silnika to trzeba sie przyczepic, niestety.. Drzewa - ruch obrotowy, nienaturalny, glupio troche to wyglada, ale jeszcze dziwniej te cienie. Jak chcesz to napisz na pm, a ja zrobie ci jakis prosty system animacji szkieletowej drzew, bez zadnych dlli. Atakowanie nie jest zle, ale czary i ich animacje sa jakies za bardzo ostre, przydaloby sie rozmycie, skromny antyaliasing. Interface rzeczywiscie zbyt duzo zajmuje ekranu, ale grunt ze jest widoczny ;) Ale ogolnie mysle ze zmierzasz w dobrym kierunku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Drzewa - ruch obrotowy, nienaturalny, glupio troche to wyglada, ale jeszcze dziwniej te cienie. Pisałem, że mam zamiar w najbliższym czasie zająć się animacją szkieletowa drzew ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ok, mam nadzieje ze wyjdzie piknie :) ale jak bedziesz potrzebowal jakis to moge skrobnac takowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 ale jak bedziesz potrzebowal jakis to moge skrobnac takowy poradzę sobie ]:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi