lukasspore Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Tytuł: Pixelman DEMO Gatunek: Platwormówka Wersja: v. 0.3 DEMO Opis: FABUŁA John Pixel, informatyk zmieniał kod gry Mario World i ... nagle wciągnęło go do gry. OPIS Sterujemy John'em Pixelem (Pixelmanem) przez wiele poziomów aby odzyskać swoją materialną postać. W demie tylko jedna mapa (do tego bez potworów) ale z przeszkodami. Pierwsza gra w GM. PORADNIK Klawisze [<] [>] [^] Opis postaci: - Pixelman Pixelman (John Pixel) Kierujemy nim. Download: ..:::excl:::.. Rozmiar pliku: 1013 KB Autorzy: Programowanie: lukasspore i QwePoi Fabuła: lukasspore Grafika: QwePoi i lukasspore Muzyka: brak Screeny: MENU SCREEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Strasznie krótkie, tylko 1 level. Słaba grywalność i grafika nie zbyt dobra (zbyt kwadratowe platformy, poucinaj im rogi i dodaj jakieś animacje postaci). Narazie 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 John Pixel, informatyk zmieniał kod gry Mario World i ... nagle wciągnęło go do gry. Nie strasz mnie, nie chcę, by spotkał mnie ten sam los. ;( To tłumaczy te ogrodniczki? Gra słaba, profanacja SMW. Umiesz odznaczyć w spritach "Transparent"? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Fajna fabula. Zrob jakis wrogow, wiecej leveli i lepsza grafike i bedzie ok. jak narazie 1.2. za fabule. :thumbsup: Znalazlem jeden bug- gdy wezme zycie i spadne to wracam na pozycje startowa a zycie znowu sie pojawia pewnie uzyles klocka "restart room" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Grafika: 2.5/10 - jest brzydka ("animacja" postaci), ale nie tragiczna. Dźwięk: 0/10 - NIE MA (nawet muzyki! Muzyka jest łatwiejsza jeszcze do zdobycia niż efekty) Fabuła: 1/10 Grywalność: 3/10 Ogółem: 1 i pół/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 To Już Przegięcie Jeden Poziom To Stanowczo Za Mało i Po Co To Życie ???? Przeciez i Tak Się Nie Przyda. Dam Ci 2/5 Popracuj nad grafą dodaj z pięć poziomów i Gitara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Hmmm... a ja ci dam 2.5/5. Ale takie bardzo mocne 2.5/5 bo nawet przyjemnie się gra. I nie jest to kod wklejony z FAQ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ciężko ocenić bo niema tak niskiej skali. ale przynajmniej twoja grafika widzisz te kropki to jest spowodowane nieodznaczeniem transparentu chyba, że tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ciężko ocenić bo niema tak niskiej skali. ale przynajmniej twoja grafika widzisz te kropki to jest spowodowane nieodznaczeniem transparentu chyba, że tak ma być przyczepiliscie sie tych kropek... zassalem, zagralem, ubogie to ale przynajmniej twoje (mam nadzieje). dobze by bylo poprawic animacje poruszania sie, bo przy skoku miga jakby druga klatka chodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nowa wersja graficzna :) Jest lepsza od tej poprzedniej ? PS : Zamiast pixelmana mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Tytuł mnie zainteresował (lubie pixelki) ale "Platwormówka" odrzuciło mnie całkowicie od pobierania gry. @UP: A masz prawa autorskie do Mario? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Gra bardzo prosta bardzo krótka i bardzo nudna grafika też nie zachwyca więc 1.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 teraz gra jest zbyt mało pixeowa jak na nazwe :P nie wiem moze teraz byc gradient man heh. @UP UP zawsze może być marian, mariusz mariol itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Gradienty + 8bit = ZŁO. Grafika do wymiany, zwłaszcza plansza. Zbyt duże bloki, zbyt mała postać. No i właśnie: PIXELOWE MURY TO NIE BLOKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @UP: A masz prawa autorskie do Mario? Tak pójdzie za to do sądu!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 nagle wciągnęło go Jak mogłeś tak beszczelnie wykraść fabułę z Findofsa 2? :P (joke) Co do gry: Nic innowacyjnego, za co mógłbym wstawić więcej niż 1 gwiazdkę, co właśnie uczyniłem. Do tego jeden poziom. Po co ściągać grę, w którą się gra 10 sekund? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 1/5... Bez komentarza... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Beznadzieja :P 1/5 Popraw się :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ta gra to beznadzieja i nuuuda a poza tym dlaczego jest jedna runda zrób nastepnę to dam ci wyższą ocenę oki.ta grafika to ohyda nie da sie na to patrzyć.Popraw to co jest źle.1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Przyjemnie się gra:] Plus za grafikę bo twoja:] Nie jest najwyższych lotów ale twoja:] Dźwięk (nie ma) Fabuła (z 1 levelem to raczej bez fabuły) 2/5 Popraw grafikę, dodaj dźwięk, więcej leveli, i może jakieś potworki :)) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Słabo, ale jak na pierwszą grę to ujdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi