Marrac Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 I znów łącze wasze puzzle. Starajcie się odświeżać temat przed dodaniem puzzla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 to było nabicie posta! oO napisałem że chyba sam poprawie... -.- dobrze że to valhalla... EDIT: ZAGŁADA!! :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 I znowu. Poprawiłem ten puzzel z napisem Fire Soft (który notabene jest perfidną zżynką z obrazka Matthewa). Nie wiem, po co niektóre osoby wrzucają jakieś kilkusekundowe bazgroły i na domiar złego nie chce się im sprawdzić, czy ich kawałek pasuje do reszty. ;x Ludzie, postarajmy się, żeby to wyglądało w miarę estetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A to moja 2 praca ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Trochę pożyczyłem innej grafiki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Naklys, rozumiesz ile to jest 1 obrazek na post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Opuszczona część gmclan została zaatakowana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ja coś w nocy wstawie :) lepiej to niż w stresie że mi ktoś kloca zajmnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 wyłączajcie cleartype co? bo lipne te wasze napisy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Zabijacie we mnie poczucie piękna. Weźcie może wrzucajcie to jako linki bo strona się trochę ładuje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 trzeba by jakiś generator zrobić i każdy wrzuca gdzieś swój puzzel i tyle, bo mi się już FFOX podwiesza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 gnysek. To już może przy następnym "zestawie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Tak więc teraz podajemy tylko linki do obrazków. Najlepiej robić to w jakiejś czytelnej formie, żeby łatwo było zauważyć. Np. tak: Puzzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ja coś w nocy wstawie Pozwól że zapytam o której. (sorki za offtopa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Instalujcie Opere! Nie tnie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 albo avant browser,polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 albo avant browser,polecam :) Czyli Internet Explorer. Nie polecam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 nie,to nie explorer oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Custom web browser designed to expand services provided by Microsoft Internet Explorer.Ło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 I na dodatek: http://pl.wikipedia.org/wiki/Avant_Browser :D Wracamy do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 aa tam... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Uff chyba zdążyłem. Ale ten imageshach.us dziś muli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Te, co to jest niby, takie małe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mi sie zdaje czy to jest male ? Up Sory nie widzialem Twojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Dziwne. To przez imageshack. Spróbuje tak: EDIT: ??? Nie wiem co się stalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Chyba wlaczyles jakies zmniejszanie obrazu czy cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi