Phoenix Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 witam. chce na opisac nowe pisemko z grami Game Maker'owi w roli głównej. bedzie to pisemko poswiecone grom jak i ich tworcow. bedzie sie dzielic na: Zapowiedzi - zapowiedzi gier i programow z gm (piszcie swoje zapowiedzi swoich gier na gg 7755107) Recenzje - recenzuje tutaj gry z game makera Lol Zone - Zmaszczone kontynuacje lub koszmarne początki z gm to tak jakby recenzje Rzeczywistość - wywiady, porady itp byc moze cos dojsc A więc w pierwszym numerze: Zapowiedzi: to wasze...i ew moje oraz Shan Vaola i inne Recenzje: MAGI, e"L"ka, Przygody Kasperskiego, Stick's Adventure 2.0, Kill&Dead 1.0, Imo Rampage, Super Geostomp, Funny Escape Lol Zone: Fast Attack 0.6, Sim Live 2, Wąż Superowy, LON, Online: Almora Online Rzeczywistość - wywiad z... , porady o... Wiem ze napewno poruwnywać to bedziecie to do Młotka ale to jest zupełnie co innego!!!! A wiec piszcie o swoich grach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wiem ze napewno poruwnywać to bedziecie to do Młotka ale to jest zupełnie co innego!!!! A wiec piszcie o swoich grach Czym oba e-ziny o GM-ie mogą się różnić? :P Mam nadzieję, że będzie się częściej pojawiać niż młotek, powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 bedzie to pisemko poswiecone grom jak i ich tworcow. Ladnie sie zapowiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 dzieki nie zawiedziecie sie!! Juz jutro naczne pisac recenzje gier. Tylko musze zalatwic pare rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No to zycze tylko sukcesu i pytanie: format pdf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 dzieki nie zawiedziecie sie!! Juz jutro naczne pisac recenzje gier. Tylko musze zalatwic pare rzeczy Tylko nie wydawaj chop siup , zawsze przed 'wydaniem na swiatlo dzienne' sprawdzaj dokladnie pisowanie i bledy , i staraj sie pisac dosc stylistycznie aby sie w miare latwo i szybko z checia czytalo . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Powodzenia tylko radze inne gry recenzjować bo takie sobie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No to zycze tylko sukcesu i pytanie: format pdf? Dopisek: Tylko zrób, żeby można było się rozczytać nie tylko w Adobe Reader ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Lol Zone - Zmaszczone kontynuacje lub koszmarne początki z gm to tak jakby recenzje Rozumiem ,że to będzie naśmiewanie się z gier z "koszmarnych początków"... Bardzo inteligentne... Ja też miałem takie początki i jakbym zobaczył że się ze mnie naśmiewają to dałbym sobie spokój i odpuścił robienie gier.. nie wiem jaką postawę ma gmclan ale na moje na pewno nie odstraszać nowych userów. Bo 1 na 10 na pewno będzie stałym bywalcem i czegoś się nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ŁoŁ, FaNtHaStHyThNiE aLeM cZhEmU nItChEgO o MhOiCh PrOjEkThIkAcH nIe BeNtChIeE ? W pierwszym numerze proponuję też ogłosić zrzutę na korepetycje (dla twórców) z języka polskiego, ew. słownik poprawnej polszczyzny (wyjdzie taniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Widzac pare bledow w pierwszym poscie, chce zglosic sie na jakiegos poprawiacza bledow czy cos :P Z polskiego mam dobre oceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zmień jeszcze nazwę, bo kojarzy mi się z CDA i takim kiczowatym programie o kiczowatych grach emitowany w kiczowatym Jetix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 z CDA What the f*ck? Jeśli ktoś zamierza zrobić zina z taką ortografią i internetowym slangiem już w nazwie rozdziałów (lol zone?)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Jak spojrzałem na Jakluba sygnaturkę, to wpadłem na pomysł, aby felietony pisał Prze_As :P Wtedy będzie poczytalne mocno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Jak spojrzałem na Jakluba sygnaturkę, to wpadłem na pomysł, aby felietony pisał Prze_As :P Wtedy będzie poczytalne mocno :D Za dużo lizania d*py moderatorom i adminom wtedy by było. ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 spoksik Nobody mozesz zostac tym do sprawdzania tekstu tz bledow itp. a ta nazwa Lol Zone zmienie ta nazwe chyyba ze wogole nie bedzie tego dzialu. Nazwy działów i samej gazetki zmienie bo to do bani. Gazetka wydawana bedzie tak co 1tyg, 1,5 lub 2 tyg. W pierwszym numerze bedą gry tylko z GMclanu a następne numery będą rowniez z gm community :) Przypominam ze swoje zapowiedzi pisac na gg 7755107 Acha i podaje formularz w którym nalezy napisac zapowiedz Autor gry: Zapowiedź: Data premiery: Demko: (jesli jeszcze nie ma to dawac duzo screenshotów) Screeny: PS: Te blędy w pierwszym poscie to dlatego ze pisalem szybko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Gazetka wydawana bedzie tak co 1tyg, 1,5 lub 2 tyg Czyli możemy liczyć na wysoką jakość tekstów xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Spoko, ale ty sie wogole nie odzywasz na gadu ^^ EDIT: miki77 - Spoko, ja dopilnuje, zeby gazetka byla przynajmniej na dobrym poziomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Spoko, ale ty sie wogole nie odzywasz na gadu ^^ EDIT: miki77 - Spoko, ja dopilnuje, zeby gazetka byla przynajmniej na dobrym poziomie :) dopilnuj, żeby była :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Życzę powodzenia... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 no ostatnio nie moglem na gg ale zara sprawdze EDIT: czemu nikt nie pisze zapowiedzi? gnysek to dawaj link do twojej gierki to zrecenzuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Życzę powodzenia. Fajnie się czyta takie ziny ;] A swoją zapowiedź bym dał, ale konieczne są screeny, których nie mam - bo co mają przedstawiać? Menu? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Kiedy wyjdzie pierwszy numer Game Zone? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie wyjdzie! Cicho juz badz, nabijasz sobie tylko posty! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie wyjdzie! Czemu ma nie wyjsc? Prawdopodobnie wyjdzie w sobote albo niedziele :) konieczne są screeny No to nie muszą byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nie wyjdzie! Cicho juz badz, nabijasz sobie tylko posty! <_< No to po co się zapisywałeś jako poprawiacz byków itp.? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no pisac dalej!!! Juz wktotce premiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No to po co się zapisywałeś jako poprawiacz byków itp.? ohmy.gif Powiedzialem to, zeby sie odczepil <_< Ten wiedzmak zaczyna mnie denerwowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a wogole to kiedy to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dobra, ja już piszę zapowiedź... Nie gorączkuj się tak i sam coś pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi