Flaque Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 To wina Twojego kompa, nie Propy, gtfo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 U mnie nawet się nie włączyło :/ "tzn. Za mało pamięci wirtualnej" wcześniej działało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 No niestety u mnie to samo, wywala błąd, a wcześniej śmigało... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja pobieram, ocenie w edicie, może mi będzie działać. Edit: Nie działa, wchodzi do fullscreena i nic, nie ładuje sie. Przez ok 5 min nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 yyyymmm.... więc sporo pracy jeszcze z optymalizacją.. a tak apropo magów - są w porządku czy jakieś zmiany zareflektować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mi wszystko działa pięknie. Żadnych błędów. Nic się nie zacina lub przycina. No po prostu działa bosko. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 pytanie do tych którym gra nie zatrybiła - jakie macie kompy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja mam dosyć słaby =] 256 Ram; Dysk 120GB wolnego; Karta ATI 9500; Procek 2800mhz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 @UP nie licząc ramu lepszy od mojego wiec nie wiem w czym rzecz, chyba jednak to 500 ramu jest wymagane do płynności, trzeba to zmniejszyć bo wstyd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 yyyymmm.... więc sporo pracy jeszcze z optymalizacją.. a tak apropo magów - są w porządku czy jakieś zmiany zareflektować? Magowie są wporządku,odbijającie się bombki od tarczy też są fajne. Tylko lepiej jest jak rzuca się na ciebie z 5 persów naraz,większa rozwałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ja mam dosyć słaby =] 256 Ram; Dysk 120GB wolnego; Karta ATI 9500; Procek 2800mhz U mnie: 320 Ram; Dysk 30GB wolnego; Karta (nie wiem jaka ale 32MB) Procek 1000MHz Na najmniejszych detalach da sie grać :P BTW. Gdzie są Heavy Soldiers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 heavy soldiers jeszcze nie ma. to znaczy są,, ale u mnie na dysku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jest już super, ale mam kilka uwag: 1. Po dednięciu nasz bohater płynie w powietrzu =P Popraw plax! 2. Strzały = fe! Lecą cały czas w jednym kierunku, zero grawitacji. Dodaj ją, spraw żeby te strzały opadały bardziej naturalnie. 3. Walka - podam przykład: wciskam atak i spóźniam się ułamek sekundy od przeciwnika i teraz niezależnie od tego kto szybciej wykona animację itp. zawsze ja obrywam - rozluźnij trochę walkę - dodaj jej losowości i elastyczności :) Btw mogłeś odblokować te poziomy, bo zebranie 4000p. dla mnie to trudny wyczyn :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Yoda zmień sobie wynik w ini :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 1.hehe pływa fakt, ale wystarczy go zatrzymać w odpowienim momencie, z zmienic y na 16p niżej i bedzie elegacko 2.ze strzałami jest taki myk ze zwykłej typowej grawitacji im dać nie moge, zresztą nie da sie chyab korzystać efektywnie z tej gmowej grawitacji kiedy do akcji wchodzi slow motion. ale oki spróbuje napisać cos swojego. 3.hmm ciągle mam wątpliwości jak to rozegrać, może teraz nie jest wszystko super realistyczne - ale daje dobry efekt jak sie już gre rozkmini, atakowanie na odległość, na ślepo jest bardzo ryzykowne, dlatego zawsze lepiej poczekać na ruch przeciwnika, ew. zasłonić sie i dobić dziada. przy odpowiedniej wprawie można ubić 50, 60 persów bez straty energii. I waśnie gdyby to była normalna gra do prześcia, jak wszystkie moje pozostałe gry - pewnie dodałbym tą losowość i elastyczność,, żeby gra była bardziej przystępna dla początkujących... ale z grami na punkty już tak bywa, że warto zrobić coś nieco trudniej, żeby ci co lepiej wymiatają, i grają w gre troche dużej naprawde stawali sie w tą gre dobrzy, takto by sie wkurzali że robią wszystko dobrze a hity wchodzą. 4.3 poziom to sciema, jest identyczny jak poziom 2 :) a i tak mimo wszystko jeśli nie udaje sie nabić 4000 glory, to lepiej nie podchodzić do lvlu drugiego :P wydaje mi sie że wszystko jest w miare dorbrze wyliczone, ale nie powiedzialem jeszcze ostatniego słowa i pewnie jeszcze wiele w tej materii zmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 CPU: 2.80GHz RAM: 256MB Karta G: GeForce 6600 GT Dysk: 1.30GB ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 W ini można zmienić? :D Ahah sorry. Propa, no ale te strzały mogłyby być naprawdę super,a mimo wszystko np. mi teraz wpadł w oko ten brak grawitacji :P A co do walki, ja na twoim miejscu bym wprowadził trochę urozmaiceń, bo teraz walka sprowadza się do stałego schematu i może się nudzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 pokombinuje ze strzałami :) i tak musze uważać żeby z kodem nie namieszać, bo przeważnie jeśli coś sie scina to podczas tych nalotów.. a jeśli o te walki chodzi.. no może, pokombinuje chce dodac tego berserkera i fatality (fatality juz mozna robic hehe tylko nie napisałem jak bo średnio działa :) a nawet powiedziałbym że kiepsko) ale wydaje mi sie ze biorąc pod uwage ze to tylko 'zręcznościówka do bicia rekordów' jak jakiś icy tower - gdze liczy sie nie wielka ilość jakiś ciosów i możliwości, a po prostu dobre wykorzystanie tego co jest, w icy tylko skaczesz, tu tylko bijesz, ale kiedy usłyszysz "Ho Ho Ho' i zobaczysz wielgachny napis "70 kills without wounds" to aż sie sympatycznie robi :P ale fakt ze nawet przy takim souljah system walki w spartanie to jak tekken 5 do tekkena 1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 nie da sie chyab korzystać efektywnie z tej gmowej grawitacjiI nie powinno się z niej korzystać, bo jest dla dzieci :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 1. Dla przyśpieszenia gry dodałbym prosty system ragdolli (skorzystaj np. z GMPhysics) 2. Z GMPhysics bedziesz mógł zrobić bardziej efektowne spadanie strzał. 3. Gra będzie ładniej się prezentowała. EDIT: Ja spokojnie 7 tysięcy glory nabijam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 z założenia nie korzystam z skryptów i funkcji których nie rozumiem, dlatego nie ma szans na przejście na gmpsychics :)wole juz zeby cos wygladalo nieco gorzej, ale zeby kazda linijka kodu była dla mnie zrozumiała. Ja nabiłem 12000 glory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetris Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Propaganja, Spartan wyszedł ci wspaniale, owszem nadal jest trochę niedociągnięć ale i tak wymiata wśród gierek na jednego gracza (Almora ROX!) 5/5 Mam parę sugestii . Przy odcinaniu łbów, gdy zdobywa się bonus za odcinanie głów mógłby się pojawić wielki napis HEAD HUNTER zamiast takiego małego wypierdka odlatującego przy baniaku ofiary :huh: Przygotowałem Screena obrazującego co mam na myśli : Co do walki ciut wkurza "odwrotność" przeciwnika, chodzi o to, że gdy ty robisz Silny atak (z+ strzałka w górę) to on robi na odwrót, tzn. on robi atak z+ strzałka na dół . Jest to tylko drobna usterka ale denerwująca :boxed: Pozdro TETRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Propaganja, Spartan wyszedł ci wspaniale, owszem nadal jest trochę niedociągnięć ale i tak wymiata wśród gierek na jednego gracza (Almora ROX!) 5/5 Mam parę sugestii . Przy odcinaniu łbów, gdy zdobywa się bonus za odcinanie głów mógłby się pojawić wielki napis HEAD HUNTER zamiast takiego małego wypierdka odlatującego przy baniaku ofiary :huh: Przygotowałem Screena obrazującego co mam na myśli : Co do walki ciut wkurza "odwrotność" przeciwnika, chodzi o to, że gdy ty robisz Silny atak (z+ strzałka w górę) to on robi na odwrót, tzn. on robi atak z+ strzałka na dół . Jest to tylko drobna usterka ale denerwująca :boxed: Pozdro TETRIS skakanie jest strasznie ryzykowne, dlatego lepiej pykać po nogach, mniejsza szansa ze sie nadziejesz. za to skakanie ma wiekszy zasięg więc czasem sie przydaje. w ogole za te glowy bedzie wiecejj bonusow, narazie mozna zdobyc za sciecie 5 i 15 głów. dorobie bonusy zeby naliczało do stówki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mi giera nadal się tnie, i w czasie slow motion to nie jest zwolnienie, to wyraźna przycinka :/. Nie wiem co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Scina sie tylko podczas slow motion? ;/ nie czaje, jak dla mnie to jesli gierka nie tnie sie bez slow motion - to na slow powinna chodzic jeszcze plynniej, wszystkie co bardziej kozackie efekty są podczas bullet tima albo wyłączane albo ograniczane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Może za dużo procesów działa Ci w tle? Jakiś AntiVir? Albo coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Gra ścina się też momentami tak normalnie. Ale jak ktorys tylko sprobuje mnie zaatakowac, albo ja go to ścina mocna :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A mi gra sie nie scina :D Juz dawno mialem ja sciagnac, ale zniechecal mnie rozmiar. Teraz nudzilo mi sie wiec czemu nie :P Gra bardzo fajna, prosta do zrobienia, ale tu jest pomysl i to cos xDD Dam ci 5/5, wiecej takich gier :P PS. To jest 500st post xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedzio Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Swietna gierka , mi dziala bezproblemowo , 5/5 bez gadania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Przypomniał mi się jeden błąd. Nie wiem czy już go poprawiłeś ale napiszę. Jeżeli jesteś w trakcie konania to możesz rzucić włócznią :) To taki ostateczny akt desperacji ? :) (stopost :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi