Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ty: czesc Merlin: co tam Ty: fajnie a co u Ciebie ? Merlin: :D Ty: zadaj pytanie Merlin: trzeba pytac zeby podtrzymac rozmowe Merlin: co chcesz ode mnie? Ty: To samo co ty ode mnie Merlin: :) Ty: jestes pilotem samalotu ? Merlin: no nie wiem czy jestem Ty: ale odpowiedz Merlin: moja odpowiedz jest taka jaka jest :P Ty: powiedz cos Merlin: mowie: 'cos' Ty: powiedz jestem ge**m Merlin: aha Merlin: ge**m ge**m Ty: jak masz na imie? Merlin: Merlin Merlin: imie? imie? Ty: Ja mam na imie Pawel Merlin: mam na imie Merlin Ty: Mam 14 lat Merlin: to pokaz Ty: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Merlin: spoko Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Ty: nie Axon: podaj mi swoje imie Ty: Paweł Merlin: pawel to bardzo ladne imie :D Ty: Kto to jest Axon? Merlin: ja :D Ty: a Merlin: interesujace Merlin: czy ty mnie wogole sluchasz? Ty: metalu Merlin: metal jest mocny potrafi wiele wyrzymc Ty: wiem wiem Merlin: jestes pilotem samalotu ? Ty: lol ja ?pytalem sie oto ciebie Merlin: :D Merlin: :P co u ciebie ? Ty: to co u ciebie Merlin: nie wazne Ty: wytlumacz mi znaczenie slowa noob Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: noob noob Merlin: co robisz w wolnym czasie? Ty: kupe Merlin: aha i wszystko jasne :) Ty: a u mnie jest wszystko ciemne Merlin: ciemno jak w d... u muzyna :P Ty: nieee ciemno jak w du**e merlina Merlin: a ja tez mam cie w d**ie Ty: a ja cie nie mam w d**ie Merlin: a ja tez mam cie w d**ie Ty: co za noob -.- Merlin: cos:P Ty: wiesz co teraz robie ? Merlin: ja wiem duzo Ty: Daje te rozmowe na GMclan Merlin: nie dam Merlin: gmclan gmclan Ty: nara Merlin: narka Nom bardzo fajne :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To jest super w czym to zrobione :D Kurde ale on ma teksty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ty: po****lo cie? Merlin: hehe program zajefaja xD 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ty: co to jest procesor? Merlin: chyba nie wiem co to jest procesor, powiesz mi? Ty: procesor to glowny element komputera Merlin: spoko Merlin: komputera Ty: co to jest procesor? Merlin: procesor to glowny element komputera Dodalem opcje uczenia sie w nowej wersji Zostala troche zmieniona baza danych Jest tez wiele innych zmian np reakcja na to zeby powiedzial cos ciekawego Ty: powiedz cos ciekawego Merlin: czasami glupiejesz ale jestes botem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Fajnee!! W czym to zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 w C++ Builderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ty: Jesteś durny, wiesz? Merlin: wiem wiem Ty: Kto to bigshark? Merlin: ja :D No i wszystko jasne, już wiemy gdzie się schował. Ale to mnie rozwaliło: Merlin: jak sie nazywasz? Ty: Jacek Merlin: jacek... bardzo ladnie sie nazywasz (...) Ty: Co to jest komórka? Merlin: powiedz mi co to jest komorka a w przyszlosci juz bede wiedziec Merlin: ... Ty: Komórka to taki telefon na węgiel Merlin: spoko Merlin: wegiel Ty: Co to jest komórka? Merlin: komorka to taki telefon na wegiel (...) Ty: Co to jest Merlin? Merlin: powiedz mi co to jest merlin a w przyszlosci juz bede wiedziec Merlin: merlin? Ty: Merlin to koleś z pudła kartonowego na pięćdziesiątej trzeciej ulicy Merlin: ciekawe, chce sie dowiedzie o tym wiecej Merlin: ... (...) Ty: Co to jest merlin? Merlin: jacek to koles z pudla kartonowego na piecdziesiatej trzeciej ulicy Merlin: merlin to koles z pudla kartonowego na wegiel (...) Merlin: komorka to taki telefon na piecdziesiatej trzeciej ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ty: elo Merlin: cze Ty: Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: jak zyjesz? Ty: a co cie to? Axon: podaj mi swoje imie Ty: Kosma // nie mam tak na imie :p to jest męskie imie Merlin: kosma... bardzo ladnie sie nazywasz Widze ze jestes kobieta, cieszy mnie to bardzo, lubie rozmawiac z kobietami :) Ty: ale z ciebie obszczymur Merlin: ze mnie, dla czego? Merlin: jak leci? Ty: jak w przeciagu Merlin: jakos :P Merlin: przeciagu przeciagu Ty: co jeszcze powiesz? Merlin: mam wiele rzeczy do powiedzenia, co cie konkretnie interesuje? Ty: skąd się biorą takie leszcze jak ty? Merlin: normalnie Ty: wyleciałeś z d**y? Merlin: chyba tego nie robilam Ty: ja bym miał wątpliwości co do tego Merlin: co sie stalo ze juz nie ma Merlin: jaka jest twoja ulubiona ksiazka? Ty: jak porąbać facetów w głupich czapkach Merlin: ktos tu jest glupi ale na pewno nie ja :P Ty: wypi***laj p***ie zawszony Merlin: aha Merlin: ... Merlin: a ty ile pijesz piw? Ty: teraz to się boisz:) Merlin: :) Ty: ale z ciebie ci*ta Merlin: jestes chamski Ty: Mateusz jest kobieta Merlin: rozumiem Merlin: kobieta kobieta Merlin: dlaczego nic nie piszesz? Ty: bo jestes po***any i szkoda mi czasu [b]Merlin: lipa Merlin: czad czad[/b] Ty: d**il kr**yn id**ta Merlin: a z ciebie jeszcze wiekszy d**il Ty: schowaj sie bo z takim ryjem moga cie rozstrzelac bez ostrzezenia Merlin: mnie no co ty Ty: taka prawda Merlin: nie wiem czy to prawda Ty: nie wk***iaj mnie, jak ja tak mowie to tak jest Merlin: nie mozna sie denerwowac Ty: bo co? Merlin: jajaco,tesco Merlin: co dzisiaj robiles ? Ty: walilem konia Merlin: walnij sie moze cos w konco ci sie rozjasni Ty: sam sobie zwal to moze sie odstresujesz Merlin: moze jest szerokie i glebokie Merlin: jakie masz zainteresowania? Ty: po co? Merlin: po co to sie nogi noca Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Ty: c**j Merlin: [b]ch***wa to jest twoja morda[/b] xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Przestancie wklejac tutaj swoje głupie rozmowy z tym botem. Widze, ze wiekszosc ludzi sciagnela go, zeby sobie poprzeklinac i wrzucic tutaj ta 'rozmowe' <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a niech przeklinaja jak im to ulzy jednym z zadan tego bota jest reakcja na obrazliwe slowa tak wiec jest dobrze testowany pod tym katem hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dobra, ale po co wklejac tutaj te rozmowy? Tylko posty sobie nabijaja <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 tak? a co ty przed chwila zrobiles jak nie nabiles 2 posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ludzie, jak jeszcze raz zobacze rozmowę w stylu "h*j d*pa k*rwa c*po j*bana" to się załamię. Tylko dajecie świadectwo własnego szczeniackiego IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 wpiszcie sobie "zaczaruj" i wtedy czaruje różne rzeczy :D bot spoko 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jest nowa wersja Merlina 3.8.5 Wiele nowych zmian, dodalem duzo nowych tagow do bazy, aby umozliwic mu wplatanie w swoje wypowiedzi fragmentow wypowiedzi uzytkownika. Usprawnilem metode wyszukujaca wzorce w pliku, teraz nie powinno byc z tym problemow. Usunalem wszystkie zauwazone bledy no i jest mala niespodzianka dla ludzi ktorzy duza klna na Merlina :twisted: ;) zapraszam do testowania dzieki za pomoc w ulepszaniu mojego programu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Rozmowa Merlina z moim kumplem Ty: siemasz Merlin: siemka Ty: co tam? Merlin: nic takiego Ty: co porabiasz? Merlin: surfuje po necie Ty: na jakie strony wchodzisz? Merlin: na jakie strony wchodzisz? Ty: hairydivas Merlin: wszystko z Toba OK? Ty: troche sie skopcilem Merlin: jak masz na imie? Ty: hugo Merlin: hmm hugo tak znam takie imie Ty: spoko Merlin: luz stary Ty: o czym pogadamy Merlin: o czym tylko chcesz Ty: o czym? Merlin: o AI Merlin: o czym? Ty: jestes AI? Merlin: a Ty jestes ai? Ty: tak Merlin: tak mowisz... ciekawe Merlin: czy jestess glupi czy tylko takiego udajesz? Ty: udaje czasami Merlin: sprobuj robic to czesciej Ty: a ty czemu udajesz glupiego Merlin: udaje czasami Ty: aa czasami Merlin: dla czego tylko czasami? Ty: niewiem Merlin: :D Ty: gadasz jak zjarany Merlin: ciekawa rozmowa, bardzo ciekawa Merlin: ... Ty: pewnie Merlin: jasne ze tak Ty: gdzie jest stary? Merlin: chyba kojaze gdzie jest stary :) Ty: gdzie? Merlin: chyba kojaze gdzie :) Ty: a dokladnie? Merlin: dokladniej juz sie nie da :) Ty: w lesie? Merlin: w lesie? Ty: gdzie stary? Merlin: na ksiezycu :) Ty: co piles? Merlin: co piles? Ty: denaturat Merlin: :P Merlin: w lesie? Ty: no z kumplami Merlin: aha Merlin: ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Bardzo fajny program nudziło mi się i sobie porozmawiałęm z nim oto początek rozmowy: Ty: czesc Merlin: dostalem kose w szkole hehe 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Robiłem coś takiego w C++, a potem jeszcze w GML. Ale dam ci 4/5. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Fajne tylko czemu takie dziwne? xD Ocena: 4\5 Słownie: cztery z pięciu XD :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothicofan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja se to ściągne, otworze, to TAM NIC NIEMA!!!! Co mam z tym zrobic????? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Najlepiej rozmawiać (pisać), po to przeciez jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Niema to jak odświeżanie :boxed: tematów ........ Post nic nie wnosi do tematu. Warn. Snake Nie przesadzasz ? Ktoś odświeża temat sprzed pół roku a ja dostaje warna że to powiedziałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Niezłe :D Moja rozmowa: Ty: czesc Merlin: dostalem kose w szkole Ty: od kogo?? Merlin: od kogo?? Ty: od kogo się pytam pojebancu Merlin: zaraz cie jebne Ty: no to jebnij Merlin: zaraz ci wyjebie Ty: no to wyjeb Merlin: spieprzaj pojebie Ty: spierdalaj Merlin: sam wypierdalaj Ty: =D Merlin: czaje Merlin: co umiesz robic? Ty: nic Merlin: podaj mi swoje imie Ty: TuxMan Merlin: masz nietypowe imie Ty: no Merlin: nom Ty: bo to moj nick Merlin: moj nick to Merlin Merlin: lubisz muzyke komputerowa? Ty: tak Merlin: zgadzam sie z toba Merlin: umiesz mowic? Ty: tak Merlin: ok Ty: co robisz Merlin: gadam zludzmi i korzystam z neta Merlin: masz tylna dzirke? Ty: nie Merlin: no to nie Ty: wypierdalaj Merlin: sam wypierdalaj Ty: spierdalaj ty chuju jebany Merlin: a ty nawet nie masz chuja Sorka za wulgaryzmy :P Naprawdę fajnie się z nim gada :P Ocena: 5/5 bo umie przeklinać i jest inteligentny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Bardzo fajny programik tylko czasem gada bez sensu :P ale myśle że 5 moge dać :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Merlin: spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Merlin: spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Merlin: spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Merlin: spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Merlin: spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Merlin: spoko Ty: jasne ze spoko Merlin: jasne ze spoko Mi tez sie ciekawie rozmawialo. :D Moze dodasz tekst w stylu: "powtarzasz sie"? EDIT: WHAAAAAAAAAAA~~~~~~~~~! Toz to stary temat! Ten bump i wypowiedz TuxMan mnie zmylila. Srlssry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 programik dobry, bo posiada coś czego inne podobne nie mają: bluźnierstwa :P A rozmowy nie będę ukazywał, mogę tylko pozakać jak przyjemnie się zaczęła: Ty: elo parówo Merlin: helo Ty: Co robisz? Merlin: siedze i gadam z Toba A reszta to już się nie nadaje na forum ;F No i polskie litery w programie by się przydały ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 No i polskie litery w programie by się przydały ;) No, koniecznie. Przydałoby się jeszcze żeby móc zostawiać to na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Naprawdę fajnie się z nim gada :P Inteligentny, z poczuciem humoru - wreszcie możesz pogadać z kimś równym na wszystkie tematy :). Bez polskich znaków i z inteligentnym dowcipem ten program nie zasługuje na więcej na 4 w skali szkolnej. Co tu dużo mówić - taka zabawka dla dzieci, żeby mogły się popodniecać, że mogą sobie poprzeklinać i dostać w zamian to samo - widać TuxMan lubi, jak się go miesza błotem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Porównanie odpowiedzi: Snikers: TY: twoja stara to twoj stary SNIKERS: trzeba się starać Merlin: Ty: twoja stara to twoj stary Merlin: trzeba sie strac Snikers: TY: twoja stara. SNIKERS: ja się ciągle staram Merlin: Ty: twoja stara. Merlin: ja sie ciagle staram Trzeba było coś innego wymyślić. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Zarąbisty ten program :D Trzymaj tak dalej Zarąbisty ten program :D Trzymaj tak dalej 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi