Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 drugi i ostatni są okej, reszta taka zbyt spartańsko - gangsterska :P Ogólnie ostatni moim zdaniem ma najlepszy styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Czy mi się wydaję , czy 2 nie ma jednego oka ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Extra! :D Mój ulubieniec to ten ostatni z zamkniętymi oczami :) Super, dzięki! Może jakąś kobitkę :P ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 dostał tomahawkiem po spojówie czy coś. dlatego taki smutny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Haha, Borek widzę tak samo jak ja pokochał ostatniego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Bo taki RPGowy typowo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 heh no dobra porobie dzisiaj troche tego jeszcze, rozmiar w miare luz czy w ogole cos zmienic? a kobitki to moja specjalnosc hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Rozmiar jest spoko. W razie czego lepiej zmniejszyć niż powiększyć ;) Wszystko będzie można jeszcze doszlifować na koniec, to nie wyścigi - jest sporo czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Co do takiego programiku do edytowania mapy i ogólnie taki system, to sam chciałem zrobić, ale mapa dzieli się na strefy jakieś?! Pierwsze słyszę ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A ja nawiązując do wielu pomysłów: 1. Księgi, zwoje, ukryte kamienne tablice, potwory. Te wszystkie rzeczy mogłyby dawać coś nierealnie unikatowego, ale gdy nie powiedzie się (to do ukrytych ksiąg, tablic )to spada na ciebie klątwa mijająca np. dopiero po 2 dniach. Potwór, typu "dusza zmarłej kobiety" po zabiciu zsyłałby klątwę na nierozważnych graczy. Mogłoby to być też coś jak ta dziewczynka z filmu "klątwa" 2. Nocne potwory. Np. taki wilkołak w dzień miałby słaby atak ale za to w nocy 2x większy i szybszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja bym chciał mieć umiejętności Borka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Niedługo to będzie nawet w Almie amulet szukającego ognika z G2:NK. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Patrząc na screen z nocy w świecie almory przyszło mi do głowy kilka fajnych, aczkolwiek niekoniecznie potrzebnych rzeczy ;) 1. Jakieś ćmy przy lampach.. ;P 2. Jakieś fajne odgłosy świerszczy ;), żeby wprawić w nastrój nocy. 3. Itemem jakimś specjalnym może być kawałek meteorytu ;p, który spada raz na jakiś czas. 4. Jakieś wspólne pieczenie kiełbasek ^^ no i do tego jakiś napój ;) W sumie to można cały czas marzyć i wymyślać coraz to wymyślne rzeczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 4. Jakieś wspólne pieczenie kiełbasek ^^ no i do tego jakiś napój smile2.gif To mi się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 a co do sccroli jezeli beda to czy bedzie taki który będzie ja wiem zmacniał brońnanp +17 czy cos takiego i przez to broń będzie mocniejsza??? i np zaczie połyskiwać czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ze screena wnioskując, to nieźle wygląda. Może coś z tego wyjdzie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Może coś z tego wyjdzie :F Nie może tylko na pewno! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Z tego screena już nic więcej nie wyjdzie. A raczej nie wycieknie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 4. Jakieś wspólne pieczenie kiełbasek ^^ no i do tego jakiś napój No no :D Wyobraźcie sobie taką sytuację. Ponad 10 playerów przy ognisku, noc, w tle dźwięk świerszczy jak PRT mówił :P, odgłos palącego się ogniska i wspólna rozmowa :D To by dopiero był klimat. A co do screena to fajnie to wygląda tylko szkoda że tam ludzik pochodni nie trzymał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A czy będzie ta noc w czasie rzeczywistym? ( Jeśli jest noc na podwórku to i w grze także itd. ) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 To by sensu lekko nie miało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dlaczego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Po co się bawić wtedy w takie efekty, skoro i tak prawie ich nie uświadczysz, a na zmianę pór dnia trzeba czekać cały dzień? Niektórym np. pasuje granie tylko w danej godzinie i wtedy nie trafili by na noc nigdy... ogólnie nie wiem czy to ma jakikolwiek sens i na dłuższą metę nie będzie tylko wkurzać ograniczenie widoczności na mapie... jako efekt jaskiń itp. natomiast super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 straciłbyś połowę (a może i więcej) z gry, w końcu kiedyś trzeba spać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Nom, gnysek ma rację. Nie wszyscy będą grali 24h ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Tyle pomysłów tutaj jest, że kilka gier by z tego powstało :P Wnoszę o miejsce w Creditsach dla nas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A ja zadam pytanie ktore jeszcze nie padlo jakie wymagania przewidujecie dla nowej almory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Nie będę oceniał dnia przed zachodem słońca, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No to już możesz ocenić, bo słońce zaszło jakoś tak 6 godzin temu. ;) Tak czy siak wymagania zapewne nie będą większe od aktualnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 a co d owczesniejszego mojego pytanie o ulepszanie broni bedzie cos takiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi