Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Listopada 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Warlocks 2: God Slayers Akcja drugiej części rozgrywa się niedługo po wydarzeniach z jedynki. Tym razem Warlockowie będą musieli się zmierzyć z panteonem bogów władających wrzechświatem. Rzeczy na których się chcemy skupić w sequelu: - większa rozdzielczość grafik, animowane i pełne życia levele - dużo lepszy co-op (tak po sieci jak i lokalny) - drzewka umiejętności dla każdej postaci - ciekawszy gameplay niż nieskończone wybijanie kolejnych fal przeciwników - questy, duże poziomy, poboczne zadania, npce i tak, na razie musieliśmy wstrzymać prace nad Gloriousem (ale projekt nie został porzucony) Warlocks vs Shadows (pierwsza część) na Steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Nie mam dużo do powiedzenia poza prostym "Good luck". A i mogę jeszcze dodać, że zawsze mnie śmieszyło troche takie wojowanie w sferach OP jak "władcy wszechświata", ale nie przeszkadza mi to jakoś :P P.S. Darth Rainer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Super! Czekam na grę :) PS: A ta czapka Pyrodancera to pikachu? :D I jeszcze mógł być szczuplejszy :/ (pyrodancer) a reszta to super ci wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Mogłeś dać lepszą rozdzielczość :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 pracujemy ostro nad pierwszym światem, kto go będzie zamieszkiwał, czym się będzie charakteryzował, itp. @Penguin: czapka pyromancera jest po prostu zwierzątko-czapką, nie była inspirowana niczym konkretnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mapka wygląda bardzo ciekawie, szczególnie podobają mi się kolorki. Jedynie sam napis jakoś nie pasuje, wygląda jak z jakichś wormsów:D Btw pół chomik pół dzik to górska krowa?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Grudnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 No napis z dupy trochę Fajna ta krowa :) ogólnie gra ciekawie by wyglądała jakby zanimować te concept arty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Fajne są BFG najbardziej mi pasują do mapki. E jest mało groźny, H mi kolorystycznie nie pasuje. AD są niepoważne, serio co to jest :D człowiek ma wrażenie że robisz jakieś żarty. no a C mi zupełnie kolorystycznie nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dla mnie D najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 C oraz D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 a żeście się tego napisu uczepili, zrobiony przeze mnie na szybko "watermark" :P górska krowa głównie z natury ma być, żyje wysoko w górach i ludki żyjące tam doją z nich mleko, z wyglądu już niekoniecznie muszą jak krowy per se wyglądać @Huder: no Warlocks to nigdy nie była 100% poważna gra, w dwójce mamy zamiar jeszcze trochę pójść w tę stronę (stąd też walka z władcami wrzechświata itp. :D ) mi najbardziej podchodzą C, D oraz G :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 D jak dla mnie najciekawsze ale inaczej te kły muszą wyglądać bo teraz przyczepione jakoś nienaturalnie,widać że nie pasują.Ale E jest intrygujące, na tyle że zasługuje na swojego własnego stwora;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 @Anty, kto jest autorem tych konceptów? Macie kogoś nowego w teamie (ostatnio wrzucaliście oferty na skillshota)? Tak zwyczajnie pytam, z ciekawości, bo koncepty pełną gębą. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Akurat koncepty ciśnie ta sama osoba co Warlocksy jedynke - Wojtek, też nabrał skilla od tego czasu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie mój typ gry, ale sam design postaci i krajobrazu badzo mi sie podoba. Co do krowy, to wersja H najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 górska krowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 jak myślicie jakie mógłby mieć specjalne ataki / umiejętności? również zapraszam do followowania fanpejdża: https://web.facebook.com/frozen.district.sc/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 -przyciąganie do siebie poprzez zasysanie powietrza trąbą -unieruchamianie poprzez chwyt korzeniami (w wersji ataku na średni dystans lub wbijaniu korzeni w ziemię i atakowaniu gracza od dołu) -strzelanie pojedynczymi pazurami (jak z kuszy;p) -długo ładujący się ciężki cios pazurami z bliska -uzdrawianie współtowarzyszy poprzez spadające na nich liście -głośny ryk który uzdrawia współtowarzyszy -wyrzucenie nasion z trąby- każdego rozwija się pułapka/jakiś słaby oponent(np coś w stylu stojącej w miejscu rosiczki) -otoczenie się pancerzem z korzeni i regeneracja zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Grudnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 - rozśmieszanie wyglądem na śmierć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Pasywny i spokojny, pazury zwykle wykorzystuje do wspinaczki. Sypia na drzewach, a jego wygląd pomaga mu się zakamuflować. W przypadku zagrożenia atakuje jeżeli jest w grupie. Jeżeli jest sam próbuje zachować dystans. Jeżeli nie może zachwoać dystansu wtedy się broni. Mając większość siły w ramionach, cios pazurami jest dosyć bolesny. Kształt nosa zawdzięcza znajdującym się w nim gruczołom jadowym, jad może zostać wystrzelony z nosa. Alternatywnie jeśli miałyby być bardziej hightierowe to będąc solo mógłby taki zatrąbić i wtedy z drzew schodzi kilka ekstra do walki grupowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 @I am vader: ######sty opis, serio :D Hmm, może trzeba będzie in-game bestiariusz zrobić :3 @Ignatus: podoba się mnie opcja z wyrzucaniem nasion z trąby z których coś wyrasta - fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 ######sty giforek, chciałbym umieć tak animować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 dobra ryjki, pomóżcie nam wybrać paletę kolorystyczną do giereczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Pierwszy plan wygląda lepiej na drugim, ale tło lepiej na pierwszym : f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 haha, my właśnie kminimy na odwrót - w sensie pierwszy plan z pierwszego, a tło z drugiego ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 pierwsza praca naszego nowo zatrudnionego junior animatora, spoko jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jak żywe, me likey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 ANty, jakich narzędzi używacie do animacji. Polecicie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Stawiam 10 groszy że to było wykonane w spine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mi się akurat ta animacja nie podoba w stosunku do poprzednich. Tamte są żywe i świetnie się je ogląda, natomiast ta jest taka sztywna i wygląda jak z flashowej gierki o średnim budżecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi