freeVenge Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 link: https://gmclan.org/up5391_12_kontroler.html przykład użycia image_index do kontrolera liczb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Totalna słabizna! Ile to robiłeś? 3 minuty? TOż to jest: -Banalne do zrobienia -Możliwe do osiągnięcia bez Pomocy kodu GML -W ogóle niepotrzebne Wątpie żeby komuś sie przydało... CHYBA że ktoś 5 minut temu włączył GM'a ;P Aha... Fajna Grafa! A raczej jej brak -_- Ale na to nie zwracam uwagi... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Totalna słabizna! Ile to robiłeś? 3 minuty? TOż to jest: -Banalne do zrobienia -Możliwe do osiągnięcia bez Pomocy kodu GML -W ogóle niepotrzebne Wątpie żeby komuś sie przydało... CHYBA że ktoś 5 minut temu włączył GM'a ;P Aha... Fajna Grafa! A raczej jej brak -_- Ale na to nie zwracam uwagi... 1/5 On ci dał jedną gwiazdkę a masz ich aż cztery, czyżby sam się oceniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 On ci dał jedną gwiazdkę a masz ich aż cztery, czyżby sam się oceniłeś? żal mi ciebie :o on daje 1/5 ja daje 5/5 wychodzi 3/5 to czemu jest 4/5? no więc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja daje 5/5 Z dwóch kont, Mazo - freeVenge i XxMichałxX. Więc MOŻE wyjść 4/5. Przykład obczaiłem i za banalną obsługię image_index i keyboard_check daję jedynkę. Ani to użyteczne, ani dobrych nawyków nie uczy (jeśli będę chciał sobie zrobić fajną czcionkę, użyję czcionek lub czcionek ze spritów, nie samych spritów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 On ci dał jedną gwiazdkę a masz ich aż cztery, czyżby sam się oceniłeś? Lol... Sam siebie ocenić? A czy to mozliwe? -.- Aha a gdyby miało być przydatne... O ile jest (LoL) To do czego? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Sorry ale to była tylko moja wolna opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 rozwiązanie jest do bani. Zupełny brak optymalizacji. Przykro mi, ale muszę postawić jedno wielkie jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wszyscy cię słabo oceniają czyli moja teoria się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Proszę bardzo, ten sam przykład w jednej linijce GML for (i=48; i<58; i+=1) if keyboard_check( i ) image_index = i - 48; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 GML image_index//* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 U... Gnysek... Czyżbyś się pomylil z innym językiem? O.o XxMichalXX dobra uwaga! freeVange... Może byś zastosowanie tego czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 nom, czeski błąd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 nom, czeski błąd smile.gif tak jak i w sygnaturze pivota18: I a omega user of GML according to the gml lol test! powinno być raczej I am albo I'm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tak jak i w sygnaturze pivota18: I a omega user of GML according to the gml lol test! powinno być raczej I am albo I'm Offtopic: "I am an..." Topic: Przykład do niczego. Czemu ma to służyć? Dla jaj, aby zrobić? Psujesz sobie reputację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi