Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Siemka! Wydaję mi się, że jestem jedyną dziewczyną na gmc ^^, jeżeli się mylę... To proszę Ranmusa, albo Borka o poprawkę... Podpatrzyłam jak mój brat robi grę, więc postanowiłam być lepsza od niego xD... Pomożecie mi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Będziemy Ci pomagać jeśli będziesz pisać z sensem tematy z pytaniami ;). Jestes chyba drugą albo trzecią :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ahas dzieki kryniak :) Potrzebuje pomocy przy moim projekcie "Big Shopping Adventure" Widok taki jakiś tak żeby było widać i górę i dół :D Z Góry Thx ej czemu mi sie avatar usuwa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 U mnie normalnie się wyświetla. Może wyczyść cache przeglądarki (o ile wiesz, co to znaczy ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jesteś trzecią dziewczyną uprzedziły Cię: -fatalna jendza -Melyssa(moja dziewczyna) A jakiej pomocy w grze potrzebujesz, grafiki, muzyki, kodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 fatalna jendza i melyssa to nie są jedyne dziewczyny na gmclanie. jest jeszcze kilka. btw. Ddusia94 poka foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Eve bodajze jeszcze byla No i witamy , pomagac na pewno sie ktos znajdzie , :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 http://www.ddusia94.fotka.pl Moje foty ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ta przeczytaj dokladnie FAQ i cala dokumentacje i dokladnie zapamietaj albo czeka cie niezly lincz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Co to FAQ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/FAQ Polecam jeszcze przeczytać regulamin, a gdyby wystąpił problem z Twoją przygodą z tworzeniem gier to proponuję przeczytać dokumentację i przeszukać tematy na forum :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ahaaa Podaj mi link do tego FAQ o gamemaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Tutaj:https://gmclan.org/index.php?czytajart=7 :P EDIT: Poprzeglądaj przykłady na głównej stronie GMClanu,poczytaj artykuły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 jak się rzucili <_< jakby dziewczyny nigdy nie widzieli <_< ostrzegam, że jak będzie spam to wkraczam do akcji :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ostrzegam, że jak będzie spam to wkraczam do akcji lol.gif A gnysek wyposzczony jest... we wstawianiu warnów oczywiście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 samiec przodowy GMclanu, wszystkim da bany i sam jej bedzie pomagal :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 :lol2: :lol2: o ludzie ale jaja ok do tematu -FAQ -dokumentacja -przykłady -tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 samiec przodowy GMclanu, wszystkim da bany i sam jej bedzie pomagal :P Zepsułeś całą akcję <_< Nie, ja po prostu informuję, że mogę wprowadzić równouprawnienie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 :] jesli chcecie to moge podac foty ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No, już je podałaś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 jestem jedyną dziewczyną na gmc ^^ i jeszcze Potrzebuje pomocy przy moim projekcie "Big Shopping Adventure" To musi być jakaś podpucha, no nie ma ch*ja ze to prawda jest... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 i jeszcze To musi być jakaś podpucha, no nie ma ch*ja ze to prawda jest... xD Ta, jasne, może jeszcze: BIG SHopping AdventuRe a dalej nie kończę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No daj spokój, nie będę mówił dokładnie o co chodzi, bo każdy kto nie jest typową "białowłosą" raczej się domyśli o co chodzi. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Białowłosą? Wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Białowłosa to dziewczyna w starszej polszczyźnie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No to raczej białogłowa :P Białowłosa to jakaś stara białogłowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Oj tam, szczegółów się czepiasz ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Blondynka no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja chyba 1-sza dziewczyna ^^ Ja być Kali. Łoooł. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jesteś trzecią dziewczyną uprzedziły Cię: -fatalna jendza -Melyssa(moja dziewczyna) A jakiej pomocy w grze potrzebujesz, grafiki, muzyki, kodu? Ty najwięcej pomożesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi