Nobody Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mowilem, ze tak bedzie... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Serwer już włączony, zapraszam! Aktualne informacje na temat stanu serwera tutaj: http://one.xthost.info/luksoralmora/index.html Zapraszam też tutaj ;) dodałem Twoje IP http://gear-studio.com/almora/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ranma chyba dalej pracuje nad listą serwerów, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tak, ale jak to Ranma, ciężko u niego z czasem ( studia itp. ). Mi się nie śpieszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Kodem w PHP moge sie zajac ja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 OK jest update do wersji 0.73a gear-studio.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://gear-studio.com/almora/index.htm To wcale nie wygląda dobrze :/ Zrób jakieś ograniczenie opisu i pokoloruj coś :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://gear-studio.com/almora/index.htm To wcale nie wygląda dobrze :/ Zrób jakieś ograniczenie opisu i pokoloruj coś :F Nie no LOL wskoczyłeś po miesiącu na listę serwerów i to akurat jak trwają modyfikacje :P Przed chwilą było normalnie, zaraz wróci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Kurna a ja już prawie 3 tydzień czekam na kompa żeby se porządnie pograć wreszcie i nadal mi nie wysłali ;/ A teraz grać to nie ma sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 eh... coś nie pasi wam w tej liście serverów borka? zrób sobie swoją... Na forum dałem SDK.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Lol, włączyłem 0.73a i pisze mi, że mam za starą wersję... bo grają na 0.73 :P Kurde chyba będę wnosił o usunięcie konta, bo mam taką reputę słabą,a nie wiem jak poprawić :P @up: to zarzuć linkiem :P @edit: już znalazłem: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Kurde chyba będę wnosił o usunięcie konta, bo mam taką reputę słabą,a nie wiem jak poprawić Uśmiechnij się do mnie jak będę na serwerze :D A tak na poważnie, to reputacja wzrasta z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ale się dzisiaj narobiło :P Mam nadzieję, że jeszcze jakiś update kiedyś ujrzymy :P Przed wyjściem wersji 7.1 GM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ale się dzisiaj narobiło :P Mam nadzieję, że jeszcze jakiś update kiedyś ujrzymy :P Przed wyjściem wersji 7.1 GM :P Jeszcze dużo rzeczy zobaczycie ;) Chyba, że GMa złamią do końca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie złamią nie złamią :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie no LOL wskoczyłeś po miesiącu na listę serwerów i to akurat jak trwają modyfikacje :P Przed chwilą było normalnie, zaraz wróci :) Dobra nie bij. Teraz jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jeszcze dużo rzeczy zobaczycie ;) Chyba, że GMa złamią do końca :/ To mnie pocieszyłeś... bo już dzisiaj na GMC naprawdę różne rzeczy czytałem i aż mi sie kilka razy gorąco zrobiło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nowa lista serwerow :thumbsup: Dobrze ze gracze dostaja tyle informacji bez koniecznosci logowania sie na kazdy serwer by sprawdzic co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Musze sie kiedys w koncu wziasc i pograc :) postaci nigdy dobrej nie mialem ale nie zaszkodzi zaczac od zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jeżeli zaczniesz grać to chętnie mogę dać ci parę itemków i pokazać gdzie expić aby szybko zdobyć duży lvl. :) Tylko pisz do mnie LolekPL. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 I jak chcesz info gdzie znaleźć dobre itemki to zobacz na forum almory, mam tam swój temat nie chwaląc się oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udało mi się wyskrobać jakieś 20% FPSów z serwera Almory :) Wersja 0.73b na gear-studio.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zawsze chciałem zagrać w almore ale była offline no to teraz sobie zagram "sam" xd ściągam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udało mi się wyskrobać jakieś 20% FPSów z serwera Almory :) Wersja 0.73b na gear-studio.com To z serwerem było coś nie tak ? Lepiej byś coś z tym nadmiernym zużyciem RAMu przez klienta zrobił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 A właściwie teraz można zrobicsobie single playera xD jak sięściągnie serva :D A jaki jest ip własnego kompa bez neta ?? Chodzi mi o to 127.0.0.X Nie pamętam czy to tak było i czy wogóle zadziałą . Dajcie znać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 127.0.0.1 lub localhost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 thx włączam serva 83.25.200.41 edit: jak ktośchętny to niech napisze na gg : 3093529 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Może pytanie nie z tej beczki. Borek na jakim porcie serwer nasłuchuje do info serwera i co trzeba do niego wysłać by dostać odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Borek dodał jakiś server na http://gear-studio.com/almora/index.htm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No to ładnie . Ja już mam baze postaci więc kto chce może wbijać na starą postać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi