Zychu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 to sie nazywa prawdziwy gmctoy! i nikt nie ocenił mojego igla... :[ moze do toya dodać jeszcze taki lekki syf u dołu? @down: Tymon było się śpieszyć! :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jak robisz w Paintcie to... DO CHOLERY NIE ZAPISUJ DO GIF TYLKO PNG! Jeśli używasz edytora GM to pamiętaj by otworzyć zapisany plik np. w Paintcie i zapisać go do PNG. GM ma problemy z formatami. I w ogóle to zapisujcie do PNG jak nie macie dobrego oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 to sie nazywa prawdziwy gmctoy! : o Wygląda jak lodówko-zamrażarka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 fajne te iglo takie.... orginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Yoda rozumiem że masz taką lodówkę: http://www.euregio-barrierefrei.de/cms/upl...bild/toicap.gif dzięki zalu :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie. Twój kibel wygląda jak moja lodówka >:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Yoda, brzmisz jakbyś chciał obrazić jego prace, ponieważ on uznał twoją za słabą. A jego praa naprawde pasuje na gmctoy. (tylko wyższe drzwi by się przydały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 brzmisz jakbyś chciał obrazić jego prace, ponieważ on uznał twoją za słabą. Oo czy mówię że jego praca jest słaba? Mówię że wygląda jak moja lodówka - serio jakoś mi się tak skojarzyła >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie. Twój kibel wygląda jak moja lodówka >:] Yoda:moj kibel wyglada mniej wiecej tak xd http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11152/zielonyt_kibel.jpeg Minc: poprawie dźwi. :F edit: powiększyłem dźwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Hmm może to przez te chłodne niebieskie kolory... i ten dach z wywietrznikiem... i to logo z boku - nie no, Zychu - piksel w piksel moja lodówka! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 masz napis na lodówce WC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 masz napis na lodówce WC Chodziło mi o to BOCZNE logo ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 aaaa boczne.... A jak mój blok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @Zychu: Ładne... Ale najlepsze iglo! :P Chociaż kibel też ROX... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 dobra my tu gadu gadu a tych pixel-artów mało dawajcie ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 zalu - zmniejszyles odpowiednio do rozmiarow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 co ? mój budynek? ups.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 - Firemark ---> To wreszcie jak? Można używać własnej palety 256 kolorów, czy tej jedynej, słusznej, zamieszczonej w "h4x m4nu4l" ? Bo szczerze mówiąc, jest ona mecząca a do tego nie czysto skompresowana przez co są różnokolorowe pikselki na barwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Hm, dobra niech każdy uzywa wlasnej palety 256 , narazie. Kolory ustawiał phariseus , a ja sie na pixelart aż tak dobrze nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Chłopaki - to jak reaktywujemy ? Nie było mnie kilka miechów i od razu zapomniano o projekcie >.<- Ja się z chęcią przyłącze ^^ Bo wg. mnie imo to bardo dobry pomysł z tym GMClan City. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Co jest ? Czemu tego nie reaktywujemy ? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Bo na gmclanie przesiadują osoby nieznające się NAWET na pixel-arcie? ;F No może kilka... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Temat już dawno został zapomniany. Ktoś miał zrobić pewien system, ale coś chyba zapomniał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 @UP: Pamiętasz może kto miał to zrobić ? ;x Już temu komuś dam popalić, oj daam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Chyba mam prawo po kilku miesiącach odnowić temat, nadal chciałbym zrobić te GMCLAN City :< Miała być edycja 2008, ale do końca tego roku na pewno nie robimy, jak ktoś mi zrobi trawę i połączy ja w jeden duży kawałek, to z chęcią mogę łączyć budynki i ostawiać wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ej nie załamujcie się, ja też coś namaluję i wrzucę (budynek antykwariatu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Też bym tam mógł cos zrobic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 A ja bym mógł zrobić więcej niż coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Macie. Fajnie ,fajnie zrobiłeś ... Ale napis powinien być "Antykwariat" ,a nie "Antyk-wariat" ,co mi się kojarzy z wariatem rzecz jasna :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi