staniki Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jaki jest waszym zdaniem najlepszy system 3D? Ultimate 3D, Xtreme 3D, Irllicht, a może jakiś inny? Wiem, że to pytanie było już często zadawanie, ale nie mogłem jakoś znaleźć odpowiedniego tematu -.-. A więc jaki system jest jednocześnie i w miarę łatwy(taki jak Ultimate 3D) i obsługujący najlepiej DirectX 9, chociaż mogą być i jego poprzednicy :]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Wyprubuj d3d extended. I jeszcze Ultima 3d Moim zdaniem Ultimate 3d jest bardzo dobry. Obsługuje shadery i jest bardzo prosty w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Bierz Ultimate 3D... sam przy nim pracowałem i jest wg. mnie najlepszy z silników 3D pod GMa ;) ( Zobaczy się czy Xenon będzie lepszy :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Bierz Ultimate 3D... sam przy nim pracowałem i jest wg. mnie najlepszy z silników 3D pod GMa ;) ( Zobaczy się czy Xenon będzie lepszy :D ) Ale w stopce Irrlicht :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 @gnysek: i jest wg. mnie najlepszy z silników 3D pod GMa ;) C++ to co innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 @gnysek: Irrlicht pod GMa jest do pupy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi