Makary155 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam potrzebne mi są modele 3D następujących robotów: -transporter latający Bardzo mi na nim zależy, na nim będzie bazować reszta Najlepiej podobny do takiego: -Statek kosmiczny Najlepiej wahadłowiec -Działko automatyczne na kołach Może być podobny do takiego: Prosiłbym także o tekstury lub uv mapy do nich. Format - .obj, .asc, .3ds, .md2, .x lub .an8 Rozmiar- dowolny, ewentualnie zeskaluję. Proszę o screeny jeśli cos wykonałeś. Wielki, pogrubiony napis w Creditsach gwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Skoro chcesz te na wzor z colobota to nie latwiej wziasc gotowe modele z gry? Autorzy na pewno nie beda sie gniewac, bo w koncu nie beda o tym wiedziec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Chcę aby były podobne a nie takie same. A poza tym modele są razem w .exe gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No właśnie :P podziękuj autorom i usuń Psichix tamten temat podwoił mu się niechcący @UP: Copoconaco chyba pomoże, on umie modelować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dziękuję za niewpisanie mi warna. Ten IE coraz bardziej mnie denerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dziękuję za niewpisanie mi warna. Ten IE coraz bardziej mnie denerwuje. http://browsehappy.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Odświeżam temat. Potrzebuję także wieżyczki obronnej z minigunami. Creditsy czekają. Nie mogę zacząć tworzyć gry bez tych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Tej wieży z colobota do zabijania os?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Napisz na PW jeśli dobre ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Cóż mi sie podoba ale też szuka wieżyczki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Bardzo ciekawy. Z chęcią wykorzystam. W jaki sposób zrobiłeś teksturę? @Up Wieżyczka nie musi być z Colobota. Coś jak te wieże na lądowisku w Ground Control 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Cóż mi sie podoba ale też szuka wieżyczki :P Twoje posty nie wprowadzają nic do tego tematu a są tylko zbędnym komentarzem. 4 pkt. regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 moge wrzucic na to jakies texturki wyexportowac do *.obj ale nie recze ze bedzie to jakos wygladac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitsi8 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jak poszukujesz jeszcze jakiś modeli najlepiej pojazdów to wal na priw. Pomogę. Umniem modelować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 @copoconaco Wyślij mi to na pw. Bardzo dobry model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 moge wrzucic na to jakies texturki wyexportowac do *.obj ale nie recze ze bedzie to jakos wygladac: Sam robiłeś tą wieżyczkę ? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi