Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tytuł: Tibi Tanks Gatunek: Zręcznościówka,strzelanina(czołgi? nie wiem jaki to rodzaj) Opis: Tibi tanks to gra zręcznościowa która przypomina swoją grafiką tibie ale gra się w nią znacznie inaczej, dobra teraz fabuła xd : Mały pająk po śmierci ojca zamierza go pomścic , aby to zrobić musi znaleść bron której broni smok oraz pełno innych strasznych potworów. xdd Download: http://www.speedyshare.com/817639698.html << nowy !!! link bez virusa ;) Rozmiar pliku: 4.1MB Autorzy: Programowanie: Cora Wind, Yoda Fabuła: Cora Wind Grafika: Grafike wziełem z Tibi ( to gra mmorpg ) Muzyka: Naruto, GM Standard mid's Screeny: To gra na 5 minut ale myślę że się spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Domagam się szablonu do 20:00. Potem będzie warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ee... xd a co to jest i jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ee... xd a co to jest i jak to zrobić? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4124 EDIT: A gra to taka se. 3-/5. Phi, jeszcze tibie przerabia.... I grafiki zrzyna! Na stos! Na stos! EDIT Two: I sam sobie walnął 5 gwiazdek (ale mądry) hehe. EDIT Three: Właśnie, wirus tu jest. Popieram Jakluba. Na stos! xD :P WARNA MU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 a to może szablon nie jest!!!! -.-" (sry za nabicie posta) Ale poprawie to jak wam tak zależy. Już zedytowane. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To jest szablon i masz się do niego dostosować! Masz go wkleić do pierwszego posta w temacie i dostosować do gry. To nie ja wymyśliłem szablony, ale popieram je, ponieważ tematy są bardziej przejrzyste. EDIT: SZLAG! TU JEST WIRUS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Gra trochę monotonna... niech stracę 3/5 ;p A co do bugów ustaw pająkowi jakąś maskę bo przycina się na ścianach ;p EDIT: @UP: O dziwne... mi nie wyskoczyło chociaż mam Nortona xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tu nie ma wirusa!! nie może być ! a jak jest to to nie moja wina nawet o tym nie wiedziałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tu nie ma wirusa!! nie może być ! a jak jest to to nie moja wina nawet o tym nie wiedziałem Przeskanuj kompa jakimś antywirem, usuń plik exe gry i zrób jeszcze raz z projektu. Powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 @up nie mam antyvira xd @topic Moglibyście trochę lepiej oceniać moją grę .. to moja pierwsza :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 3 to mało? O.o A co do antywirusa... twój problem że go nie masz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 @up nie mam antyvira xd To trzeba sobie kupić lub pobrać darmowego - Windows jest dziurawy i wrażliwy na wirusy. Na razie znalazłem to: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=30&id=533 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tylko nie avast xd nie lubię tego antivira poszukam innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Za taką cenę Avast jest najlepszy. :D Windows jest dziurawy i wrażliwy na wirusy.lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja mam avasta i powiem ze to bardzo dobry antywir TOPIC Gra taka sobie ale za to ze dales w niej grafiki z tibi tylko 2/5 Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Pomysl dobry tylko czemu tibia. Zrob wlasne grafiki 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Powstrzymam się od komentarza... Bardzo dobrze, obywatelu. Oby tak dalej. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Powstrzymam się od komentarza... to na co cioto piszesz? Ostrzeżenie za obrażanie innych gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Moglibyście trochę lepiej oceniać moją grę .. to moja pierwsza 3 to mało? Może liczyłeś na 5 <lol> I pytanko z ciekawości: co znaczy opis tematu "moja pierwsza gra (na tym forum)"? Czyli, że to może być twoja sześćdziesiąta gra, ale pierwsza na tym forum, tak ? :P Byłoby takie 3 ----- (taki długi minus :), ale nigdy niew lubiałem tibi, no wręcz jej nienawidziłem, więcbędzie 1 ;P PS: To oczywiście żart... 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 EDIT: SZLAG! TU JEST WIRUS! TO SKORO JEST TO CZRMU NIE SKASOWAŁEŚ LINKA ? taki z Ciebie mod jak z koziej.....wiadomo.1 STARS !. Wybaczcie, nie miałem na myśli urazić nikogo, tylko stiwerdzam fakt. Już sciągałem te gre, dobrze że przeczytałem komentarze :/. Co do gry, skoro jest wirus - faktycznie nie musze sciągać i wlepiam ocene 1/5 wiadomo, za co.Pozdro. @DOWN:No wiesz, nie stało.Ale są tacy ludzie co "lubieją" ściągnąć nie czytając pozniższych postów - a potem płaczą do rodziców, że mają wirusy na kompach :/ Ja też zamierzałem odpalić już to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 TO SKORO JEST TO CZRMU NIE SKASOWAŁEŚ LINKA ? taki z Ciebie mod jak z koziej..... A CO. ZAPOMNIAŁEM. I MNIE TO NIE OBCHODZI, OD CO. taki z Ciebie user jak z koziej..., Fallordzie. Myślisz, że miałem banana na twarzy, gdy wyskoczyło mi to okienko? Stało ci się coś? Ściągasz grę w ciemno? Pogratulować... Grę za 198zł też kupujesz bez czytania recenzji? :< btw. Wkurzyłem się, ale pierwszy raz spotykam wirusa w głupiej grze z GMClanu. Słusznie dostaję opier..., ale czy naprawdę stało się komu coś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Taka sobie, nic specjalnego: 2.5/5 Co w zaokrągleniu daje: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 OK Gra już nie ma wirusa! 3 to mało? Może liczyłeś na 5 <lol> I pytanko z ciekawości: co znaczy opis tematu "moja pierwsza gra (na tym forum)"? Czyli, że to może być twoja sześćdziesiąta gra, ale pierwsza na tym forum, tak ? tongue2.gif Liczyłem na 4 ;p Moją pierwszą grą było catch the clown.. Druga to właśnie tibi tanks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Fajnie, że już nie ma wirusa. 4 na pewno byś za to ode mnie nie dostał, 3 to odpowiednia ocena. Dlaczego? - mp3 w tle! - 2 pliki projektu, które powiększają rozmiar gry - króciutkie - brzydkie Plusy: + jakaś tam grywalność jest + grafika pasuje do siebie 3/5 btw. Ciesz się tym, co masz. Ja przy swoich pierwszych tworach dostawałem oceny rzędu 4/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dobra! niech będzie te 3/5 dziękuje za oceny i komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Moglibyście trochę lepiej oceniać moją grę .. to moja pierwsza Druga to właśnie tibi tanks.Dziecko, zaprzeczasz sam sobie =D.Wiesz, że wujek Fall nie lubi kłamstwa ? Moja ocena to : 1 Liczyłem na 4 ;pWeś się za kolekcjonowanie muszelek, a nie za robienie gierek. to na co cioto piszesz? Źle Ciebie wychowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Frajerze za co mi dałeś ocene 1/5 -.- moja gra przez ciebie spadła na 2 gwiazdki.. Napisałem że to moja pierwsza gra ( na tym forum ). w opisie. -.- to na co cioto piszesz? To podwórko mnie tak wychowało nie rodzice.. aaaAA wiem ty pewnie nie masz nawet kolegów ;) nikt się nie bawi z takimi ciotami jak ty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 @up No właśnie widac, że brak ci opieki rodziców, bo zapewne powinieneś napisać wychowuje, a nie wychowało... :D Post wyżej oczywiście zgłosiłem :) Co do gry, przede wszystkim nazwa powinna być Tibii, grafikę nie wziełem, a wziąłem... Moja ocena 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 nikt się nie bawi Hej, to Ty się jeszcze bawisz ? @.@ Strzelam...zapewne masz 9/10 lat ? Frajerze za co mi dałeś ocene 1/5 -.- Słuchaj, ja uważam, że ta gierka na tyle zasługuje.Moja ocena, mój wybór. Napisałem że to moja pierwsza gra ( na tym forum ). A co mnie to ? 1 Stars i tyle. Polać temu panu wyżej ;) btw. Weś się za kolekcjonowanie muszelek, a nie za robienie gierek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Frajerze za co mi dałeś ocene 1/5 -.- moja gra przez ciebie spadła na 2 gwiazdki.. Napisałem że to moja pierwsza gra ( na tym forum ). w opisie. -.- To podwórko mnie tak wychowało nie rodzice.. aaaAA wiem ty pewnie nie masz nawet kolegów ;) nikt się nie bawi z takimi ciotami jak ty ;) Z tego co wiem, to będzie twoje drugie ostrzeżenie odnośnie obrażania innych użytkowników. Jeszcze jedno takie i dostajesz bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi