KoRn Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jak myślicie, co dzisiaj dostaniecie pod choinkę? Ja jeszcze nie wiem... I napewno się nie dowiem do wieczora :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kasę, kasę, kasę, michałki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kasę, kasę, kasę, Akurat nawiązałeś :D A tak w ogóle - to pierwsze święta od kilku lat, że nie wiem co dostanę :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mało mnie to interesuje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Simsy i nieeewiem mam jeszcze imieniny to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Z tych co wiem to Wiedźmina i NWN I kolekcja klasyki z dwoma dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja nie mam pojęcia... w tym roku też będę zaskoczony... nawet nie wiem czy to duże czy małe, a jakoś tak nie chciało mi się szukać po mieszkaniu :P wiem natomiast od rodziców co sobie kupili no i częściowo co dostanie brat - jakoś za młodu lepszy szpieg ze mnie był :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja to kiedyś znalazłem prezenty... Ale mama zła była! ŁAAA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 u nas to taka tradycja byla kiedys ze siedzielismy wszyscy w kuchni ( u babci ) . nagle wszystkim kazano przejsc do nastepnego pokoju. Ja zawsze sie ojca pytalem czy moge wejsc do kuchni a on mowil że przeciąg jest. potem wołają nas do kuchni, a tu wszędzie rozłożone prezenty i musisz szukać swojej paczki. zawsze mówili że gwiazdka przyszła i pytała się czy byliśmy grzeczni ( ja i kuzyni :D ) pamiętam jak się wszyscy wtedy podniecali, pełno zabawek jakieś miecze i takie tam pierdoły. od kilku lat już tak nie robią, wiadomo czemu ( gwiazdka się obraziła ). A co w tym roku dostanę to nie wiem xD pewnie kasę jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja to kiedyś znalazłem prezenty... Ale mama zła była! ŁAAA! Niesamowite. Ja od początku wiedziałem gdzie są prezenty - ale po co podglądać? Żeby sobie spierniczyć przyjemność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja dostałem pieniądze na mikołaja z okazji pod-choinkowej, bo nie lubię czekać, a i tak na to samo wychodzi, więc ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Niesamowite. Ja od początku wiedziałem gdzie są prezenty - ale po co podglądać? Żeby sobie spierniczyć przyjemność? jak jesteś mały, to chcesz wiedzieć :P a jak się ma 20 lat, to co innego (boshe, za kilka dni będe miał już 21 rocznikiem :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 byłem niegrzeczny, dostane rózgę :crying: (a tak na serio, to chyba nic, a jak już to trochę kasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostanę prezent... Na serio: Tablet z Allegro. To pierwsze święta gdzie prezent sobie wybierałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nie dostaję prezentów :thumbsup:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Hmmm, pewnie dostanę jakąś koszulę xd od mamy i kase może... W ogóle dla mnie prezenty pod choinkę to tylko takie sybmoliczne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nic , :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 100%owe prezenty to słodycze dziś i Super Mario Galaxy za parę dni. Podobno coś innego jeszcze pod choinką znajdę, ale nie wiem co. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja dostane bluze pumy z moim logo na klacie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 za stary jestem na prezenty i nic nie chce za bardzo dostać... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tak szczerze, to to co najbardziej chciałem w tym roku dostać już dostałem jakby nie patrzeć, a teraz ode mnie zależy, co z tego wyniknie dalej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tak szczerze, to to co najbardziej chciałem w tym roku dostać już dostałem jakby nie patrzeć, a teraz ode mnie zależy, co z tego wyniknie dalej tongue2.gif Znowu chodzi o dziewczynę? ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 To pa, idę szukać prezentu po szafkach! :P Tym razem nie wiem co dostanę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Znowu chodzi o dziewczynę? ;|nie wcale :P ale ja już naprawdę robiłem w życiu tyle rzeczy, że jeszcze tylko w tej sferze jestem niespełniony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 o wiem chce warna mniej bo jak gnysek miał urodziny to mi nie odjął,bo nie szło się nawet podlizać hehe na mikołaja też nie dostałem -warna,może dziś mi odejmą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 o wiem chce warna mniej bo jak gnysek miał urodziny to mi nie odjął,bo nie szło się nawet podlizać hehe na mikołaja też nie dostałem -warna,może dziś mi odejmą... niektórzy nawet w święta nie zasługują na zdjęcie warna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 niektórzy nawet w święta nie zasługują na zdjęcie warna :P a niech Ci ość stanie w gardle... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jak byłem dzieciakem, to rzeczywiście obowiązkowe było przeszukiwanie mieszkania w poszukiwaniu prezentów. :] A teraz to prezenty mi latają koło nosa w sumie, stary dziad ze mnie. Pytają się co chciałbyś dostać albo się robi wspólnie gwiazdkowe zakupy. Tak czy siak największą frajdę rzeczywiście sprawia obdarowywanie innych niespodziankami niż samemu ich otrzymywanie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja osobiście jakieś słodycze i kase pewnie dostane... bo i tak wole sam sobie kupić 'prezenty'... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jak byłem dzieciakem, to rzeczywiście obowiązkowe było przeszukiwanie mieszkania w poszukiwaniu prezentów. :] A teraz to prezenty mi latają koło nosa w sumie, stary dziad ze mnie. Pytają się co chciałbyś dostać albo się robi wspólnie gwiazdkowe zakupy. Tak czy siak największą frajdę rzeczywiście sprawia obdarowywanie innych niespodziankami niż samemu ich otrzymywanie. :) to odejmij mi warna bede grzeczny do wielkanocy wigilia w sumie nie powinna sie kojarzyc z prezentami(to jest bledne myslenie) klawiatura mi pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi