szymek11116 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tytuł: Zbieracz trójkątów Gatunek: zręcznościówka Opis: Poszedłeś do sklepu po ketchup i jak wracałeś do domu zgubiłeś się.Musisz szybko wrócic do domu zanim zapiekanka spali się w piekarniku. Są kody ale ich nie zdradze. Powiem tylko że w * się wpisuje kody ;P W pełnej wersji odane zostały nowe poziomy, nowa grafika, nowa muzyka i nowi wrogowie. Download: :lol2: Rozmiar pliku: 2143KB Autorzy: Programowanie: szymek11116 Fabuła: szymek11116 Grafika: szymek11116 Muzyka: ??? Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Super gra, tak jak twoje wszystkie gratuluje. Tworz wiecej takich gier. Ocena 10/5. Jestem zachwycony Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Co prawda nie przepadam za grami z tego gatunku, ale ta jest OK. ocena 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Co prawda nie przepadam za grami z tego gatunku, ale ta jest OK. ocena 5/5. :blink: Ciekawe za co to. Za ten super-ekstra-zajefajnie-wyczapisty odgłos śmierci, czy może za coś innego? @TOPIC: Odgłos śmierci zwalił mnie z krzesła. Nie wiem czy wiesz, ale poziomy nie mogą być za trudne (trzeba tak szybko nacisnąć i puścić strzałkę, żeby się zmieścić w 1 klatce). Przez to odstraszasz graczy i nie będą próbować przejść dalej. Po za tym to to jest nuuuuuudne... 2.5/5 przy czym daję 3 (poprawiłeś się u mnie o 1 punkt). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 jak dlamnie 2 gwiazdki ale po zalewie chlamu jaki ostatnio tu jest to beda 3. Jedna rzecz do poprawy koniecznie: na jednym stworku mozna stracic wszystkie zycia jak przytrzyma sie klawisz kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 :blink: Ciekawe za co to. Za ten super-ekstra-zajefajnie-wyczapisty odgłos śmierci, czy może za coś innego? @TOPIC: Odgłos śmierci zwalił mnie z krzesła. Nie wiem czy wiesz, ale poziomy nie mogą być za trudne (trzeba tak szybko nacisnąć i puścić strzałkę, żeby się zmieścić w 1 klatce). Przez to odstraszasz graczy i nie będą próbować przejść dalej. Po za tym to to jest nuuuuuudne... 2.5/5 przy czym daję 3 (poprawiłeś się u mnie o 1 punkt). A za grafikę - dlatego że jest jego, a nie ściągnięta z netu albo z innej gry, za pomysł i kilka innych rzeczy, których Ty nie zauważyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 A za grafikę - dlatego że jest jego, a nie ściągnięta z netu albo z innej gry, za pomysł i kilka innych rzeczy, których Ty nie zauważyłeś. No jesli chodzi o tła to by mozna bylo sie spierać... I TAK!, w paicie da sie wbrew pozorom narysowac serduszko tak zeby mialo ladny zaokrąglony kształt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie działa mi na Viscie. Szymek & Vista suxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Szczerze to nie przepadam za grami z tego gatunku, ale ta jest OK. Grafika mogłaby być lepsza trochę nudne takie. Ale dam 3/5 przydała by się jakaś muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Śmieć ; p 1/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Poszedłeś do sklepu po ketchup i jak wracałeś do domu zgubiłeś się.Musisz szybko wrócic do domu zanim zapiekanka spali się w piekarniku. Grrr już zaczynam mieć serdecznie dość takich głupich fabuł. Co się stało ze starym, dobrym "musisz uratować świat" :(? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Przez tą grę straciłem minutę swojego życia! :( 1/100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Skoro ma ten "bohater" wrócić do domu szybko to po jakiego grzyba ma on zbierać po drodze trójkąty? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Grrr już zaczynam mieć serdecznie dość takich głupich fabuł. Co się stało ze starym, dobrym "musisz uratować świat" :(? Są ludzie, dla których fastfood to cały świat :P Ale gra: Baaaaaaaaardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo średnia :) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Fajowa gra, taka fajna, że aż chce się umrzeć!!!! 1/10000000000000000! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Powiedzmy, że ta grafika jest dosyć...abstrakcyjna. Moja nvidia pokazuje 30 fps, więc grafika jest spoko. 1/5 Życzę więcej takich produkcji XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ale CHAŁAAAA !!!!!!!!!! -1/10 Po takiej grze zaliczyłem ciąg serii u psychiatry To nieludzkie i niehumanitarne umieszczanie takich *****(tu wpisz co to jest) :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Fabuła troche śmieszna... Aaa dam ci te 2/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Gierka trochę dziwna ,a grafika słaba no i fabuła... 1,5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wielki plus za to ,że się nie włącza :D :D :D !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Co to ma być: Brawo udało ci się ukończyć grę zbieracz trujkątów naciśnij "i" a dostaniesz nowe życie wpisz "kotek" a dostaniesz 10 punktów To nie działa :o ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gra mi się podoba, nie wiem czemu, ale mi się podoba :lol2: Grywalność: 2/5 Grafika: 2/5 Pomysł: 7/5 Daje 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi