maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Tytuł: Przygody Kasperskiego Gatunek: Przygodowa strzelanka 2D Opis: W tej grze, stajemy się popularnym antyvirusem - Kaspersky. Naszym zadaniem jest wypełnianie misji, a przy okazji niszczymy virusy i inne świństwa. Download: GmClan Rozmiar pliku: ok. 9 MB (Gra+Film+Plik Gry) Autorzy: maciusiowo1, oraz reszta w programie (Menu->Autorzy lub otworzyć plik autorzy.wmv) Programowanie: Maciej A. Fabuła: Maciej A. Grafika: Microsoft, Kaspersky Lab,MKS-VIR, AMD, Maciej A. Muzyka: Game Maker Screeny: Gdzieś na starcie.... Menu :] Zapraszam do oceniania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Boże! ale żeś odwalił z tymi plikami ;/ ocene dam w edicie ;/ mi nie działa,a od nowa mi się targać niechce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 No mógłbyś nie robić partów <_< Nie mogę przejść poziomu co trzeba w nim chronić pakiety danych :) Próbowałem najpierw rozwalić adware'y, ale mnie te "zwykłe" wirusy strzelające zabijały... I po prawej od pakietów wirusy wychodzą poza planszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Daj na GMupa, inaczej nie ściągam ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wlasnie, co cie sklonilo zebys nie dawal na upa gmclana? ale to juz na upa bo mnie to ciekawi ta gra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 OMG 15 partów - wtf? O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja mogę dać w jednego parta i na Rapidshare, pasuje? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ale banan malinowy! Po co dajesz w partach? ;/ Nie ściągam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja już dałem na mojego Upa. http://www.gmclan.org/up2763_3_przygody_kasperskiego.html PS: Niestety gra ma błędy: ERROR in action number 6 of Step Event for object ochrona: Error in expression:Kaspersky.x-20 position 11: Unknown variable x ERROR in action number 6 of Step Event for object ochrona: Error in expression:Kaspersky.y-10 position 11: Unknown variable y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 OK, można już albo partami, albo z GMCLANU :) No mógłbyś nie robić partów <_< Nie mogę przejść poziomu co trzeba w nim chronić pakiety danych :) Próbowałem najpierw rozwalić adware'y, ale mnie te "zwykłe" wirusy strzelające zabijały... I po prawej od pakietów wirusy wychodzą poza planszę. Na samym początku masz ochronę, to idziesz do brązowego wirusa (Rokita) i znów włączasz ochronę. Gdy już zniszczysz źródło problemu, weź apteczkę i rozpraw się z resztą. Daj na GMupa, inaczej nie ściągam ;s Wlasnie, co cie sklonilo zebys nie dawal na upa gmclana? ale to juz na upa bo mnie to ciekawi ta gra xD OMG 15 partów - wtf? O_O Dobrze już dobrze, 7 MB i na upa zaraz wklepie. @UP Stary dobry błąd. Poprawie go gdy wypuszczę łatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 fajna gierka, wciagnelo, fajne uzycie amnu start, pulpit i inne :) tylko ten wyglad kasperskiego nie spodobal, bo nie obracal sie do myszki ale ciul ladan grac ( muzyka... GRRR nie wytrzymalem)... tyle ze troche trudna ale git masz odemnie cztery gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 fajna gierka, wciagnelo, fajne uzycie amnu start, pulpit i inne :) tylko ten wyglad kasperskiego nie spodobal, bo nie obracal sie do myszki ale ciul ladan grac ( muzyka... GRRR nie wytrzymalem)... tyle ze troche trudna ale git masz odemnie cztery gwiazdki :) Wiem, dla tego zrobiłem opcje: Numpad 7 - Wyłącz muzykę Numpad 8 - Zwykła muzyka Numpad 9 - Muzyka gratulująca Po za tym do każdego poziomu w łatce zmienię muzykę - no z czasem może denerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Plusy: + pomysł + ambicje Minusy: - grafika - wykonanie - film, byki takie jak adaminów, Spryo i jego rozmiar - 1,5mb to dużo jak na jakieś pół minuty. Dam ci tę trójeczkę, ciesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Coś się popsuło podczas użycia pocisku zdalnie sterowanego i podążanie za viewem mi się wyłączyło - ogólnie mówiąc shit - 2/5 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zagrałem i ocenię: + fajny pomysł + muzyczka którą masz w tle gry mam ustawioną w moim projekcie :P - nie wiem jak się używa tego super shota :P - graficzka troszkę koślawa A i wyłącz save'owanie gry w każdym momencie. Daję *** :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zagrałem i ocenię: + fajny pomysł + muzyczka którą masz w tle gry mam ustawioną w moim projekcie :P - nie wiem jak się używa tego super shota :P - graficzka troszkę koślawa A i wyłącz save'owanie gry w każdym momencie. Daję *** :thumbsup: Zależy jakiego: MKS-VIR (musisz się z nim połączyć, a rozłanczasz się spacją) - PPM Znajdź i Zniszcz (Super shot - sam niszczy wirusy, ma 5 uzyc za 30 energi) - D Ochrona - X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 MKS-VIR (musisz się z nim połączyć, a rozłanczasz się spacją) - PPM Kiedy tak zrobiłem pocisk się zablokował ( i view też ;p ) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 To albo robisz nowy pocisk, albo naciskasz spacje - w tedy wyśrodkuje na Kasperskym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Plusy: +Fajny pomysł (!) Minusy: -Muzyka -Waga -Brzydka grafika -Nudy -Bugi -Błędy w komunikatach Muzyka: 1/5 Grafika: 1/5 (dużo paintu...) Grywalność: 3/5 1+1+3=5/3=1,6...=2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 w tedy wyśrodkuje na Kasperskym No mi jednak nie wyśrodkowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Lol! gra mi się zacieła przy ładowaniu xd 0/0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Lol! gra mi się zacieła przy ładowaniu xd 0/0 Jakoś innym chodzi. Widocznie masz za słabego kompa :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Pomysł jest ciekawy chociaż lekko tandetny.. :) Mimo to dam 3 na zachętę. Nie jest tak tragicznie, ale można wiele zmienić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 dam, 4/5 wciągneło mnie ...chociaż poco mi wiedzieć jakie masz ikony na pulpicie ,albo co przeglądasz ...widać korzystałeś z painta ...chociaż widziałem że masz gimpa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Plusy :) +Pomysl +Malo bugow (zadnego nie znalazlem) Minusy :( -Grafika -Wykonanie Ogolnie -4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Fajna gra, lecz grafika i wykonanie słabe :( 4.999999999999/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Cieenkie... :/ 2/5 Ochydne krechy z painta etc., a gameplay też słaby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 2/5 Słaba gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wykonanie słabe, lecz pomysł kul. Po kilku poziomach nudzi. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi