TeoTN Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 @Ludzix: Żal.ru??? Ja pewnie nowego GeForce'a i C&C3:Tiberium Wars kolekcjonerska. Co więcej? Nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja mam dość liczną rodzinę ( 12 ze mną i rodzicami :P ) i raczej dostanę... nic nie dostanę :3 tylko młodsi i już nawet wiem co ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja tylko dostanę jeden prezent gdzie i tak ja sam sobie go kupiłem. ;) Świeżutkie 2GB ramu ;) i tylko tyle. No może jeszcze jakieś ciuchy albo jakieś mp3. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ram bym sobie zakupił. ale jak sam kupie to sie nie liczy chyba jako prezent :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dostanę kasę oczywiście >.< xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 EA Skate na Play Station 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zapewne dostane trochę grosza to zakupie sobie większy zapas tabaki o smaku coli. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja na Św. Mikołaja jadę na Dominikanę, wracam na święta, a na Sylwestra jadę z ekipą do Pragi :ł Może też sypną trochę grosza rodzice, poza tym zapowiadali się że kupią mi w końcu ręcznik z logiem AC Milan :D. I pewnie tradycyjnie dostanę jakąś wodę kolońską tudzież inną perfumę ;l (jak kupujecie komuś coś takiego to odradzam Bossa i polecam Lacoste'a). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja dostanę Maybacha 57 S, a w nim ładne dziewczyny, drogie alkohole i miliony dolarów (oraz wycieczkę na hawaje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja dostanę Maybacha 57 S, a w nim ładne dziewczyny, drogie alkohole i miliony dolarów (oraz wycieczkę na hawaje). ... A w tej bajce były smoki :P Hmm ja mam zamiar dostać monitor :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 MOŻE ZDEJMĄ PO WARNIE <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Też o tym myślałem :D ale skoro gnysek ostatnio zdjal 10 warnow to niewiem czy sie powiedzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja dostane... szczescie w zyciu jak sila wyzsza da, ale i tak na laptopa na 18 czekam do wiosny (od wrzesnia xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja jeszcze nie wiem co sobie kupie zastanowię się po wypłacie. Na gwiazdkę za to komputer trzeba wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jak zwykle nic, z czego jakoś za bardzo nie płaczę B). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 sora za odkopanie "leciutkie": wlasnie sie dowiedzialem ze jutro jade odebrac swinke morska :x :o :P ######oza - 2 psy i swinka :P i to w bodajze 20- metrowym (m kwadratowe) mieszkaniu w bloku :x :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 dostalem dezodoranty, olowek automatyczny + rysiki & breloczek 'smajli fejs', calkiem spoko, ale w weekend i tak trzeba wypic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 a ja uwaliłem prawko. a jedyne co dostalem to miły sms od koleżanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 a jedyne co dostalem to miły sms od koleżanki. coz... lepszy rydz nic nic :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A ja w tym tygodniu wybieram się kupić notebook ^w^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Michałki i Ptasie Mleczko + kasa. I tata powiedział żebym se coś zamówił na allegro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A ja dostałem rózge i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dostałem po ryju deską z gwoździami :( A miał być Maybach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 dostałem gorączki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi