murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 może to daremny temat ale piszcie tu... jak myślicie co dostaniecie na mikołaja no to ja dostane pendrive i jakieś pewnie inne rzeczy o których nie wiem heh ale to 1 już w sumie dostałem :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hmm, najprawdopodobniej nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dostane to co sobie sam kupie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja nie obchodze mikolaja B) Od 2 lat z hakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dostane (albo raczej kupie) kodeks imperial guard do wh40k po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 jak Jah da to prawo jazdy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Yup, jest wiele lepszych momentów do spłukiwania swoich ekskrementów i wydawania ciężkiego hajsu jakiś rym do hajsu? Damn, nie wylansowałem się ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja nie obchodze mikolaja B) Od 2 lat z hakiem. To źle, chyba, że masz wysokie kieszonkowe. A mikuś raczej jest potrzebny, bo np. teraz nie chcę dużo kasy wydawać, a mi coś potrzebne (droższego.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 To źle, chyba, że masz wysokie kieszonkowe. A mikuś raczej jest potrzebny, bo np. teraz nie chcę dużo kasy wydawać, a mi coś potrzebne (droższego.). Tzn. co? Teraz wlasciwie nie potrzeba mi niczego poza 10 godzinnym snem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Yup, jest wiele lepszych momentów do spłukiwania swoich ekskrementów i wydawania ciężkiego hajsu jakiś rym do hajsu? Damn, nie wylansowałem się ;< Yup, jest wiele lepszych momentów do spłukiwania swoich ekskrementów i wydawania ciężkiego hajsu lepiej robić dobre bity zamiast szajsu masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Yup, jest wiele lepszych momentów do spłukiwania swoich ekskrementów i wydawania ciężkiego hajsu Damn, bo nie potrzeba lansu, potrzeba tylko dobrego baunsu, co sie tu podniecać, ja tego nie łapie mikołaj to mikołaj typ w czerwonej czapie, Nie mam zaufania do typów z worami w łapie, nie ufam też elfom ani innym krasnalom, Dziadek mróz na prezydenta - mikołajki mnie walą :) @UP hehe pierwszy byles :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Tzn. co? Teraz wlasciwie nie potrzeba mi niczego poza 10 godzinnym snem :P Jak się prace domowe po 3 odrabia to się ma ;p A mi chodziło o coś np. do komputera, jakaś karta graficzna czy coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 To sobie kup, wyjdzie ci taniej niż liczenie na innych i kupowanie im do tego prezentów XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dostanę kasę albo se kupię jakąś płytę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jak się prace domowe po 3 odrabia to się ma ;p A mi chodziło o coś np. do komputera, jakaś karta graficzna czy coś :P Dupa, bo cierpie na bezsennosc xd To juz 4 dni bez spania o ile pamietam. A tak w ogole, to umiem zadbac o swoje finanse i jak chce cos kupic, to nie do rodzicow "mamo mamo kup mi to i tamto!" tylko sam sobie zbieram :> P.S. I jeszcze cos - nie zbieram Twoim lamerskim sposobem klikania w reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dostałem przedwczesny prezent mikołajowy w postaci koncertowego DVD Queen Rock Montreal (+ Live Aid). Chyba najlepszy ich koncert, jaki miałem okazję oglądać. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 I jeszcze cos - nie zbieram Twoim lamerskim sposobem klikania w reklamy. A ja lubię klikać w reklamy! ^o^ A po za tym, też sobie sam umiem nazbierać, no ale jak już na jedno zbieram, to drugie proszę od mikusia. Bo na dwie rzeczy zbierać? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kupuję kartę 4gb do PSP. Btw: prawdopodobnie, na ok. 24 grudnia, kupię Wii bądź Gamecube'a. Trochę się hajsu oszczędzało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A po za tym, też sobie sam umiem nazbierać, no ale jak już na jedno zbieram, to drugie proszę od mikusia. Bo na dwie rzeczy zbierać? ;x Co w tym dziwnego? Zbierasz na jedno, potem na drugie. Proste jak budowa cepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 No tak, tylko, że gdy oba są drogie, i oba są pilne, to nie wiadomo, które wybrać. ;/ Dobra, skończmy już to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 No tak, tylko, że gdy oba są drogie, i oba są pilne, to nie wiadomo, które wybrać. ;/ Dobra, skończmy już to. Koncza Ci sie argumenty :> Po pierwsze, nic nie jest tak samo pilne. Jedno jest wazniejsze, drugie mniej wazne. Teoretycznie chcesz obie rzeczy naraz w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja tam dostaje kompa ;] 2Giga ramu Wiem ze procek 2 rdzieniowy Karta nie wiem Dysk 500giga czy cos takiego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Aj najprawdopodobniej jakieś figsy do LOTRa B) Ale chyba też se kupie nowe bebeszki do kompa :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dostane Nowe przygody mikołajka 2 i...może płyte jakąś fajną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dostane Nowe przygody mikołajka 2 i...może płyte jakąś fajną. na pewno dostaniesz więcej jak będziesz grzeczny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja chce jak bede grzeczny zeby mnie lubili i Słonikiem nie nazywali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 low, starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A ja dostanę... hmm... Nie wiem xD Może laptopa? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja na mikołaja dostane chyba nowego kopma. (to są tylko przypuszczenia). ale wiem że na 90% będzie nowy komp. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja się staram wysępić od rodziny trochę grosza na DSa. W sumie nic mi więcej nie potrzeba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi