Lord Marcelot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam, Ostatni zainteresowałem się konsolami i wpadło mi w oko PSP. Więc chciałem się zapytać: 1. Ile taka konsola mniej więcej kosztuje? 2. Ma ktoś taką konsole? 3. Czy byście mi ją polecali? 4. Czytałem, że ma wbudowane Wi-Fi. Czy to oznacza, że mógłbym się połączyć z konsolą kolegi i mógł bym z nim grać w gry multiplayer? 5. I co w ogóle o tym uważacie? Dzięki Pozdrawiam, Lord Marcelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 1. Około 600 PLN 2. Moj kumpel 3. Tiaa 4. Mozna 5. Jest super mój kumpel ma na niej GTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Dzięki (proszę o dalsze "recenzje") i jeszcze jedno pytanie: Ile kosztują mniej więcej gry 3D na PSP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tego to niewiem jakies demowki chyba z tej sieci wi-fi można sciagnac ale chyba sa tez darmowe* gry na psp(3d to niewiem) *Jaklub.J pong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 1. 600-700zł, zależy od sklepu. 3. Nie. 4. Tak. 5. Oprócz Locoroco, jeszcze żadnej ciekawej gry na tę platformę nie widziałem. Wszystko to handheldowe wersje gier z PS[tu wstawić numerek] i PC. Ja wolę DS ale wybór i tak należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 1. allegro.pl - dla miłościwie nam kupujących 2. owszem 3. tak 4. tak 5. gra się przyjemnie, grafa jest naprawdę niezła, ale to marnowanie pieniędzy. sam dostałem od babci na mikołajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 1. nie wiem jak w polsce, ja kupowalem w irlandii 2. no ja mam :P 3. nie... chyba ze pracujesz jako ochroniaz po 12 godzin lub wykonujesz inna nuda prace. 4. mozesz sie polaczyc z kosola kumpla i do sieci bezprzewodowych. 5. niby fajny bajer ale niestety sony wydaje albo przerobki starych gier albo totalne gnioty oprocz kilku perelek w ktore warto zagrac jednak one raczej nie przekonuja do tego aby ta kosole kupic. ogolnie- jak pracowalem w ochronie i przez 12 godzin nie robilem nic to naprawde milo bylo miec PSP przy sobie aby zabic czas, teraz gdy juz nie pracuje kosolka poprostu sobie lezy i zbiera kurz. Przenosna kosolka w domu jest naprawde niepotrzebna. Dopoki sony nie zmieni swojej polityki(gry indie i freeware) PSP mozna sobie wsadzic. NIE kupuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Poza Loco-roco, Metal Gear Solid Portable Ops, V8 czyli po naszemu ToCa, Final Fantasy Tactics, Medal of Honor, Daxter, Exit, GTA, Tenchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Hej hej, a nowy Final Fantasy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Poza Loco-roco, Metal Gear Solid Portable Ops, V8 czyli po naszemu ToCa, Final Fantasy Tactics, Medal of Honor, Daxter, Exit, GTA, Tenchu MGS jest do bani ToCa jest do bani(juz bardziej polecam Burnout) Medal of Honor jest do bani(sterowanie) GTA to odgrzewany kotlet Tenchu swego czasu bylo fajne- teraz jest niestety do bani. Pozatym w te gry mozna sobie pograc na o wiele tanszym PS2, albo skladowac kase w swince skarbone az bedzie wystarczajaco gruba zeby ci ja wymienili na PS3. w Daxtera i Exita nie gralem. FFT jest ok Loco-roco wymiata z moich ulubionych tutulow to moge jeszcze polecic - Monster hunter(kupowac 2!) - Valkerie profile: Lenneth No ale na P3 juz jest w przygotowaniu MH3, a VP:? tez juz gdzies tam sie pojawil. PSP = sux Kup sobie normalna konsole albo podrasuj kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mam konsolę. Jako posiadacz muszę powiedzieć, że BARDZO nie podoba mi się blokowanie homebrew przez tę konsolę, zwłaszcza że w pierwszej wersji firmware'u było można było odpalać homebrew. Wiem, że zabezpieczenie przed piratami, ale mówiąc jak laik można chyba blokować niektóre funkcje? Teraz do rzeczy: 1. ok. 600zł. 2. Mam. 3. Średnio 4. Tak. 5. Uważam, że można kupować, ale lepiej kupić stacjonarną konsolę. Exita nie gralem. Żałuj - fajna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja grałem w godfathera i gangs of london. Godfather imo wymiata, gangs of london troche mniej, ale też zajawkowa gra. Ogolnie mialem tą konsolke w ręku może przez 30 minut, więc nie wypowiadam sie jesli chodzi o polecanie lub nie polecanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi