RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A więc: tadam Po włączeniu powinien wyświetlić się plik pomocy, w którym zostało opisane sterowanie. Wyraźcie swoją opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 nie mam full gm7 (ale legala mam - zeby nie bylo pytan ;P) wiec nie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Jak na pierwszy przykład to super. Kiedyś coś takiego szukałem x) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Liche to xD zero płynności, brak wycentrowanego sprita 2/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Liche to xD zero płynności, brak wycentrowanego sprita 2/5 :P Jak to brak wycentrowanego sprita? originy są ustawione na center(tzn. głowy przesunąłem trochę ze względu na kucyk). W tym z czego się to narodziło wygląda to znacznie lepiej, z tą różnicą, że tamto to latanie. :D Lepsze to niż żal.co.kr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A tak chciałem skrytykować to ale nie mam full gm7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie wiem jakim cudem potroiło mi posta(wysłałem 1 raz przysięgam). PS.: Mógłby ktoś usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 @RaistlinBlackRobe: Zrób wersje na gm 6 bo nie wszyscy jeszcze mają GM 7 PRO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tadam ;p https://gmclan.org/up1717_11_topdownjump.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tadam ;p https://gmclan.org/up1717_11_topdownjump.html O! THX ^^ mi się przyda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tadam ;p https://gmclan.org/up1717_11_topdownjump.html Jakby co to sam pisałem od zera na wzór kawałka mojego projektu. Nie zrzynałem(nie wiedziałem, że już ktoś to zrobił). :boxed: :boxed: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi