Krzy100f Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Przetestowalem przykady przegladalem strony i nie w3im jak project 3d odtworzyc na game maker , prosze o pomoc , prywatnom wiadomosciom ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jakikolwiek. Zrób sobie może wyliczankę - ene due rike fake, żeby było prościej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 A co się takiego dzieje? może więcej informacji? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 chodzi chbyba o modele 3d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nom , nie weim jak mam np. model.obj , i chciałbym go przetworzyć i dać w trójwymiarze na game maker ... z góry dzięki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 marzipanem go przerob, a jesli jest juz przerobiony to wczytaj go do modelu w gm - d3d_model_load('model.mod') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Tak robiłem i wstawiałem object na roomie i nie wiedzialem 3d wogóle ...... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 wiec albo model zle skonwertowany (czasem marzipan tak ma) albo zle dales jego rysowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 A użyłeś w ogóle funkcji d3d_start() i ustawiłeś projekcje? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Przetestowalem przykady przegladalem strony i nie w3im jak project 3d odtworzyc na game maker , prosze o pomoc , prywatnom wiadomosciom ... Popracuj nad ortografią, bo skargi są na ciebie. Zobacz, jak powinna brzmieć wiadomość: Przetestowałem przykłady, przeglądałem strony i nie wiem jak projekt 3d otworzyć w game makerze. Proszę o pomoc, albo prywatną wiadomość ... żeby mylić om i ą ? to już jest analfabetyzm wtórny, naprawdę... opraw się, albo ostrzeżenia polecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 3D Project ( chyba w moim :3 ) to modele są pod formatem .md2, Jest tam taki obiekt jak "objLoad" i w nim są wczytywane wszystkie modele ;p Ps: https://gmclan.org/up1717_3_3D_project.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 @Gnysek: Raczej powinno być "na prywatną wiadomość", nie "albo prywatną wiadomość ..." ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 żeby mylić om i ą ? to już jest analfabetyzm wtórny, naprawdę... opraw się, albo ostrzeżenia polecą. Po co ma się oprawiać? Choćby w najelastyczniejszej ramie nie będzie wygodnie! Po za tym Krzysztof musi opanować sztukę zrozumiałego pisania. Ja to zrozumiałem tak, że przeglądał na stronie przykłady i nie wie który sobie otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Klawiatura "ą" nie chciala czytać ale teraz działa :/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi