Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zabawne, nikt nie czepia się 'nieznacie' :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Specjalnie napisałęm do niego w osobie żeniskiej... Bradzo to zabawne, że nikt się nie czepia : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 U mnie w szkole nie można wychodzić na przerwe mój brat z kolegami wchodzą do szkoły ze sklepu, Na dyżurze była świrnięta nauczycielka i mówi -Nazwiska -Żwirek -Muchomorek -Reksio Zapisała xD A nal ekcij pozamykała wszystkie okna bo się wkurzyła ja na to -zaczadzimy się(wszyscy w śmiech bo mieliśmy na chemii o metanie ;p;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 O, to widzę żartowniś z Ciebie. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 No joke, że aż boki zrywać. Podpowiem, że szkolne żarty mogą śmieszyć tylko w danej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A nal ekcij pozamykała wszystkie okna bo się wkurzyła ja na to -zaczadzimy się(wszyscy w śmiech bo mieliśmy na chemii o metanie ;p;p) Jak masz chemie to chyba w gimnazjum jesteś :) A może inni się śmiali żeby Ci nie było przykro :twisted: :twisted: :twisted: A nal ekcij Po twojej gramatyce domyślam się ze jednak podstawówka... Obrażanie użytkowników (tu i dwa posty niżej). Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Jak masz chemie to chyba w gimnazjum jesteś :) A może inni się śmiali żeby Ci nie było przykro :twisted: :twisted: :twisted: liceum, technikum BA nawet studia mają chemię... nie wiem jak w zawodówce do której pewnie się udałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Nauczyciele w tej szkole też widać nie grzeszą inteligencją :mellow: :mellow: :mellow: Chyba ,że szkoła specjalna jak boją się wypuszczać uczniów na przerwę... Napisz jeszcze jak zrobicie jakiś żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 literówka =/= analfabeta forumowy geniuszu. Nie odbijaj sobie na forum za problemy z reala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Też wykonam malutką retrospekcję! ^^ Było to na lekcji matmy, w 3 gimnazjum. Nauczyciel tradycyjnie przechadza się po klasie i wypatruje kolejnej ofiary do zapytania. Dodam że na jego pytania, osobnik, który zdobył tytuł matematyka szkoły, dostał 5 cudem. Nie odpowiedział na ŻADNE pytanie, szczęście mu dopisało i dostał gratisowo dwa pytania na myślenie. Cud! ^^ (Nieskromnie, byłem to ja.) Po chwili namysłu: [N]auczyciel: Dzisiaj zapytam dziewczynę z zapiętymi włosami. Szum w klasie, dziewczyny rozpuszczają włosy itp. N: A może nie! Z rozpuszczonymi! Ponownie szum, dziewczyny zapinają włosy. ON (sic!) zbliża się do mnie! (Wtedy miałem ciutek długie owłosienie czubka głowy.) N: A może ty? [J]a: Nie, nie... wolę posiedzieć. Chwila ciszy i wymowne spojrzenie nauczyciela. J: A jak zetnę włosy? N: Daj spokój, przecież nie jestem gejem. Ta da! Może nie śmieszne, ale mi ta sytuacja wydawała się zabawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Bo jest zabawna w przeciwieństwie do 98% reszty. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Jak masz chemie to chyba w gimnazjum jesteś :) A może inni się śmiali żeby Ci nie było przykro :twisted: :twisted: :twisted: Po twojej gramatyce domyślam się ze jednak podstawówka... Obrażanie użytkowników (tu i dwa posty niżej). Warn +1 gnysek Nic się nie stało ale chyba trzeba mieć trochę rozumu, żeby zrozumieć że niekoniecznie pisałem o tym co się zdarzyło wczoraj :jezor: A literówka to nie jest żadna gramatyka jeśli chodzi o klawiaturze na której parę klawiszów naraz jak się wciśnie no to nie zawsze dobrze działa(jeśli się szybko pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W podstawówce nie mogli się śmiać z Ciebie??? To jak Ci podświetla błędy to wtedy bierzesz myszkę zaznaczasz i poprawiasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 A co jak ktoś nie ma myszki? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 shift + strzałki chyba ,że nie ma klawiatury :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Właśnie, co na to mężczyźni bez Shifta i strzałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Cóż... mądrości od tak się nie nabywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Właśnie, co na to mężczyźni bez Shifta i strzałek? Niech kupią sobie klawiaturę z myszką i shiftem ,jak nie moją kasy niech zarobią ,jak nie będą mogli niech pożyczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Niech kupią sobie klawiaturę z myszką i shiftem ,jak nie moją kasy niech zarobią ,jak nie będą mogli niech pożyczą... ...jak nie mają od kogo pożyczyć niech ukradną... Zawsze jest jeszcze klawiatura ekranowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ...jak nie mają od kogo pożyczyć niech ukradną... Zawsze jest jeszcze klawiatura ekranowa! Ależ by takowej użyć trzeba przecież i myszkę posiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 macie problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dobra, kolejna moja historyjka :D W poniedziałek na przerwie między WF-ami kolega podszedł do mnie i spytał się czy chcę wziąć udział w kibel party :D No i poszedłem (oprócz mnie było jeszcze 10 kolesi) i zamknęliśmy się w kiblu o powierzchni 1x1,5 m i jeden typ operował światłem z zewnątrz (włączał je i wyłączał, żeby było jak na dyskotece) a my w środku zaczęliśmy się drzeć i puszczać muzę z komórek. :D Nie wiem czy to takie bardzo śmieszne ale mnie osobiście bardzo podobało się to KIBEL PARTY :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 BUAHAHAHAH o ahhahaha ojezu ale śmieszne, no ja nie mogę... cool story bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Boję się myśleć co się działo przy wyłączonym świetle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Boję się myśleć co się działo przy wyłączonym świetle. Co tam wylaczonym, strach sie bac co sie dzialo przy wlaczonym : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Lolik, ale jesteś joł elo ziomasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 (oprócz mnie było jeszcze 10 kolesi) i zamknęliśmy się w kiblu o powierzchni 1x1,5 m mnie osobiście bardzo podobało się to KIBEL PARTY Gejostwo jest antypolskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Moim zdaniem historia lolika była trochę żałosna y_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dobra, kolejna moja historyjka :D No i poszedłem (oprócz mnie było jeszcze 10 kolesi) i zamknęliśmy się w kiblu o powierzchni 1x1,5 m i jeden typ operował światłem z zewnątrz Nie wiem czy to takie bardzo śmieszne ale mnie osobiście bardzo podobało się to KIBEL PARTY :D Masz dopiero 15 lat :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Inaczej nie byłoby go w szkole, nie? Duh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi