BartekGMClan Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 U nas to jak sie taki jeden koleś zesra to wszyscy zwiewają na drugi koniec klasy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 u nas na niemiecki baba pytała przez 2 lekcie z rzędu wszystkich w klasie więc skitraliśmy sie z 2 ziomkami pod ławke. A baba jako że głupia nawet nie zauważyła co i jak. A najlepsze jest to ze mimo 2g siedzielismy pod ławką to mamy obecność na tych zajęciach. Jak sprawdzała liste słychać było "Jestem" z pod ławki, ale ona miala cos z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Z gimnazjum: Mieliśmy matmę w sali nad stołówką. Jeden gość poczuł zapaszek ze stołówki i mówi głośno: - Mmm... Co tak ładnie pachnie? Drugi kolega: - Puściłem bąka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Pewnego spokojnego dnia zaczynamy lekcje angielskiego od bardzi dziwnego smiechu nawet nie wiem z czego sie smialem zreszta jak polowa klasy.Nauczyciel mowi do mnie : - Co sie tak smiejesz ? - Zdejmij ten kretynski usmiech ze swojej twarzy A ja na to : Bo wie pani...gdy na pania patrze to mi sie chce smiac :D Hmm samo mi sie jakos tak powiedzialo do tej nauczycielki tak naprawde to ja tego nie chcialem powiedziec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 @Up - ? ne kapuje :D Na matmie, czesto zadawalismy sobie zagadki przed lekcja, jeden gosciu cos tam wymyslil mowi, i tam sie kloci z inna osoba ktora mysli ze zna odpowiedz, wreszcie odpowiadajacy gosciu sie wkyrzyl i krzyknal -do I have a penis on my head? nauczycielka widac ze to uslyszala, i spowrotem powiedziala -yes it looks like you are a d***head! klasa padla na kolana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 U nas to jak sie taki jeden koleś zesra to wszyscy zwiewają na drugi koniec klasy :P Fuuuj... Jak to? Wstydzi się wychodzić do toalety w czasie lekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Sprawdzian z Angielskiego, koleżanka odwraca się do tyłu do kolegi -jak jest dreszcz? -dick. I napisała "George felt a dick on his spine". WAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 up : Lolz xd U nas ostatnio na filmie o hospicjum ktoś zapuścił w cichym momencie głośnego bąka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Skończcie już z tymi bąkami, kutasami i s**niem, do jasnej cholery. Nie mamy już 7 lat i nas takie rzeczy nie śmieszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Skończcie już z tymi bąkami, kutasami i s**niem FART DICK SUCK, FART DICK SUCK, FART DICK SUCK, FART DICK SUCK, FART DICK SUCK... Hm, co w słowie "ssanie" jest takiego do cenzurowania? Zwyczajny rzeczownik pochodzący od czasownika, żaden wulgaryzm. Jak byś niby chciał go zastąpić w zdaniu "W odkurzaczu ssanie wytwarza sprężarka odśrodkowa"? @Flaque: Nie wierzę, że ktoś by był taki głupi i tak zrobił ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja mówię oczywiście o sr**iu... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nie zwracaj uwagi na Marmota, on tylko o jednym. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 @Flaque: Nie wierzę, że ktoś by był taki głupi i tak zrobił ;[ No niestety chciałbym myśleć, że to prowokacja, ale życie to nie GMClan, gdzie co drugi user to prowokacja ;v Z resztą nawet jakby kolega powiedział jej jak jest dreszcz, to zdanie byłoby do dupy =D Moment sprawdzania sprawdzianów przez nauczycielkę na lekcji był epicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Skończcie już z tymi bąkami, kutasami i s**niem, do jasnej cholery kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas kutas BartekGMC: ja raz se tak pierdnąłem na angliku, ale głośno a nauczycielka była tak zajęta jednym uczniem że nie zauważyła mojego pierdzenia siedziałem w pierwszej ławce z koleżankami na dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Bas to pewnie twoje koleżanki cię uwielbiają za twoje zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Yhy. Bassmaster- pierdnięcie-i wszystkie laski się zlatują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Bas to pewnie twoje koleżanki cię uwielbiają za twoje zachowanie. Marrac Ty pajacu to raz mi się zdarzyło i przeprosiłem. Kto mnie zaraportował <_< Wesoły kucyk z Tęczowej Doliny! Warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Należało Ci się, sam to chciałem zrobić ale ktoś mnie uprzedził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Dzisiaj kolega mnie pchnal, i wyladowalem *ykhy* o rog stolu, jecze z bolu, na ziemi nauczycielka wchodzi do klasy i mowi -go and check with Lauren, if you still can have kids. Potem sie zasmiala, i powiedziala ze chodzilo abym z nia wyszedl po jakies papiery, ale klasa w tym czasie oddawala nauczycielce czesc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Byliśmy na wycieczce w młynie, gdzie robi się mąkę i piecze chleb, koleś który nas oprowadzał dopiero co w stał, stary dziad taki. Gdy staliśmy przed machinerią zaczął nam opowiadać, jak to do chemicznej mąki dosypuje się paznokcie murzynów, przez co "dzieci łapią różne choroby, uczulenia, wysypki, alierg..." zająkał się pod koniec i nie dokończył właściwie, odpalił machinę która była megagłośna i trzęsła całą chałupą, kolega się przestraszył, ja go szturcham -I czego się boisz? -BO ALIGATORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Na lekcji fizyki: lekcja normalnie się odbywa, gdy nagle ni z tego ni z owego górna część rynny się oderwała (lol) i przekrzywiła. Niby nic, nauczyciel nic nie robi. Po kilku minutach, rynna leżała na samochodzie właśnie tego nauczyciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 przypomnialo mi sie, byly jakies charytatywne rzeczy w calej szkole, i jacys kolesie, dostali kase aby umyc nauczycielowi samochod, ja patrze co oni robia, a ci na niego pluja i wycieraja gabka P.S. Oj teraz tak pomyslec to chetne bym zrobil to co nauczyciel powiedzial :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 U nas ktoś napisał jednej nauczycielce na samochodzie kamieniem ch**. Potem była afera w szkole, ale nie wyszło kto to :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ha ha ha, wszyscy się śmieją -_- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Powie mi ktoś, dlaczego dzieci podniecają się przekleństwami? Toż to żenada "Hahahaha! O ja nie mogę... <dyszy> C**J!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Powie mi ktoś czemu dzieci używają pseudo-kodu na emotikonki GG na forach? <żal> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ten temat coraz bardziej schodzi na psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ale chyba tylko mój geograf hasa po szkole w pełnym garniturze i butach G-Unit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 @Flaq: 1. Nie ma takiej emotikonki... 2. To nie miała być emotikonka. 3. Sam to robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Dzisiaj dwóch kolesi stoi na przerwie na korytarzu i se gadają. W pewnym momencie pani przechodzi za plecami jednego z nich, a ten wali teksta: "Rafał, ty hu**." Potem dostał taki opieprz że się o mało nie poryczał :P Albo na WF-ie gramy se w siatę i w pewnym momencie mój kolega z całej siły kopie piłkę z woleja :P (nie pytajcie, nie wiem czemu to zrobił) i pech chciał, że pani dostała prosto w twarz. Rozpłakała się i powiedziała że mamy siedzieć przez 2 WF-y na ławkach i nic nie robić (było to na początku 1 WF-u) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi