Shylios Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Kazdy pewnie z was ma telefon ;p kolorowy wyświetlacz i jave :P Więc opiszcie mi jaki macie model telefonu, w co na nim gracie ;) oraz wasze ulubione gierki :D Ja zaczne :P Mam Nokie e50 Ulubione gry: 1. Doom (ten classic z lat 90 =] ) 2. Superminers 3. Elven chronicles 4. NFS: ProStreet 5. Tibia xD I rzecz obowiązkowa dla mnie... Gadu-Gadu XD Aby nie być gorszym od Kamrata też dam fote xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 SE w200i B) na komórce grałem tylko w jedną dobrą gre - DoomRPG, reszta to syf, chociaż ogólnie na telefonie nie gram -> słucham muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 All worms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Hmm SPV E650, nie gram w gry zawsze tylko chodze po stronkach, chociaż czasami na lekcjach zdarza mi sie grac w tibie jak nie mam co robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Sagem My X6-2 Moja ulubiona gra : Tetris :D Ulubiona aplikacja: Programmers Calculator (Pcalc) xD EDIT: Jeszcze Prince of Persia fajna gierka ale nie aż tak, jak Tetris ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Samsung i300 416MHz, 64MB Ram, 3GB HDD, Windows Mobile 2003SE Głównie gram w CoD2 i Atomic Cannon czasami w Mario ze snes'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 SE K310i 1.Crazy Taxi 2.Medal Of Honor - Airborn (?) ~~Potem dokończe,musze leciec :/ Shylios:Wes udostępnij Dooma i ProStreeta Proszenie o nielegalne oprogramowanie jest niezgodne z regulaminem. Tym razem jednak nie dam ci warna, ale uważaj. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Sagem my401x Tetris Elven chronicles Przez gprs musze gry sciagac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja mam nokię 6300 Gram w: 1) Counter Strike Micro !!!!! :] 2) Call of Duty 3 :) 3) Worms 2007 :lol: 4) Doom RPG :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 btw. Counter Strike Micro - mam fulla,strasznie dupna gierka ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Przez gprs musze gry sciagac ;/ Heh, ja też :) Takie są uroki sagema :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 SE T630 B) EDIT: Ulubione gry: MDOOM Vrally Full app Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A ja mam pytanie co do tibi na komórkę, gdy miałem ją swoim telefonie Se k510i na abonament to strasznie mi żarła kasę za łączenie z netem, czy wszyscy tak mają czy to ja nie potrafię ustawić czegoś ? ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 LG KU800 Gry: 1. Wiedźmin 2. Age of Empires 2 Deluxe 3. Dragon Island 4. Paris Hilton's Diamond Quest Aplikacje: 1. Opera mini (^^) Więcej nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 se k310i (ten sam co ma fallord) gry: Bubu 2: Gacie Szzzmocy :lol: Bounce Muahahahah!!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Siemens C75 + lekki tuning softu(by me :] ) Ulubione gry: Burnout Fifa 07 Jump Free Running (Le Parkour) Medal of Honor Airbone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Tymczasowo posiadam: Motofone F3 a jako, że on nie ma gier, to nie gram na nim, służy mi tylko do smsów i dzwonienia ;p . A na codzień (obecnie jest w naprawie) posiadam: Sony Ericsson K750i i w zasadzie na nim nie gram, a jak gram to w: 1. taki wbudowany tenis od Sony Ericssona, nie pamiętam nazwy, bodajże Super World Tennis 2. Marc Ecko's Getting Up (chyba dobrze napisałem ;p ?) 3. Bowling XXX 4. Zuma Deluxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ale chwilka, taki temat już był :P (Sorki za offtopa) (Ale i tak posty z valhalli sie nie liczą :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Mój fon: :P Nokia 6230 Osobiście nie gram w gry na fonie, no chyba że nie mam dostępu do kompa albo mi się nudzi ;) A na tym fonie mam: -Sacred (żałosne IMO :| ) -Space Impact III (the beeest) -coś z motorami xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Sony Ericsson k700i Moje ulubione gry: 1.Super real tennis 2.Dragon Island 3.Doom RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nokia 6280 http://www.nokia.pl/A4464097 Ulubion gry: - Prince of Persia; - Splinter Cell; - Virtua Tennis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nokia 6610 Nie mam żadnych gier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nokia 1600 Nawet Javy nie ma... Nic... Nie ma WAPa, MMSów, JAVY, nie można (chyba) wgrywać nic z kompa, nie ma Bluetooha ani IrDy, nawet nie ma żadnej galerii ani nic w tym stylu... Ma takie oto gry: Soccer League, Rapid Roll i Snake Xenzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nokia 1600 Nawet Javy nie ma... Nic... Nie ma WAPa, MMSów, JAVY, nie można (chyba) wgrywać nic z kompa, nie ma Bluetooha ani IrDy, nawet nie ma żadnej galerii ani nic w tym stylu... Ma takie oto gry: Soccer League, Rapid Roll i Snake Xenzia. Ma jave, ma mp3 (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Sony Ericsson K800i Best: - Worms '07 - Tetris - Splinter Cell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 SE K310i 1.Crazy Taxi 2.Medal Of Honor - Airborn (?) ~~Potem dokończe,musze leciec :/ Shylios:Wes udostępnij Dooma i ProStreeta DOOM: Emulator gba na jave (bo symbiana to ty chyba nie masz): 88 instrukcja jest na głównej http://mjavaboy.latinowebs.com/ DOOM: **** <-- To powinien być ten sam co ja mam ;pp NFS PRO: Rodzielczość 240x320 Java Rozdzielczość 176x208px (z ip-mart'a) Java NFS MW: 240x320 Java Teraz hepi :D ?? Nie wiem czy wiesz, ale podawanie linków do gier java będących w sprzedaży i gier dla GBA będących w sprzedaży to piractwo. Warn. Marmot Kuffa! Zapomniałem się XD Shylios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 SEK750i Ulubione gry: - Blades and Magic 3D - TibiaME 1.50 - Age of Empires III - Call of Duty 4 - S.T.A.L.K.E.R. - Duke Nukem Mobile 3D - Fantasty Battle: Revenge - Knight Tales - Midnight Pool - Might and Magic - Need for Speed: Carbon - OpalQuest - Prince of Persia: Warrior Within - Quest for Alliance - Real Football 2007 3D - Sims 2 - Splinter Cell: Pandora Tommorow 3D - Vans Skate And Slam - Worms - Worms: Forts i to chyba wszystkie (ulubione) gry :D Aplikacje: - MiniCommander 2.4 - BTInfo 1.08 - PaintCAD 1.9.1 - DocViewer - GG - Entagger Mobile - Gmail - MobilePDF - MobyExplorer 3.0 (do książek ^^) - i, oczywiście, Opera Mini 4.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ten sam co ma Marmot k750i Ulubione gry: -Fight night round 3 -Midtown Madness 3 -Saint's Row -Worms(podobne te co ma Jaklub) APP: -Face warp -Karaoke :lol2: -Video dj i te inne wgrane w k750i z serii djowania -Dictionary(PL) -World clock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ostatnio kupiłem sobie "Elven Chronicles". Nie no, ta gra po prostu roksi. Polecam :) (7,32zł w play necie (9 brutto)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ma jave, ma mp3 (chyba) Nie ma Javy (ma tylko jakieś wgrane gry - to nie znaczy, ze ma Javę, jakby miał Javę to bym mógł te gry usunąć). Coś w stylu MP3 ma (chyba 2 dzwonki są z głosem kobiety), ale po co mi to, jak nie można (chyba) nic wgrać do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi