Maximal Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Start tury: 14.11.07 - 21:52 Temat: Komputerowa wersja jakiejś znanej gry planszowej Czas: 24h Uwagi: Mam tu na myśli Statki, Chińczyka, itp., acz gra nie musi być koniecznie bardzo znana. Oczywiście wszelakie wariacje dozwolone. ;p Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Bleeeee... jaki temat :x W ogóle nie gram w gry planszowe więc o ich zasadach pojęcia nie mam :U nie startuję! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 doopa, nie biorę, chociaż planszówke dobrą raz zrobiłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jak ktoś zrobi przeróbke "Magi i miecza" to ma u mnie browara :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 zrobiłbym jakbym znał, bo ładnie brzmi xD ale taki temat na 24 h... eh... za mało czasu :/ może i na chinca jakiś maniak sie by wyrobił, ale ja bym chciał monopol, lub coś takiego bardziej rozbudowanego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Jak się dodaje gry :\ ... Bo nie da się ... :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Bleeeee... Temat beznadziejny ;/ P.S. Czy ten temat nie powinien już być zamknięty? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Chyba będzie trzeba zmienić zasady Ligi 24, bo ostatnio coraz mniej chętnych jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Co konkretnie masz na myśli? ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 więcej czasu B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 No co Ty, chcesz olać tradycję? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi