PsichiX Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 XenoN Engine Basic Witam wszystkich! Ponieważ ostatnio zacząłem gruntownie przerabiać silnik, to pozwoliłem sobie udostępnić Wam moje dzieło w wersji aktualnej. Jest to silnik 3D XenoN w wersji podstawowej. Silnik oferuje odwzorowanie natury, fizyke ciał i wiele innych funkcji (ale w wersji podstawowej). Sami widzieliście jego możliwości więc nie będę się rozpisywał :)UWAGA!!! Jeśli wykożystasz silnik, to musisz(!) zostawić intro. Zabronione jest bezpośrednie kopiowanie/modyfikowanie i rozpowszechniane jako swoje dzieło. Miłego użytkowania i oby się przydał! ;)Download XenoN Engine Basic Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Świetne :) tylko postać przy spadaniu trochę drgnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nie chce marudzić ale to mi coś przypomina a nawet bardzo https://forum.gmclan.org/index.php?act=ST&a...t=7567&st=0 no nic to tylko świadczy że niektóry mają problem z wymyśleniem czegoś oryginalnego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Tak sie sklada ze tamto to przyklad do silnika by wiedziec jak uzywac, a ta trawka to przyznam ze pierw byla u ciebie, ale to nie znaczy ze mam problem z wymyslaniem czegos oryginalnego - powtarzam, to tylko przyklad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Tak sie sklada ze tamto to przyklad do silnika by wiedziec jak uzywac, a ta trawka to przyznam ze pierw byla u ciebie, ale to nie znaczy ze mam problem z wymyslaniem czegos oryginalnego - powtarzam, to tylko przyklad :) nie akurat trawę to zmaściłeś wygląda znacznie gorzej od mojej :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 sam bym takiego silnika nie skleił.. no ale jednak brakuje w nim pare rzeczy, badz co badz jest tylko system poruszania sie i prosty enviroment, pewnie i dobre na 'baze' do gry, jednak przydalby sie jakis nie wiem.. chocby system jakiegos strzelania,a takowania, czy przeciwnicy.. ale masz 4/5, jak mowie sam bym czegos takiego nie napisal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 silnik nie nadaje się na większe projekty, a zwłaszcza kiedy GM wyciąga większą część procka ( ja miałem 100%... i mi się zaciął... ) do grafiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Bardzo dobre!Po tych wszystkich skryptach widać, że dużo czasu się robiło ten silnik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Dobre wykonanie, widać że się napracowałeś, chociaż mi się raczej nie przyda. 4/5 nie znaczy ze mam problem z wymyslaniem czegos oryginalnego Zazwyczja twoje własne pomysły nie sa zbyt dobre XD (nie obraź się za to, to moja opinia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 a mi pisze failed to running the game :o :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Wyciąga na 95-112 fps (zwiększyłem limit do 200 i sprawdziłem jak szybko będzie chodzić ;) ). Może i da się coś w tym zrobić fajnego, ale jak tak patrzę to w sumie tylko ułatwienia do silniczka gm'owego. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Wlasnie XenoN jest baza i ulatwieniem dla gier 3d, a ta wersja to podstawowa (20% XenoN Core), wiec wiele ciekawych efektow nie zostalo umieszczonych, przez co nie jest tak dobry jak aktualna wersja, ale kod dalem (a nie mialem wogole dawac), bo wymyslilem sposob na przyspieszenie silnika i przez to musze go kompletnie przerobic (ale niektore skrypty zostana - te ktorych brak w basic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 świetny silnik, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 super to zamało jest wysmienity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InVersoN Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jakis error T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A z jakiej wersji korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @UP: pewnie nie zajerestrowany GM :P hmm...silnik bardzo dobry musze powiedziec 4.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @UP: pewnie nie zajerestrowany GM tongue2.gif Czytałeś treść tego błędu? Jak wół: Unknown function or script... 7_7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi