fervi (Skovv) Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Tu wam daję mój engine labiryntu. Nie jest profesjonalny, ale może się przydać newbie ;d http://www.gmclan.org/up2444_12_labirynt.html To takie coś, musimy wziąć "loda", bez skojarzeń proszę ;d i iść do gwazdki. Grafika nie moją, ale to przykład :) Proszę o umieszczenie mnie w credits, jeśli to używasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ale kicz... :P zal.kazachstan.org... jak wpadnę na gwiazdkę zostaje zasypywany wiadomościami, i nie mogę się ruszyć :P EDIT: Po co dajesz w klocku 'jump to position' x-32 skoro można zaznaczyć realtive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 1. Po co na klockach? 2. Za szybkie poruszanie 3. repeat(ever)show_message('Graj dalej!') xD xD xD Result: Na kiego grzyba to komu? :) @UP: Prosze, skonczcie z tym 'żal.xxx.pl' bo to baardzo glupie, serio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 twojastara.ru żenada... 0/5 i po co to komu? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 noobki.ru ostatnio zauważyłem, że ludzie robią takie gry, więc dodałem, może się komuś przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ahh...czy teraz wszyscy robią w GM 7.0 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 grief.co.kr Robiłeś to więcej niż 5 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 @piotrex1995 GM 7 jest popularny, i więcej przykładów jest do nauki @Raistlincośtam Nie wiem, a interesi cię coś ?? ;d;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 GMK ;p nie mam 7.0 ;p nie testuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 zaraz-dostaniecie-po-warnie-i-to-bedzie.edu.pl :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi