Tymon Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Głosujemy! Mój głos oczywiście na Konrada-GM. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 oh oh! Pierwszy post :D :D :D miejsce zaklepane :D zarad editne :D Głos na Konrada :P Najciekawsze :D Tomoex by wygrał jak by dał więcej kombosów ;p Natomiast Vianom zrobił fajną gre, ala little fighter ale zbyt nudne :P @up: Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. :3Wytłumacz się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Grałęm tylko w grę Konrada i głos na konrada-gm i bez pretensji ! Ok zagrałem w grę solmisa Koszmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Głos na Yodę. Pomysł, urozmaicenie, dobra grywalność. No wprawdzie dopatrzylem się buga(jak umrze gostek i dalej się będzie jeszcze bić, to pasek życia będzie się powiekszał w drugą stronę), ale i tak najlepsza gra. KonradGM-według mnie kiepska interakcja(ruszasz myszką byle jak i wygrywasz) Solmis-dlaczego jak uderzam to hp ucieka mi, a goście zaostają nie ruszeni? nie mówiąc już o takiej rzeczy jak zginanie nóg TomoeX-spoko nawet gierka Vianom-też fajna, ale Yody lepsza EDIT: @Nakyls: Jak bez pretensji jak po sprawdzeniu jednej gry wystawiasz ocenę? -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 @Nakyls: Jak bez pretensji jak po sprawdzeniu jednej gry wystawiasz ocenę? -,- Po pierwsze: Nie jednej gry tylko dwuch Po drugie: A musicie mieć pretensje daje ocenę to daję :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Głos na Yodę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Grałęm tylko w grę Konrada i głos na konrada-gm i bez pretensji ! Wiesz dziwnie rozumujesz... jak mozna oceniac grę skoro grało się w tylko jedną... skąd wiesz czy tym razem ktoś nie zrobił lepszej gry od Konrada xD ? A tak w ogóle ta gra Konrada to bijatyka ? xF A co do ocen: Konrad - zdecydowanie przewaga efektów nad grywalnością :| Gra jak dla mnie nie ma najmniejszego sensu - takie latanie za myszką i dobijanie :P I za dużo się dzieje :F (a nic konkretnego) Solmis - no cóż - kiepskie toto xP Vianom - ciekawy pomysł, wykonanie gorsze, jeszcze gorsza grywalność xD (i zajdwabiście krótka ) ToMoEx* - spoko ale jakoś mnie nie zaciekawiło ;) Tak więc po raz kolejny nie oddaję głosu na nikogo :( *czy jak to się tam pisze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Wiem, gierka beznadziejna. ;/ Moja pierwsza bijatyka i na dodatek głowa mnie tak napierd****, że shock. A wczoraj mogłem tylko 2h poświęcić. Co do gier: KonradGM - strasznie dużo efektów i jak dla mnie za szybko się dzieje. ;p Yoda - twoja gra najbardziej mi się podobała i głos na ciebie ;] ToMoEx - No cóż jakoś mnie nie wkręciło w ogóle xD Vianom - mi najmniej się ta gra podobała (strasznie krótka, czy to jest w ogóle bijatyka? :boxed: ) Więc chyba wszystko jasne. ;x Ok zagrałem w grę solmisa Wiem, że szok. :P Na następną turę się postaram... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 A wczoraj mogłem tylko 2h poświęcić. Ja tez i co? :P No dobra niech ci będzie - robiłem 2 i pół godziny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Oddaję głos na Vianoma. Chociaż gra krótka, to przypomniała mi o Little Fighters x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Heh, nie głosuję na nikogo, bo nie chcę innych zniechęcać :D Powiem tylko trochę o grach Kondzia i Yody. @Yoda: Fajna gierka, ale dla mnie za mało się dzieje, a gdy dźgałem drugiego mieczem to nic mu się nie działo :/ @Kondziu: Fajne, bo dużo się dzieje + efekty, ale dla mnie za dużo się dzieje XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 a gdy dźgałem drugiego mieczem to nic mu się nie działo :/ ?? przecież dto gra dla 2 graczy - może miałeś włączony 'blok' - ale wtedy mana ucieka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 konrad: nie widze kulki :o :P yoda: podoba mi sie - glos na ciebie ;) vianom: nie przypadla mi do gustu ;/ tomoex: nuda... solmis: nie moge tego przejsc :P jak kopie to mi odbiera zycie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 @Yoda: Lol? poczytaj se czym jest bijatyka :] Yoda - Nom... ma większy sens od mojego projektu, w tym że moje jest oryginalniejsze xD Vianom - X_x Solmis - ;p ToMoEX - :o Głos na nikogo, bo brałem udział więc nie głosuję :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Lol? poczytaj se czym jest bijatyka emot11.gif A czy ja mówie że nie jest? Oo Mówię tylko że niebyt przypomina i nie kojarzy mi się z bijatyką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 tymon, mnie to wnerwia, że jak głosuję, to mi się sciąga dana gra, to tak musi koniecznie być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja tez i co? :P No dobra niech ci będzie - robiłem 2 i pół godziny xD To GZ. :] @DarkMaximal: Kiedy kolejna tura? ;p <wiem, wiem> xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Kondrad-Gm super gra nie chaciałem dalej sprawdzać tak mi się spodobała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi