Maximal Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Start tury: 3.11.2007 - 21:49 Temat: Bijatyka Czas: 24h Uwagi: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bijatyka Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Taa, a grafika to mam na każde zawołanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 zastanawiam sie dlaczego zawsze tura startuje wieczorem - zostaje ponad polowa czasu :( no chyba ze ktos nie spi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Szczerze? Nie chce mi się :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Bijatyka- błeeeeeeeeeeeee... :X Chyba se daruję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja może coś podrzucę. :P Ale jutro mam przeczytać 100 stron krzyżaków i odrobić lekcje. ;/ Mam nadzieję, że uda mi się wyrobić. Temat moim zdaniem dobry. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 OoOoOo... 2 tury pod rząd :D Biorę się do pracy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Oto moje Wypociny mam nadzieje że jeszcze tylko dwie osoby zrobią grę... będę miał 3 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jak już skończyłeś, to możesz sam dodać swoją grę. Wejdź tutaj i kliknij Dodaj swoją grę do tej tury!. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja już dodałem... Nic specjalnego, bo miałem 2 h. ;/ Zycze powodzenia innym zawodnikom... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No dobra jedziem - tylko się grafy nie przestraszcie xD http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...nload&zm=80 tadadadam!!!! :P EDIT: o damn - pomyliłem się - WINNER pisze nad przegranym xD - wybaczcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Masakra :/ bijatyka... prawie 70% gry to grafika wszystkich udeżeń... Nie ma sensu moim zdaniem nawet próbować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi