Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Aktualne wymogi znajdziecie na końcu. Potrzebuję grafikę owcy: - rozmiar 32*24 (czyli 32 pikseli szerokości i 24 pikseli wysokości) - rzut taki jak w platformówce - cieniowanie typu: - animacja chodzenia (obojętnie ile klatek) i spadania (1 klatka). W zamian oferuję miejsce w creditsach, nie tylko tych w grze, ale także w temacie. Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Moze cos wykrzesam... No ale wszystko zalezy od moich osobistych checi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 http://graf.tibia.org.pl/potwory/Sheep1.gif Zmniejsz sobie w gm i masz ;) Nie wiem, ale możesz screeny popykać ;d Spadania?? OCB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 fervi: - rzut taki jak w platformówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Tiaaaa nie ma to jak zajebać grafikę z Tibii - puk puk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Fervi: Masz problemy ze wzrokiem? Nie dość, że to jest rip z Tibii, to jeszcze nie w tym rzucie i nie w tym stylu. A spadania to do grafiki z Tibii to i tak byś (chyba) nie zrobił. Chodzi o to, że ma mieć wszystkie łapy wyciągnięte do dołu, czy coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Tiaaaa nie ma to jak zajebać grafikę z Tibii - puk puk! Jak ja prosiłem o grafikę rycerzy, to mi też ripy z tibii dano ;d @Jaklub Poszukam zaraz, może na coś trafię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ale to nie ja ci dawałem te ripy, więc dlaczego to ja mam być twoją "ofiarą"? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Nie znam się na grafice, to ci dam to co znalazłem takiego: http://www.laliki.ovh.org/Sheep.gif (dorysuj sobie animację ;d) http://www.worms2.com/images/icons/good_weap_sshee.gif (latająca owca, to lepiej, bo nawet nie trzeba animacji dodawać) http://www.petalia.com.au/images/newslette..._blue/sheep.gif (też to poddaj animacji) @Tymon Ta grafika nadawałaby się do platformówek 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Wiem, że jestem nieco kapryśny, ale: Propozycja nr 1 - To baran. Ale i tak mi się nie podoba. I nie pasuje. Propozycja nr 2 - Nie potrzebna mi super-owca do gry. Propozycja nr 3 - Rozmyte i żółte. Owca ma być BIAŁA. (Zwłaszcza, że w grze zmienia się funkcję image_blend niektórym owcom) No i nie pasuje. To ma być owca pixelartowa i w podanych rozmiarach. Ach, i grafiki z tibii nie pasują do platformówek. Chyba, że zrobionych w RPG-Makerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 znalazłem takie coś http://www.messengerfreak.com/emoticons/animals/sheep4.gif może ci się spodoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Przykro mi, Marku S., ale proszę o pixelartową owcę. Chodzi głównie o kontur, mam problemy z narysowaniem dobrego łba owcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Widząc grę jestem skłonny wykonać nawet całą grafikę ( tilesety, obiekty gry etc. ), oczywiście jeśli jesteś zainteresowany. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 To mógłbyś skombinować jakieś owce, one są najbrzydsze. Jeśli masz czas. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Trochę mniejsza od tej co chciałeś, ale. Oczywiście będą też prze kolorowane na wskazane przez Ciebie kolory. Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Są bardzo dobre. :) Pasują. Wielkie dzięki, masz miejsce w creditsach. Mógłbyś jeszcze zrobić 4 rodzaje klocków w rozmiarze 16*16: drewniany, kamienny, metalowy i coś w rodzaju niebieskiego plastiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Jasne. :) Dla upewnienie się. Każdy z elementów klocków, czy to schody, czy to platforma, ma być drewniany, kamienny... itd., czy tylko w tego typu motywach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Tylko klocki (na razie), resztę z tych schodków itp. postaram się zrobić sam. Belki nie są podzielone na motywy. Czyli do każdego z 4 motywów klocek w rozmiarze 16*16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Niektóre w dwóch wersjach. Do wyboru. Nie widzę tylko tego plastikowego. Mógłbyś przybliżyć co masz na myśli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 ja myślę, że ten plastik to powinien być jaśniejszym niebieskim :D fajnie rysujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Dziękuję. :3 Doprawdy, nie mam koncepcji. Ale zrobiłem rurę. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Tymon: Piikne! Bardzo mi się to podoba. Ten "plastik" wygląda dobrze. Ta parura-rura wygląda trochę tak, jakby była z gry z Mariem, fajnie. Mógłbyś zrobić jeszcze żółtą belkę w rozmiarze 48*16? To miałoby być coś w rodzaju metalowego czegoś, w stylu Wormsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Mam nadzieję, że wystarczy. Poprawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 gdzie ty się nauczyłeś tak rysować ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 W domu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 :P Co to ma być? Warn. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Połączenie pomysłów Jakluba z grafiką Tymona - to duet 100x lepszy niż bracia K. :P Z tego wyjdzie coś bombowego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 UP: A programowanie? Bo grafę i fabułę sam se mogę zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 gdzie ty się nauczyłeś tak rysować ;p ? Poprostu cheaty wpisuje XD UP: A programowanie? Bo grafę i fabułę sam se mogę zrobić A nie wpadłeś na to że Jaklub jest programistą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Tymon: Jakiego programu używasz do robienia grafiki ? Pixelartem wszystko jedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi