Maximal Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Tura #33 - Głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Konrad-GM: Efektowne, ale dla mnie to nie wystarczy. Nikas: Co to ma kurczę być? Szajs, jak dla mnie. PsichiX: Kolejna przewaga efektów nad grywalnością. Nie podoba mi się. Kryniak: Głupkowata atmosfera, mimo bugów gra spodobała mi się. Szymek11116: Gra ssie intensywnie, jak dla mnie porażka. Jeśli n00bowskiemu stickmanowi dasz głowę Tuska, nie będzie to zabawne. Yoda: Muzyczka z Power Rangers i "Warchoły". Fajne. Mike_p: Strzelanie w łby jest trochę nudne. Kasa100: Ta gra jest żal.ru. Nic więcej nie mam do powiedzenia. Jaklub: Swojej gry oceniać nie będę, ale powiem, że spieszyłem się bardzo. Głos na Kryniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Głos na Jakluba najbardziej mi sie ta gierka spodobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 @Jaklub: Głos dla ciebie za fajny pomysł z tym bossem na końcu. @Yoda: twoja gra też nawet nie co fajna, ale zbyt dużo tych pocisków tak "nasranych" jest. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ogólnie: wszystkie gry są marne i żadna mnie nie wciągnęła. Głos na Jakluba, bo ze wszystkich najbardziej mi przypadła do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Mi sie podoba gra Konrada-GM :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 A mi się spodobała gra mike_p fanjy pomysł z tą warszawą i 'kurko wodnymi' korzeniami :P Gra Jakluba też spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Jaklub, twoja gra po prostu wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Gra jakluba jest najlepsza jak dla mnie :thumbsup: ostatni poziom rzadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No, Jaklub, superowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Nie!! Dlaczego akurat wtedy musiałem dostać karę? :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi