g-loc Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Czy kochasz Ranmusa? Ja go kocham... Kocham Ranmusa bo mnie nie lubi, mam banie i kocham Ranmusa bo jest spokooooo Piszcie tu szczerze, jedzcie grzyby :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 o kurwa to się pewnie nie spodoba władzy wyższej :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Kocham całym sercem i całą duszą mą. :santa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 temat jest orginalny he he kocham Ranme łaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :) kocham muchomory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Nie kocham. Lubię go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Niech dziewczyny się wypowiedzą, a niektórzy z was niech pohamują swoje homo-zapędy. ;p @2xDown - do Ludzixa: Jak wszyscy odnoszą się do niego "go", nie "ją", to Ranmus jest raczej facetem, jeśli o to ci chodzi. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 :* *: ^^ :bye1: Nie no...aż mi żal reporta wciskać! ;f Temat durny, ale my to lubimy... :D ---------------- Now playing on foobar2000: Iron Maiden - [somewhere In Time #01] Caught Somewhere In Time via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 a niektórzy z was niech pohamują swoje homo-zapędy. ;pAż tak jesteś pewien jej płci :}? Ranmus <3 Damn, wydało się ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Lubię go. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 g-loc chce zaspamować udając, że jest pijany? Temat durny, jak jego autor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 a Ja go nie koffam... on jest "ZuY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Czy kochasz Ranmusa? O_o znowu durny temat xD może ktoś założy temat czy spałeś z g-loc'kiem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Nie kocham go, a nie znam go na tyle żeby go nawet lubić... Szanuje go :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Za to mnie nikt nie kocha. Idę się pochlastać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 @dziadek: a więc zróbmy zbiorowe chlastanie. na gmc zostanie tylko ranmus. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 wtf? ja zakładam temat z ankietą "czy gnysek ma fermę?" a na haju na forum się nie wchodzi, a jak sie nie kontrolujesz to ustaw hasło do kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 ranmus jakie ty masz powodzenie no no a ja go nawet lubię ale nie kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 mueheh eh eh... durnota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham TYLKO NELCIE :*:*:*!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ranmus jest zły i nie dba o userów :P Więc nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ten temat to już chyba lekka przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ale ciekawie się zapowiada, bo Gnysek obiecał w shoutboksie zbanowanie każdego który tutaj napisze, a proszę, ile postów i ile userów ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 LOL... Low, skąd wiesz, że Cię nie lubię? Wysuwasz takie wnioski za ostrzeżenia? No niestety, ale za nieodpowiedni ton i słownictwo muszę je przyznawać. Jak Borek cenzuruje słowa pokroju "wyrucham", to co dopiero ja. :D Masz na pocieszenie buziaczka (i lepiej żebyś był kobitą). :* ps. Dziadekkleofas, ja Cię też kocham... jak dziadka. Jesteś naszym gmclanowym dziadkiem i sypiesz piach po oczach. :P Niestety już zapomniałem jak się nazywa ten wymysł rosyjskich folks'ów. :( Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi