Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Postanowiłem przejść na irrlichta więc udostępniam wam wszystkie moje projekty robione w GMie. DOWNLOAD: https://gmclan.org/up1717_3_Smietnik.html Enjoy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Postanowiłem przejść na irrlichta więc udostępniam wam wszystkie moje projekty robione w GMie. DOWNLOAD: https://gmclan.org/up1717_3_Smietnik.html Enjoy ;p Serio? :( już nie będziesz nam pomagał w GM'ie? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ściagam... ciekawe co tam znajdę ;p A na serio kończysz już z gmem? Heh zazdroszczę ci że tak opanowałeć C++ i dajesz sobie radę... ech.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Czas najwyższy żeby przejść na coś porządniejszego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 też probowałem przejść na c++ ale ja tego kodu nie kumam w archiwum są tylko secure code?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Wiele od gmla podstawy się nie różnią... gorzej z bardziej zaawansowanymi funkcjami ;p A co do przykłądów - fajne - przydadzą się... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Za szybko przechodzisz. Chociaż racja, blistko 18, czas się za coś brać ;p . Ale jescze rok odpoczynku od C++ mógłbyś sobie zrobić ;D . Większość tego co będziesz robił jeszcze przez 2 miesiące, zrobisz w GMie. A śmietnik już zasysam ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Zawsze mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym (czyli GM z c++) i zrobic cos fajnego w c++ co by urozmaicilo GMa. Ja nie rezygnuje calkowicie z GM, bo po co? zawsze mozna zrobic super efekty w c++, dac do dll'a i rozkoszowac sie taka udoskonalona gra/programem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 konrad!!!!nie bądź taki i zostań na gmclanie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie mam zamiaru was opuszczać, tylko dałem całe projekty które raczej mi się nie przydarzą ;p A co do GM'a czasem będę wracał do niego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 A ja od GMa nie odejdę xD C++ troszeczkę sie uczę na boku, ale jak mam zrobić fajną platformówkę, to po diabła mam wszystko od podstaw pisać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Popieram Pabla. :P Nieporównywalnie wygodniej jest odpalić GMa, niż babrać się w C++. Oczywiście przy jakichś wielkich projektach 3D lepsze będzie to drugie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Fajne rzeczy mozna znalezc w tym smietniku. Dzieki Konrad za wstawienie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 @PsichiX: GM ma jedną wadę, spowalnia całą pracę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 też probowałem przejść na c++ ale ja tego kodu nie kumam Ja też człece nie kumałem :] wystarczy przy tym przysiądź i zrozumieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja też nie odejdę od gm'a. Chociarz się ucze Basic. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dzięki za ten śmietnik znalazłem w nim wiele rzeczy które mi pomogły. :) Ja też teraz zabrałem się za C++ ;) Teraz uczę się o OpenGL :] P.S.: Fajny avatar ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 @Konrad: Mi OpenGL chodzi plynnie pod GM (nawet gdy room_speed=1024), choc wczoraj jeszcze mialem maly problem, to jednak wszystko piknie chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ale zawsze jakieś FPS'y zżera ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ujmę to tak: mniejsze gry - GM; gry 3D, MMORPGi itp. - C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Szkoda jednak mam nadzieję, że będziesz coś jeszcze robił w GM. Co do przykładów niektóre bardzo fajne jednak nie, który niestety trzeba naprawić błędy, bo wyskakuje błąd. Pozdro i powodzenia w tworzeniu w nowym języku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Heh... Ja się obecnie uczę: JavaScripta i SDL'a xD. No i jeszcze odrobinkę assemblera. ;p Co do gm - chciałem z jakiś miesiąc temu "pożegnać się z nim", ale nie potrafiłem. ;F Chociaż nie ukrywam, żegra którą robię, najprawdopodobniej będzie ostatnim poważnym projektem w GM'ie. ;p Co do śmietnika: Jest trochę błędów, ale prawie wszystko to oryginalne pomysły. ;p Sam mam chyba więcej projektów pozaczynanych. ;x (ale to chyba źle, bo nie dokończonych xD). Szkoda, że mi się nic nie przyda. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 było by 3x więcej, tylko że wszystkie usuwam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi