warcrawt Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Mam zarejestrowanego Game maker 6 ale wiele przykładów jest na GM7 więc czy gm7 otwiera gm6. PS.Jak urzywać CRAKA do GM7 proszę o link do pliku Dam ci klapsa. Crak! Masz nienastrojoną pupę. Dam ci na pocieszenie warna za prośby o cracki. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 tak, otwiera. A tak pozatym wiesz, ze zanim cokolwiek napiszesz na forum, warto zapoznac sie z regulaminem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 oj nie ładnie, nie ładnie prosić o cracka : REPORT oj nie ładnie, nie ładnie prosić o cracka : REPORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Otwiera. Koniec tematu. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Można otwierać GMem 7 pliki gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Game Makerem 7 można odpalać pliki gm6, ale Game Makerem 6 nie można odpalać plików gm7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 aha a za tego craka to co ja mam zrobić wydałem 60 zł na rejestracje więcej nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Hmm... No jeżeli wydałeś 60 zł na rejestracje, to po co Ci crack ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 aha a za tego craka to co ja mam zrobić wydałem 60 zł na rejestracje więcej nie dam jak zarejestrowałeś gm 6/7 to masz przecież pełną wersję (ew. robisz update z 6 do 7) więc nie rozumiem o co Ci chodzi. Yoyogames na pewno nie daje cracka do odblokowania GM. Coś kręcisz chłopak... GMC nie wspiera nielegalnych metod odblokowania wszystkich możliwości Game Makera i w tej kwestii zdania nie zmieniamy. Albo to przyjmiesz do wiadomości, albo poleci kolejne ostrzeżenie a potem ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Gnysek, coś mi się wydaje, że on żadnych 60 zł na rejestrację nie wydał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi